AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Canım benmde geçen ay tarak siparişim vardı gönderilemeyen ürünler arasındaydı falan bir dahaki ay gönderilecek falan diye hiçbir şey yazmıyordu ama bu ay geliyor otomatikman sipariş faturamda var..

Canım benmde geçen ay tarak siparişim vardı gönderilemeyen ürünler arasındaydı falan bir dahaki ay gönderilecek falan diye hiçbir şey yazmıyordu ama bu ay geliyor otomatikman sipariş faturamda var..

ama ben bir dahakı ay sipariş girmeyi düşünmüyorum ya. gecen sene de boyle yaptı bu avon bana yaz tatılınde sipariş girmememe rağmen kago geldı 2 tane ürün geldi 7.5 tl kargo parası ödedim boşu boşuna. şimdi de bole olcak 2 tane kalem yollıcaklar 2 ay sonra 8.5 tl kargo parası kitlicekelr yine

internet faturasından mı bakıosn oraya eksik yazabiliolar ama allıklar gönderiliyor ve anew kalemide sonra mutlaka gönderirler katalog ürünlerini göndermek zorundalar

Son düzenleme:

anewin puruzsuz uygulanan göz kalemlerinden nasıl kalmamış şimdi anlamadım yüzde 40 indirimli olan bir ürün herkes işi gücü bırakmışta anewin her zaman yüzde 40 indirime giren göz kaleminimi sipariş etmiş çok ilginç geldi bana

Henüz sipariş vermedim hele bir k6 kataloğu ve panaroması eklensin ona göre vereceğim özellikle önümüzdeki ayın panaromasını çok merak ediyorum.:)
İlkşah'cım umarım senin siparişin yarın gelir ve kataloğu, panaromayı ekleyebilirsin.

bu arada sipariş takibinden baktım bugun kargoya verilmiş yarın gelir belki bide bendede k4ten bi ürün gelmemişti bu siparişler gönderirilermi gönderilirse fiyat k4 teki fiyattanmı olur

bu arada sipariş takibinden baktım bugun kargoya verilmiş yarın gelir belki bide bendede k4ten bi ürün gelmemişti bu siparişler gönderirilermi gönderilirse fiyat k4 teki fiyattanmı olur

bana da k4 te çocuklar için olan spreyler gelmedi canım :78:

k5 ten de çok az siparişim var

bakalım onlarla beraber gelecek mi?

böyle olunca siparişi verenler vazgeçiyor ortada kalıyor ürün sinir oluyorum

bugn bağcılardaydı kolim bekledm bekledm eyüpe gelemedi off off çok bekledm ama malesef sabah 10-11 gbi gelir

Selam kızlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum bende aralıktan beri avon temsilciliği yapıyorum.
K5 den 4 parça halinde sipariş vermiştim şimdi baktım hepsi sevkiyata hazırlanıyor diyor,indirim broşüründen hepsine yetişmişim neyse ki hepsi tam geliyor :) Sadece normal katalogdan 2 ürünüm gönderilmeyen ürünler arasında. King baskül ve Arzum Navo epilasyon aletini kazandım bu hafta gelir herhalde kargolarım :)

benimde gelmedi canım çatal bıçak setim kesin gönderilir

serelim peki aynı rengi gönderilir mi yaa. pasta takımına çok uygundu o renkler. benim yeni siparişimde 6 tane slip into edt de vardı sanırım yarın gelicek, ama sipariş takibinde hediye verilecek çantalar da görünmüyoo. bi sonraki siparişinizde gönderilicek falan da yazmıyo.

canım hadi gözünaydın ne kadar şanslısın. :)
hoşgeldin aramıza canım.
zor değil şekerim burda her soruna cevap bulabilirsin.
canım niye dert ediyosun ki? eğer siparişinde gelmesse önümüzdeki ay 85 tllik sipariş verirsin sonrada satamazsan iade edersin alla allaaaa kargo ücreti ödicek değilsin ki hem de onların eksik göndereceği ürünler için bi de!!! takma kafana...

avon temsilcisi olmak için ne yapmamız gerekio ?
cnm avon.com.tr ye girip temsilci olmak istiyorum a tıklıyorsun sonra da form dolduruyorsun en yakın takım öncüsü sana ulaşıyor o yrdımcı oluyor ama başka soruların olursa bu topiğe de bekleriz:)

evet cnm k4 fiyatında n olur öyle olması da lazım zaten...

cnm ne güzel inş beğenirsin hediyelerini.

bende onu anlamıyorum ya bu ay herkes anew goz kalemımı aldı sankı saçma sapan işler ya..:2:

öyle bişi yapmıo avon cnm bana da bir kez pur blanca gelmemişti 1 ay sipariş vermedm sadece purblanca gönderildi kargo ödemedm ama takım öncün ya da yönetmenin bekleyen ürünlerinin arasında rollon olduğunu gördüyse sırf seni aktif etmek için avonu arayıp ya da bss ye söyleyip sipariş olarak göndertmişlerdir ve sana 7,5 ödetmişlerdir cnm hep yapıolar bunları ödleri kopuo 40-50 tl fazla alamayacaklar die

Son düzenleme:
saç boyaları 9,90 TL miş katalog fiyatı ile veeeee k-6 ya yetiştirememişler 7de çıacakmış

içerde gönderilmeyen ürünün olsa bile fiyatı fazla olmadıgı ve sen tlf edip gönderin özel göndri olarak demediğin sürece sen sipariş vermeden gönderilmez bağlı oldugun kişi uyanık davranıor aklınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…