AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ay kartmı yeter yazacağıma karmı yeter yazmışım pardon pardonnn

eşim bana bir kart verse al bu senin avon alışveriş kartın diye batırırım ayol ben kocişi şaka şaka asla öyle bir şey yapmam ben karlarımla kocişimede bişiyler alıyorum

benim kızda tutturmuş bende hypnose alcam diye oysa aynasının önünde 10 çeşit avon parfümü var:44:

hipnose ibliyorum canım ya ben de çok beginyorum çok seksi kokkuyor ama benim bahsettigim biraz daha farklı buram buram vanilya kokuyor otobüsün icinde bile hissediliyor nasıl bu kadar kalıcıbilmiyorum artık..

diyorumki şu avon faturası kapıdan ödeme olsa negüzel olurdu mesela faturanın vadesi gelince kapıya gelseler burada pc başında alışveriş yapmak çok güzel ayağına kadar geliyor ama bankaya gitmek çok sıkıcı

hipnose ibliyorum canım ya ben de çok beginyorum çok seksi kokkuyor ama benim bahsettigim biraz daha farklı buram buram vanilya kokuyor otobüsün icinde bile hissediliyor nasıl bu kadar kalıcıbilmiyorum artık..

geçen yaz oy kullanmak için bir okula gitmiştik merdivenlerden önümden bir bayan çıkıyor ama bir parfüm kokuyor onasıl bir koku çok deyişik geçtiği yerleri kırıp geçiriyordu hayatımda ilk kez bir bayanın parfümü hoşuma gitmişti yanımda neredeyse peşe takılıp parfümünü ismini soracaktım:))

arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler

bak birgün anthares avm alışmerkezinde lavoboya gittim orada elektronik bakım makineleri var ismini hatırlayamadım 1tl atıyorsun sana oradan kutu içinde sıvı sabun,elkremi ,parfüm v.s bir kullanımlık ürün geliyor ben bunları bir güzel açtım minicik bir parfüm çıktı ama ismi yok ayyy o kokuya deli oldum onu koklaya koklaya bir hal oldum duramadım birgün açık parfüm satan biryere girdim minik parfüm şişesini bayana gösterdim bu koku hangisi biliyormusunuz diye kadın şak diye bildi meğerse chanel candy miş koku aynı evet ama bendeki daha hoş kokuyordu parfümerideki daha bayıktı sanki sana söylemek istediğim git bir açık parfüm satan biryere anlat kokuyu eminim anında sana gösterecektir valla her kokuyu tarifle bile biliyorlar ..

arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler

her ay satış yapmak zorunluluğun yok canım ama 3 ay satış yapmassan üyeliğin otomatikman siliniyor

her ay değişiyor hediye limiti canım mesela bu ay 350.00tl yaparsan çatal bıçak seti vardı hediye 780 ve üzeri yaparsan hem çatal bıçak seti hem kahve makinası :)

sanki erkekler azmı eşime bir parfüm aldım 3 tanede kendi alıp stok yaptı bizim yerimizde olsalar onlarla baş olmaz bizide geçerler valla

kesinlikle katılıyorum canım sana eşimle tanıştığım zamanlar avona para harcamama kızıyordu şimdi de kızıyor ama parfümlere de asla hayır diyemiyor fıs fıss ay benden daha fazla kullanıyor

kesinlikle katılıyorum canım sana eşimle tanıştığım zamanlar avona para harcamama kızıyordu şimdi de kızıyor ama parfümlere de asla hayır diyemiyor fıs fıss ay benden daha fazla kullanıyor

aynen benimkide bırak şu avonu diyordu şimdi bana göz kenarlarındaki kaz ayağı kırışıklıklarını gösteriyor bunlar için bana birşey varmı diye

Son düzenleme:
aynen benimkide bırak şu avonu diyordu şimdi bana göz kenarlarındaki kaz ayağı kırışıklıklarını gösteriyor bunlar için bana birşey varmı diye

ayyy kriz geldi gülüyorum benimki kaz ayağı kırışıklığı için istemedi de bir kaç yıl sonra onu da ister bunlar bizden bakımlı vallahi

burcucum hemen yardım edelim sana canım ordamısın şimdi eğer çevrende bir avon temsilcisi varsa ikamet ettiğin yerde yani onunla irtibata geç yoksa internetten avonun sitesine gir kayıt formunu doldur tatlım sana geri dönüş yaparlar sende temsilci olursun:)

ayyy kriz geldi gülüyorum benimki kaz ayağı kırışıklığı için istemedi de bir kaç yıl sonra onu da ister bunlar bizden bakımlı vallahi

bugün çenem çok düştü valla kızlar kusura bakmayın ama şunuda söylemeden duramıcam eşim geçen gün benim cildimin bugünlerde çok değiştiğini beyazladığını falan söylüyor ve kendi cildindeki kırışıklıklardan bahsediyordu bende o ara accolade kremi kullanıyordum yatağın başına koydum al bunu gece yatarken sür dedim sora aradan biraz geçti yatak odasının ışığını yaktım bi baktım benim kociş ışıl ışıl parlıyor yüzüne nevar neyok sürmüş

Son düzenleme:

kız ölcem gülmekten dur bi nefes alıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…