Bu avondan bıktıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!
Bu ne bole yaa yarın avonu arayp ağzıma gelenı sayıcam ya.
Anew puruzsuz uygulanan goz kalemınden sipariş etmiştım. Faturamda gonderılemeyenler kısmında kalem ve bı dahakı siparişte gonderılecek falanda demıyo ne iş bu?
Ve panoramada kı solutions kremlerınden alana top allık hedıyeydı 2 tane krem aldım 2 tane de allık gelmesı gerekıyorken faturada allık falan gozukmuyo ve gonderılemeyen urunlerde de yok.
Ben napıcam şimdı bır dahakı ay sipariş gırmeyı düşünmüyordum.şimdı bıdahakı ay gonderıcekler ben siparş girmesemde 8.5 tl kargo parası ödemek zorunda kalıcam olacak işmı bu ya
Canım benmde geçen ay tarak siparişim vardı gönderilemeyen ürünler arasındaydı falan bir dahaki ay gönderilecek falan diye hiçbir şey yazmıyordu ama bu ay geliyor otomatikman sipariş faturamda var..
Anew puruzsuz uygulanan goz kalemınden sipariş etmiştım. Faturamda gonderılemeyenler kısmında kalem ve bı dahakı siparişte gonderılecek falanda demıyo ne iş bu?
Ve panoramada kı solutions kremlerınden alana top allık hedıyeydı 2 tane krem aldım 2 tane de allık gelmesı gerekıyorken faturada allık falan gozukmuyo ve gonderılemeyen urunlerde de yok.
Ben napıcam şimdı bır dahakı ay sipariş gırmeyı düşünmüyordum.şimdı bıdahakı ay gonderıcekler ben siparş girmesemde 8.5 tl kargo parası ödemek zorunda kalıcam olacak işmı bu ya
bu arada sipariş takibinden baktım bugun kargoya verilmiş yarın gelir belki bide bendede k4ten bi ürün gelmemişti bu siparişler gönderirilermi gönderilirse fiyat k4 teki fiyattanmı olur
Henüz sipariş vermedim hele bir k6 kataloğu ve panaroması eklensin ona göre vereceğim özellikle önümüzdeki ayın panaromasını çok merak ediyorum.:)
İlkşah'cım umarım senin siparişin yarın gelir ve kataloğu, panaromayı ekleyebilirsin.
benimde gelmedi canım çatal bıçak setim kesin gönderilir
canım hadi gözünaydın ne kadar şanslısın. :)slm kızlar
cumartesi öğlen sipariş vermiştim bugün geldi çok şaşırdımm
bu arada vanilyalı parfümlere de kesinlikle bayıldımmm
rana yüzüğü de çok beğendim
diamonedsk yüzüğü beğenmedim taşı çok plastik duruyordu
ice sheers kokulu ojeyi beğenmedim
platinum pink rujun renginin platin pembeyle uzaktan yakından alakası yok aşırı hafifve pembe falan olamayan bi rengi var
baby lips rengi daha güzel onun yanında öyle düşünün yani
hawaian shores'un şişesi kutusu şık hafif bi yaz kokusu
saç ferahlatıcı spreyin alkol oranı biraz yüksek geldi bana
yorumlarım bunlar kızlar herkese sevgiler
hoşgeldin aramıza canım.Bgn Avon Temsilcisi olmuş bulunuyorum.Aslında müşteri olarak girdim bi baktım ki üye olmuşum.Bu işi tuttururmuyum bilemiyorum şuan ama şansımı denicem umarım işler yolunda giderr.
Tüm temsilci arkadaşlara başarı ve bol şanss..
canım niye dert ediyosun ki? eğer siparişinde gelmesse önümüzdeki ay 85 tllik sipariş verirsin sonrada satamazsan iade edersin alla allaaaa kargo ücreti ödicek değilsin ki hem de onların eksik göndereceği ürünler için bi de!!! takma kafana...Bu avondan bıktıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!
cnm avon.com.tr ye girip temsilci olmak istiyorum a tıklıyorsun sonra da form dolduruyorsun en yakın takım öncüsü sana ulaşıyor o yrdımcı oluyor ama başka soruların olursa bu topiğe de bekleriz:)avon temsilcisi olmak için ne yapmamız gerekio ?
evet cnm k4 fiyatında n olur öyle olması da lazım zaten...bu arada sipariş takibinden baktım bugun kargoya verilmiş yarın gelir belki bide bendede k4ten bi ürün gelmemişti bu siparişler gönderirilermi gönderilirse fiyat k4 teki fiyattanmı olur
Selam kızlar bu topiği uzun zamandır takip ediyorum bende aralıktan beri avon temsilciliği yapıyorum.
K5 den 4 parça halinde sipariş vermiştim şimdi baktım hepsi sevkiyata hazırlanıyor diyor,indirim broşüründen hepsine yetişmişim neyse ki hepsi tam geliyor :) Sadece normal katalogdan 2 ürünüm gönderilmeyen ürünler arasında. King baskül ve Arzum Navo epilasyon aletini kazandım bu hafta gelir herhalde kargolarım :)
anewin puruzsuz uygulanan göz kalemlerinden nasıl kalmamış şimdi anlamadım yüzde 40 indirimli olan bir ürün herkes işi gücü bırakmışta anewin her zaman yüzde 40 indirime giren göz kaleminimi sipariş etmiş çok ilginç geldi bana
canım hadi gözünaydın ne kadar şanslısın. :)
canım niye dert ediyosun ki? eğer siparişinde gelmesse önümüzdeki ay 85 tllik sipariş verirsin sonrada satamazsan iade edersin alla allaaaa kargo ücreti ödicek değilsin ki hem de onların eksik göndereceği ürünler için bi de!!! takma kafana...
ole değil işte gecen yaz da aynısı oldu bana katolg ürünlerinden ürün gelmedı bende yaz tatılınde hiç sipariş girmedım korktular sipariş girmıcem dıye 3. ayda bı rollon yolladılar onun için 7.5 tl kargo parası ödedim :S
sende avondan gelen hiç bir koliyi asla kabul etme ara şirketi haberim olmadan benim üzerimden sipariş verilior diye şikayet et ..gereken emin ol yapılacaktır..canım hadi gözünaydın ne kadar şanslısın. :)
canım niye dert ediyosun ki? eğer siparişinde gelmesse önümüzdeki ay 85 tllik sipariş verirsin sonrada satamazsan iade edersin alla allaaaa kargo ücreti ödicek değilsin ki hem de onların eksik göndereceği ürünler için bi de!!! takma kafana...
ole değil işte gecen yaz da aynısı oldu bana katolg ürünlerinden ürün gelmedı bende yaz tatılınde hiç sipariş girmedım korktular sipariş girmıcem dıye 3. ayda bı rollon yolladılar onun için 7.5 tl kargo parası ödedim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?