AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

allah allah olemı dersınız daha once takım öncumle hiç bir sorun yaşamadım ama bole bşy yapmış olabılırmı kı acaba çok ilginç

allah allah olemı dersınız daha once takım öncumle hiç bir sorun yaşamadım ama bole bşy yapmış olabılırmı kı acaba çok ilginç

canım temsilci numaran ile sayfana girip kontrol etsene normal internet siparişimi özel gönderimi anlarsın ..

Selam kızlar iyi geceler hepinize,çiçeği burnunda bir temsilci olarak yine bir sorum olacaktı,şimdi benim cuma günü verdiğim siparişlerin ve son ödeme tarihleri 3 ve 4 mayıs olan toplam üç faturam vardı,bugün iş bankasından hesap açtırdım ve ilk iki fatura tutarını yatırdım,anladığım kadarıyla şirket son gün çekiyormuş parayı,birkaç gün içinde tekrar sipariş girecem,üç fatura dururken siparişlerim faturalanırmı.?umarım derdimi anlatabilmişimdir

canım sen ödemeyi yaptıysan bu gün yarın faturalanır borcun kapanmıştır

FATURALANIR ŞEKERİM .. ödemen gereken faturaların son günü gelmeden siparişini yolla ulaşır eline kolin sorunsuz

ya bi bana cevap vermiyosunuz dermişim:)
kızlar ya dün atmden ödediğim gecikmiş borç ne zaman düşer de cuma günü girdiğim sipariş faturalanır?

canım inan bende bilmiyorum aynı ürün gelirmi yani aynı renk olarak gelirmi bilmiyorum çünkü belirtilen ürünlerin stoklarda tükenmesi durumunda avonun farklı ürün gönderme hakkı var ama bence aynı ürün gelicek içime öyle doğuyor slip intoları ise kampanya 5 te verdin demi canım yani kampanya 4 te panoramadan verdiysen çanta ve cüzdanı alamıyoruz o yüzden belirtmek istedim senin siparişlerin faturalandıysa bir daha bak çanta ve cüzdan eklenmişmi diye eklenmediyse eğer gönderilecektir diye bilgi vermeleri lazım tatlım

cnm yarın ya da öbür gün avonun sitesine girdiğinde gün içinde ödeme yap butonu çıakcaktır ödemelerim bölümnde ordan çektrebiliosn para yatrdığın gbi gir avonun sitesine çektr hemen yoksa banka yıllık işlem ücreti bilmem nesi die 25 - 25 çeker

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…