AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

benimkide kargoda yarın gelir herhalde ilkşaah neredesin kıı katolog eklemiyormusun senin koli bugün geliyordu galiba:121:

yaa birde zahmet olmazsa indirim broşürü olanlar neler indirimde resmını cekıp atabılır mı zahmet olmazsa bu ay bana gelmedı ya da her ay gelıyor mu ? bilmiyorum da yeniyim

panaromayı yükledim kızlar devamıda gelio bakablirsnz

boyamda geldi sonra onlarıda çekicm çok kaliteli oluşturulmuş die düşünüorm

kızlar eklentiden ekleyim dedm olmadı böyle ya karışık oldu ben birazdan imagesten yükleyeceğim tekrar

ilkşahcım bu katoloğu çok merak ediyordum ellerin dert görmesin birtanesinkatologta süpermiş:128:

saç maşasıda aynı benimkinden rengibile aynı şu anki piyasa fiyatı 29tl

Son düzenleme:
o yeni yazan saç spreyi oluyor deyilmi cnm eski seriden yaptığım stok bitmek üzereydi çok sevindim tekrar çıktığına

arkadaşlar ben 22 nisanda kayıt oldum eve temsilci geldi fakat benim kaydım kabul edilmedi ve temsilcim müşteriler mağdur olmasın diye benim ürünlerimi kendi adına sipariş verdi,neyse burda bi sorun yok zaten.benim az önce telefonuma temsilci numaram geldi fakat şifre falan yok ne yapmalıyım ki?ilk siparişimi yine onu verecek ? şifreyi nerden öğrenicem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…