AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ay beynim sulandı çocuk da uyandı emzirdim boynum kopuyor sabah da 6da kalkıcam:)
kaç saattir bi yandan yazılı hazırlıyorum bi yandan size yetişmeye çalışıyorum ama yeter:) uyucam azcık...
görüşürüz kızlar yeni katalogu merak ediyorum görsek bari en geç bana gelcek heralde:)
iyi geceler

Çok teşekkür ederim canım ya,dediğin gibi yapacam..

iyi geceler cnm Allah yardımcın olsun,bebişide öp yerimize

doğum izni almadınmı canım kaç aylık bebek allah bağışlasın

bütün takım öncü arkadaşlarım bu soru size biz temsilciler bir ürün iadesi yaptığımızda sizin bir kaybınız oluyormu?

bütün takım öncü arkadaşlarım bu soru size biz temsilciler bir ürün iadesi yaptığımızda sizin bir kaybınız oluyormu?

canım ben takım öncüsü değilimde aklıma bir şey geldi paylaşmak istedim hani megan ev botları vardı stoklarla sınırlı olan o botlardan bir tane küçük numarasından bir tane de büyük numarasından almıştım küçüğü kendime büyüğü yengeme neyse o zamanda ankarada ağbimlerdeyiz yılbaşı hediyesi aldım yanındada megan bot extra olmuştu yengeme büyük numara olarak almış olduğum ev botu yengemin ayağına büyük geldi bende küçük numarayıda yanımda getirmiştim giyerim patilerim üşümesin diye sonra gönlü olsun yengemin diye kendime aldığımı verdim eee bana kaldı büyük numarasııııı ya değişim yapıcam ya iade edicem iki seçeneğim var takım öncümü nedense arayasım tuttu iade edebilirim demi dedim megan ev botunu yada değişim değişim olmayacağı için stoklarla sınırlı ürün olduğundan dolayı ilk önce dursun elinde aklımızda bulunsun falan dediler 1 ay geçti onlardan ne ses var ne seda iade ediyim dedim amannn yok iade olmazzzz falan dediler normalde asla söz dinlemem ama o an dinleyesim tuttu onların yüzünden elimde kaldııııııııııııııı ayy bot

bütün takım öncüsü arkadaşlar öyle değil aslında benimkilerde öyle değildi nedense o ev botunda benim iademi engellemişlerdi çok kızgınım hala benimkilere

kızlar iaede nasıl yapıyoduk ya resim koyulan kolye kapanmıyordu onu yolıcam unutmuşum biliyorum burda konusu geçmişti ama 2 gündür migren yüzünden delirmek üzeriyim biriniz yardımcı olursa sevinirim.....

sipariş vermişmiydin katalog için canım
vermedim cnm şimdi baktım da ilk sipariş paketi yazmışlar??

olala benm msm sende varmıydı ya katalog süper olcakmış gbime gelio birde artık panaroma hediyeleri bunalltı sıkıldım artık heryer tencere tava doldu
cnm bende msn yok olsa seni direk eklerdim zaten
kusura bakma dün gece hastaydım buraya yazdım ürünleri alır almaz sonra hemen çıktım bi bakıp yazıyorum şimdi

benimki yarında gelmiyor galiba çarşambaya kaldı gibi hawaivan parfümden bende sipariş vermiştim güzel olduğuna sevindim bize katologtan bahsedermisin biraz neler indirimde?
bakıyorum şimdi cnm
hawaian'ın kokusu hafif yaz kokusu ama şişesi ve paketi şık tam yazlık fiyatına göre ben beğendim

kızlar iaede nasıl yapıyoduk ya resim koyulan kolye kapanmıyordu onu yolıcam unutmuşum biliyorum burda konusu geçmişti ama 2 gündür migren yüzünden delirmek üzeriyim biriniz yardımcı olursa sevinirim.....
cnm geçmiş olsun iade için kağıt var ya onda işaretle geri vermek istediğin ürünleri , imzala, pakete veya torbaya koy ürünleri.. ya kapıya gelen kargocuya ver, içim rahat olsun dersen bantla torbanı.. veya istanbuldaysan kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade olarak gönderebilirsin

k6 panorama:

6 solutions krem + 10 kataloga seyahat çantası
8 + 10'a azrayla bigün için çekiliş

yıldızlar kulübüne özel 14 solutions kerm + 10 kataloga nevresim takımı (çok hoş)
ve de solutions satışları yıldızlar kulübü üyeliği için çift sayılacak

320 tl + 10 katalog stoneware fırın kabı
590 tl +20 katalog fırınkabı + döküm tencere

Kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade demişsin ama anlayamadım?? Yurtiçi kargonun şubesindende ücretsiz iade edebiliyomuyuz? bunu hiç bilmiyordum

kızlar ben avonda baya bi atak görüyorum

solution serisinde kremlerde %30a yakın indirimler ve gece veya gündüz kremi alana top allık hediye

solutionsada diğer ürünlerde %50 indirim

25 tl alışverişe güneş gözlüğü 13 tl

erkek parfüm
urbanedge %50 ve devam ürünleri
percieve %50 ve tıraş balmı hediye
black suede %50 balm hediye
aromadisiac, up to you yine aynen
quadro fx %50

1alana 3 roll on

romantic voyage, percieve, eternal magic, today %50
up to ypu, tomorrow, treselle %50

3 deo 20 tl

diğer parfümler %25

%40 pırıltılı göz farları
%40 true color 2li farlar
%40 bi çok maskarada

ya kızlar maalesef vaktim kalmadı
ama bi çok üründe neredeyse hepsinde %40 indirim var

kremlerde indirim yok (anew serisi) ama serumlarda %50 var
şampuanlarda (at) %50
şekillendirme %40
vs vs

ya kızlar kısaca katalog ç.ok sağlam
hem yeni ürünler var hem cıvıl cıvıl paketleri hem de nerdeyse herşeyde çok sağlam indirimler var
hepinize bol satışlar

Kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade demişsin ama anlayamadım?? Yurtiçi kargonun şubesindende ücretsiz iade edebiliyomuyuz? bunu hiç bilmiyordum
cnm istanbulda ücret almıyolar ama açıkca istemen lazım yoksa ücretsiz diye söylemiyolar ne avon ne yurtiçi ben soruşturup şans eseri öğrenmiştim

cnm istanbulda ücret almıyolar ama açıkca istemen lazım yoksa ücretsiz diye söylemiyolar ne avon ne yurtiçi ben soruşturup şans eseri öğrenmiştim

Süpermiş bunu söyledigin çok iyi oldu. Bende iadeler için sürekli kargocu gelsin diye bekletiyorum. Ozaman artık direk şubeden yapabilirim.

Avonun iade için gönderdiği kağıtta İstanbul içi dışı diye belirtmemişler ama sadece kapıya gelen kargoya verirdiğinde ücretsiz yazmışlar onlarda bizi kandırıyor demekki

Çoook teşekkürler

cuma günü verdiğim siparişler hala sevkiyatta off yha 2 gün ürün stoğu için bekledi bugun kargoya verilmesi gerek

sağol canım kimseye çektirmesin Allah ım ne beter bir ağrı yaarada bir tutyo böle canımı okuyo ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…