AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşalr ben neden yeni yazılan yazıları göremiyoum

arkadaşlar bende avon satış temsilcisi olmak istiyorum biraz bilgi verirmisnzz her ay satış yapmak gerekiyomu?? kaç tl satşta hediye geliyor biraz ayrıntılı blgi verirseniz sevinirim teşekkürler

her ay satış zorunlulugu yok ilk kayıt ücreti 8.5 tldir .. 85 altı olan siparişlerde 8.5 tl kargo bedeli kesilir.. hediye limitleri değişiyor bu ay 350 tl ye baskül sanırım 600 tlye epilatör aleti var .. fiyatlarda hediyelerde her kampanya değişiyor ..

ayy ben hala cuma gününe kadar olan kampanyadayım doğru canım ilk kayıt ilk sipariş benim dediğim hediyeleri alamaz senin dediğin hediyeleri alır evet

arkadaşlar avonun hesap numarası kaç ben postaneden yada bankamatikten yatıracağım faturayı öderken temsilci numaramız dan başka bilgi isteniyormu? teşekkürler...

ayy ben hala cuma gününe kadar olan kampanyadayım doğru canım ilk kayıt ilk sipariş benim dediğim hediyeleri alamaz senin dediğin hediyeleri alır evet

zaten kayın olsa 3 günde ancak açılır:) katalog 2 gün sonra bitioramann bitsin bitsin sıktı bu ay yeter artık

benimde aklım kahve makinasında kaldı onu alamadım ya takıntı yaptım geçen gün yanlış hatırlamıyorsam dersena arkadaşımız kahve makinası için 50.00 e gidip alabilirsin falan demişti ama kahve makinasına ulaşamadım ya o yüzden kıymete bindi

Kızlar avona mesaj saç boyası renk seçimi için mesaj gönderip cevap alamayan var mı??

zaten kayın olsa 3 günde ancak açılır:) katalog 2 gün sonra bitioramann bitsin bitsin sıktı bu ay yeter artık

evet canım haklısın genelde hepimiz avoncuyuz ya burda tatlım aklım benim eskiye gitti senin dediğin doğru daha geri dönüş falan yapcaklar uzun iş olur bide zaten sipariş veremez ayyy ben nasıl düşünemedim bunu

600 tlye epilatör derken? yani 600 tllik siparişmi vermek gerekiyor anlayamadm cnm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…