allah allah olemı dersınız daha once takım öncumle hiç bir sorun yaşamadım ama bole bşy yapmış olabılırmı kı acaba çok ilginç
canım temsilci numaran ile sayfana girip kontrol etsene normal internet siparişimi özel gönderimi anlarsın ..
ama o gecen yaz oldu tee kayıtlı değildir ki şuan sayfada
canım sen temsilci numaranı ve şifreni biliyormusun??
en güzeli bir daha sipariş girmeyecek isen gelen kolileri hiç kabul etme geri yolla avonuda ara bilgi al egerki bağlı oldugun kişinin işi ise ortaya çıkar şikayet etbiliyorum tabi ki nasıl sipariş gireyim yoksa :)
Selam kızlar iyi geceler hepinize,çiçeği burnunda bir temsilci olarak yine bir sorum olacaktı,şimdi benim cuma günü verdiğim siparişlerin ve son ödeme tarihleri 3 ve 4 mayıs olan toplam üç faturam vardı,bugün iş bankasından hesap açtırdım ve ilk iki fatura tutarını yatırdım,anladığım kadarıyla şirket son gün çekiyormuş parayı,birkaç gün içinde tekrar sipariş girecem,üç fatura dururken siparişlerim faturalanırmı.?umarım derdimi anlatabilmişimdir
Selam kızlar iyi geceler hepinize,çiçeği burnunda bir temsilci olarak yine bir sorum olacaktı,şimdi benim cuma günü verdiğim siparişlerin ve son ödeme tarihleri 3 ve 4 mayıs olan toplam üç faturam vardı,bugün iş bankasından hesap açtırdım ve ilk iki fatura tutarını yatırdım,anladığım kadarıyla şirket son gün çekiyormuş parayı,birkaç gün içinde tekrar sipariş girecem,üç fatura dururken siparişlerim faturalanırmı.?umarım derdimi anlatabilmişimdir
canım hadi gözünaydın ne kadar şanslısın. :)
canım niye dert ediyosun ki? eğer siparişinde gelmesse önümüzdeki ay 85 tllik sipariş verirsin sonrada satamazsan iade edersin alla allaaaa kargo ücreti ödicek değilsin ki hem de onların eksik göndereceği ürünler için bi de!!! takma kafana...
ole değil işte gecen yaz da aynısı oldu bana katolg ürünlerinden ürün gelmedı bende yaz tatılınde hiç sipariş girmedım korktular sipariş girmıcem dıye 3. ayda bı rollon yolladılar onun için 7.5 tl kargo parası ödedim :S
cnm ben de diyorum ki eğer yarın gelmesse önümüzdeki ay sipariş gir sen de kullanma iade et gitsin onlar da ürünleri göndersinler sana kargo da ödememiş olursun
kızlar bana da saç bayası gelmedi mesajda gelmedi beni unutmuşlar
en güzeli bir daha sipariş girmeyecek isen gelen kolileri hiç kabul etme geri yolla avonuda ara bilgi al egerki bağlı oldugun kişinin işi ise ortaya çıkar şikayet et
serelim peki aynı rengi gönderilir mi yaa. pasta takımına çok uygundu o renkler. benim yeni siparişimde 6 tane slip into edt de vardı sanırım yarın gelicek, ama sipariş takibinde hediye verilecek çantalar da görünmüyoo. bi sonraki siparişinizde gönderilicek falan da yazmıyo.
ya bi bana cevap vermiyosunuz dermişim:)
kızlar ya dün atmden ödediğim gecikmiş borç ne zaman düşer de cuma günü girdiğim sipariş faturalanır?
inş k6da out spoken indirimdedir yaaakatalogu görenler bilgi verebilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?