AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aa öylemi cnm daha nice mutlu birlikteliğe cnm

Kargoya verildi yazıyor.. Daha buradaki şubeye gelmedi ama yolda.. Bu akşam yada yarın sabah buradaki şubede olur büyük ihtimalle. Yarım akşamda dağıtımda olur eğer yetişirse kargom yarın akşam eve gelir yetişmezse çarşamba günü gelir.. İnşallah

Son düzenleme:

hadi bakalım darısıda bize canım :81:

benim siparişimde işlenmiş ama indirim broşüründeki ürünlerimden gelmeyen çok sanırım fatura numarası açılmıyor baya bi düşmüş faturam

canım mutlu huzurlu nice yıllara eşinle inşallah...

kızlar ya ben dün gecikmiş borcumu yatırmıştım ya salak kafam unutmuşum ödemeyi cuma verdiğim sipariş faturalanmadı şimdi ne zaman hesabımda ödedim gözükür yaa dün atmden ödemiştim daha o hesaba geççek de faturalancak da ohooo ben çok beklerim ya

slm kızlar

cumartesi öğlen sipariş vermiştim bugün geldi çok şaşırdımm

bu arada vanilyalı parfümlere de kesinlikle bayıldımmm

rana yüzüğü de çok beğendim

diamonedsk yüzüğü beğenmedim taşı çok plastik duruyordu

ice sheers kokulu ojeyi beğenmedim

platinum pink rujun renginin platin pembeyle uzaktan yakından alakası yok aşırı hafifve pembe falan olamayan bi rengi var
baby lips rengi daha güzel onun yanında öyle düşünün yani

hawaian shores'un şişesi kutusu şık hafif bi yaz kokusu

saç ferahlatıcı spreyin alkol oranı biraz yüksek geldi bana

yorumlarım bunlar kızlar herkese sevgiler

kızlar ben yeni kataloğu gördüm,bağlı bulunduğumuz bayana erken geliyo herhalde tesadüf gördüm,aklımda kalan:
bu yenilenen solutions yanında top allık veren kremlerden 6 taneydi galiba satınca saç maşası geliyor.
300 küsür liraya fırında kullanmak için içi teflon gibi bir fırın kabı,rengi turuncu,500 küsüre artı tencere yine aynı mantıkla yapılmış içi teflon
panoramada çok süper takılar var şimdiden söyliyim,yine panoramada örnek ürünlerde yeni bir sandalet ve deniz için tunik takım var
temsilcilere özel seri sonu fırsat sayfası vardı,dikkatimi ungaro parfüm çekti 25 liramı neydi
başka aklıma geldikçe yazarım

Son düzenleme:
Bgn Avon Temsilcisi olmuş bulunuyorum.Aslında müşteri olarak girdim bi baktım ki üye olmuşum.Bu işi tuttururmuyum bilemiyorum şuan ama şansımı denicem umarım işler yolunda giderr.
Tüm temsilci arkadaşlara başarı ve bol şanss..

çatal bıçak setim nisan ayında gönderilmedi mayıs siparişini girdim şimdi yine gönderilemeyen ürünler kısmında.. var mı başka setini alamayan. kesin gönderilir mi?

kızlar avon bana yolladığı kataloğa 1 tl kesmiş???

olala benm msm sende varmıydı ya katalog süper olcakmış gbime gelio birde artık panaroma hediyeleri bunalltı sıkıldım artık heryer tencere tava doldu

ben 20 tane katalog sipariş verdiğim için bilmiyorum canım banada k5 ilk sipariş paketi yazıyor bazen k6 yazacaklarına k5 yazıyorlar ondan ücret alınmamış mesela

benimki yarında gelmiyor galiba çarşambaya kaldı gibi hawaivan parfümden bende sipariş vermiştim güzel olduğuna sevindim bize katologtan bahsedermisin biraz neler indirimde?

Son düzenleme:
Bu avondan bıktıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!
Bu ne bole yaa yarın avonu arayp ağzıma gelenı sayıcam ya.
Anew puruzsuz uygulanan goz kalemınden sipariş etmiştım. Faturamda gonderılemeyenler kısmında kalem ve bı dahakı siparişte gonderılecek falanda demıyo ne iş bu?
Ve panoramada kı solutions kremlerınden alana top allık hedıyeydı 2 tane krem aldım 2 tane de allık gelmesı gerekıyorken faturada allık falan gozukmuyo ve gonderılemeyen urunlerde de yok.
Ben napıcam şimdı bır dahakı ay sipariş gırmeyı düşünmüyordum.şimdı bıdahakı ay gonderıcekler ben siparş girmesemde 8.5 tl kargo parası ödemek zorunda kalıcam olacak işmı bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…