canım beni çok teşekkür ederim bir önçeki kampanyadaki pasta tabaklarını alamdım ama çatal bıçakalrı alırsam ona uygun tabaklar belki bulabilirim dediğin doğru kahve makinesi her yerde bulabilirim ki çokta gerekli görmüyorum ben ondan belki daha güzel yaparım
arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler
arkadaşalr ben neden yeni yazılan yazıları göremiyoum
her ay satış zorunlulugu yok ilk kayıt ücreti 8.5 tldir .. 85 altı olan siparişlerde 8.5 tl kargo bedeli kesilir.. hediye limitleri değişiyor bu ay 350 tl ye baskül sanırım 600 tlye epilatör aleti var .. fiyatlarda hediyelerde her kampanya değişiyor ..
ayy ben hala cuma gününe kadar olan kampanyadayım doğru canım ilk kayıt ilk sipariş benim dediğim hediyeleri alamaz senin dediğin hediyeleri alır evet
zaten kayın olsa 3 günde ancak açılır:) katalog 2 gün sonra bitioramann bitsin bitsin sıktı bu ay yeter artık
Kızlar avona mesaj saç boyası renk seçimi için mesaj gönderip cevap alamayan var mı??
her ay satış zorunlulugu yok ilk kayıt ücreti 8.5 tldir .. 85 altı olan siparişlerde 8.5 tl kargo bedeli kesilir.. hediye limitleri değişiyor bu ay 350 tl ye baskül sanırım 600 tlye epilatör aleti var .. fiyatlarda hediyelerde her kampanya değişiyor ..
600 tlye epilatör derken? yani 600 tllik siparişmi vermek gerekiyor anlayamadm cnm ??
Kızlar avona mesaj saç boyası renk seçimi için mesaj gönderip cevap alamayan var mı??
600 tlye epilatör derken? yani 600 tllik siparişmi vermek gerekiyor anlayamadm cnm ??
kızlar k5 sipariş girişi başladımı..
kızlar k5 sipariş girişi başladımı..
başlamadı canım cuma günü saat 16.00 dan sonra başlıcak diye bekliyoruz
epilatörü almak için 600 ve üzeri sipariş vermen gerek normalde 85 de sipariş versen olur hediyeden bahsediyoruz biz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?