cnm kredi kartı değil normal bankamatikle ödüyoruz biz:) tam açıklamamışım da dipnot düşeyim dedimben kart ile ödeyemiyorum canım avona karmı yeter benim için sonra kocam öldürür beni
ay kartmı yeter yazacağıma karmı yeter yazmışım pardon pardonnn
evet canım ben hep bankamatikten yatırıyorum borçlu faturayı
benim kızda tutturmuş bende hypnose alcam diye oysa aynasının önünde 10 çeşit avon parfümü var:44:
hipnose ibliyorum canım ya ben de çok beginyorum çok seksi kokkuyorama benim bahsettigim biraz daha farklı buram buram vanilya kokuyor otobüsün icinde bile hissediliyor nasıl bu kadar kalıcıbilmiyorum artık..
hipnose ibliyorum canım ya ben de çok beginyorum çok seksi kokkuyorama benim bahsettigim biraz daha farklı buram buram vanilya kokuyor otobüsün icinde bile hissediliyor nasıl bu kadar kalıcıbilmiyorum artık..
tabiki canım işin esprisi bueşim bana bir kart verse al bu senin avon alışveriş kartın diye batırırım ayol ben kocişişaka şaka asla öyle bir şey yapmam ben karlarımla kocişimede bişiyler alıyorum
arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler
tabiki canım işin esprisi bu
arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler
sanki erkekler azmı eşime bir parfüm aldım 3 tanede kendi alıp stok yaptı bizim yerimizde olsalar onlarla baş olmaz bizide geçerler valla
kesinlikle katılıyorum canım sana eşimle tanıştığım zamanlar avona para harcamama kızıyordu şimdi de kızıyor ama parfümlere de asla hayır diyemiyor fıs fıss ay benden daha fazla kullanıyor
aynen benimkide bırak şu avonu diyordu şimdi bana göz kenarlarındaki kaz ayağı kırışıklıklarını gösteriyor bunlar için bana birşey varmı diye
ayyy kriz geldi gülüyorum benimki kaz ayağı kırışıklığı için istemedi de bir kaç yıl sonra onu da ister bunlar bizden bakımlı vallahi
bugün çenem çok düştü valla kızlar kusura bakmayın ama şunuda söylemeden duramıcam eşim geçen gün benim cildimin bugünlerde çok değiştiğini beyazladığını falan söylüyor ve kendi cildindeki kırışıklıklardan bahsediyordu bende o ara accolade kremi kullanıyordum yatağın başına koydum al bunu gece yatarken sür dedim sora aradan biraz geçti yatak odasının ışığını yaktım bi baktım benim kociş ışıl ışıl parlıyor yüzüne nevar neyok sürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?