canım aşkolsunnn ben sana cvp vermeye yetişemiyorumyarın faturana yansır canım
cnm yarın ya da öbür gün avonun sitesine girdiğinde gün içinde ödeme yap butonu çıakcaktır ödemelerim bölümnde ordan çektrebiliosn para yatrdığın gbi gir avonun sitesine çektr hemen yoksa banka yıllık işlem ücreti bilmem nesi die 25 - 25 çeker
ay beynim sulandı çocuk da uyandı emzirdim boynum kopuyor sabah da 6da kalkıcam:)
kaç saattir bi yandan yazılı hazırlıyorum bi yandan size yetişmeye çalışıyorum ama yeter:) uyucam azcık...
görüşürüz kızlar yeni katalogu merak ediyorum görsek bari en geç bana gelcek heralde:)
iyi geceler
ay beynim sulandı çocuk da uyandı emzirdim boynum kopuyor sabah da 6da kalkıcam:)
kaç saattir bi yandan yazılı hazırlıyorum bi yandan size yetişmeye çalışıyorum ama yeter:) uyucam azcık...
görüşürüz kızlar yeni katalogu merak ediyorum görsek bari en geç bana gelcek heralde:)
iyi geceler
bütün takım öncü arkadaşlarım bu soru size biz temsilciler bir ürün iadesi yaptığımızda sizin bir kaybınız oluyormu?
bütün takım öncü arkadaşlarım bu soru size biz temsilciler bir ürün iadesi yaptığımızda sizin bir kaybınız oluyormu?
vermedim cnm şimdi baktım da ilk sipariş paketi yazmışlar??sipariş vermişmiydin katalog için canım
cnm bende msn yok olsa seni direk eklerdim zatenolala benm msm sende varmıydı ya katalog süper olcakmış gbime gelio birde artık panaroma hediyeleri bunalltı sıkıldım artık heryer tencere tava doldu
bakıyorum şimdi cnmbenimki yarında gelmiyor galiba çarşambaya kaldı gibihawaivan parfümden bende sipariş vermiştim güzel olduğuna sevindim bize katologtan bahsedermisin biraz neler indirimde?
cnm geçmiş olsun iade için kağıt var ya onda işaretle geri vermek istediğin ürünleri , imzala, pakete veya torbaya koy ürünleri.. ya kapıya gelen kargocuya ver, içim rahat olsun dersen bantla torbanı.. veya istanbuldaysan kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade olarak gönderebilirsinkızlar iaede nasıl yapıyoduk ya resim koyulan kolye kapanmıyordu onu yolıcam unutmuşum biliyorum burda konusu geçmişti ama 2 gündür migren yüzünden delirmek üzeriyim biriniz yardımcı olursa sevinirim.....
cnm geçmiş olsun iade için kağıt var ya onda işaretle geri vermek istediğin ürünleri , imzala, pakete veya torbaya koy ürünleri.. ya kapıya gelen kargocuya ver, içim rahat olsun dersen bantla torbanı.. veya istanbuldaysan kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade olarak gönderebilirsin
cnm istanbulda ücret almıyolar ama açıkca istemen lazım yoksa ücretsiz diye söylemiyolar ne avon ne yurtiçi ben soruşturup şans eseri öğrenmiştimKargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade demişsin ama anlayamadım?? Yurtiçi kargonun şubesindende ücretsiz iade edebiliyomuyuz? bunu hiç bilmiyordum
cnm istanbulda ücret almıyolar ama açıkca istemen lazım yoksa ücretsiz diye söylemiyolar ne avon ne yurtiçi ben soruşturup şans eseri öğrenmiştim
cnm geçmiş olsun iade için kağıt var ya onda işaretle geri vermek istediğin ürünleri , imzala, pakete veya torbaya koy ürünleri.. ya kapıya gelen kargocuya ver, içim rahat olsun dersen bantla torbanı.. veya istanbuldaysan kargocuyu beklemeden yurtiçinden ücretsiz iade olarak gönderebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?