AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon temsilci sitesine gir canım oradn henüz şifrem yok yeni şifre ala tıkla doğum tarihini yazıp şifreni aldıktan sonra (sana mesajla gelio şifre ) siparişlerini kendin verebilirsin

Son düzenleme:
iyi geceler cnm Allah yardımcın olsun,bebişide öp yerimize
saol canım uyandı öptüm zaten:)
doğum izni almadınmı canım kaç aylık bebek allah bağışlasın
aldım canım oğlum şimdi 1,5 yaşında. ilk 6 ay izin kullandım ama sıpam hala emiyor:) saol canım Allah herkesinkine sağlık versin
hehe ben bunları hayatta kazanamam:)
cnm güneş gözlüğü nasıl acaba benm ihtiyacım vardı.
canım avon.com.tr ye gir yeni üyeyim de ordan şifre alcaksın diye biliyorum ben

kızlar ben şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyor siparişim :)

kızlar nisan kataloğunda 20 tl lik alışveriş yapana ışıltı veren fondöten 12 tl ye geliyordu ya,o fondöten birdaha böyle indirime girermi sizce,k6 da 18 tl civarında ama ben daha ucuza almak istiyorum,geçen ay almadığıma pişman oldum,dün bir arkadaşım söyledi,kendisi kullanıyormuş çok memnunmuş..

bence diğer kampanyada girebilir canım bende almak istiyorum

Son düzenleme:

canım gene indirime girer de ne zaman bilemiyorum
ben de almıştım ondan daha önce ne var ki benim cildim yağlı, yağlı ciltler için uygun değilmiş. zaten şu cildimi bi düzene soksam... gene sivilce çıktı bugün. gördükçe sinir basıyo valla ben anew in fondöteni sipariş ettim bakalım inş memnun kalırım.

evet bende araştırdım netten,yağlı ciltlere uygun değilmiş,benim cildim kuru ama,sabah akşam gül suyu ile nemlendiriyorumAvonda yeni olduğum için ürünleri pek tanımıyorum,o yüzden şimdilik cildim için bişey sipariş veremiyorum cnm(nemlendirici filan)

bakalım benim cildime uygun bişiler kesin var avonda ama cesaret edemiyorum almaya... şimdilik sadece anew pudra kullanıyorum
aslında cildim problemli denilmese de düzgün de sayılmaz sivilce sorunum var yaşım 32:) ergenlik döneminde gibi sivilce çıkarıyorum allahtan bu konuda takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim

benim yaşımda 35 buçuk :82:şükürler olsun cildim çok güzel sivilce gözenek filan yok ama gecen yaz biraz güneş lekesi oluştu,çok belirgin olmasada takıntı yaptı bende

İlkşah'cım katalog için teşekkürler emeğine sağlık.

Panaromada kampanya 6-7 süresince 12 tane boyaya saç maşası hediyesi hoşuma gitti ama kazanabileceğimi sanmıyorum.
Ayrıca k6 hediyeleri hoşmuş 6 tane kreme çanta 320 liraya fırın kabı 590 liraya tencere hoş ama o limitleri asla tutturamam gerçi hediyeler dahada çekici olsa uğraşırdım ama tencere için uğraşmam.

Arkadaşlar aranızda kiraz kokulu saç spreyinden alan var mı varsa ve eline ulaşmışsa nasıl güzel mi??

Son düzenleme:
ayy çok teşekkür ederim kızlar ya.denemiştim ben onu ama yanlış tamsilci no diyodu,şimdi yaptım oldu.çok çok sağolunn

avon temsilci sitesine gir canım oradn henüz şifrem yok yeni şifre ala tıkla doğum tarihini yazıp şifreni aldıktan sonra (sana mesajla gelio şifre ) siparişlerini kendin verebilirsin

çok sağol canım ya oldu :) ilk başat yaptım bende yanlış girdiniz temsilci no yu diyodu,ama oldu şimdi çok sağol :)

anewin fondöteni gerçekten güzel benimde bi müşterim istemişti baya memnun kalmış ondan
ayy inş bakalım gelcek bu ay...
benim yaşımda 35 buçuk :82:şükürler olsun cildim çok güzel sivilce gözenek filan yok ama gecen yaz biraz güneş lekesi oluştu,çok belirgin olmasada takıntı yaptı bende
ay ne kadar şanslısın canımmm
canım aloe vera bitkisi var bi arkdaşımda görmüştüm alıp yaprağını yüzüne sürerek geçirmiş bütün lekeleri... saksıda yetiştiriyordu:)
canım ben de ilkşaha teşekür edicektim unutmuşum ilkşahh sağol şekerimm bize çok vakit ayırıyor uğraşıyorsun emeğine sağlık canımmmmmmmmmmmmmmm
valla bence boya satmak zor iş ama elimize geçince görücez sanırım çevremde talep olmaz bi de krem pek almıyor müşterilerim genelde ruj far parfüm alıyorlar takı bile pek tercih edilmiyor
ayy çok teşekkür ederim kızlar ya.denemiştim ben onu ama yanlış tamsilci no diyodu,şimdi yaptım oldu.çok çok sağolunn
canım ne demek hadi gözünaydınnnn

:82:

ben çıkıyorum hatunlar:) gece belki gene gelirim:) oğlan uyurken azcık yazılı cevap anahtarı hazırlıcam malum fırsat vermiyo hava da güzel ama uzun zamandır bi yere gezmeye bile gidemedim
biliyomusunuz benim konuşabildiğim tek yer burası arkadaşlarım da sizlersiniz iş dışında kimse yok çevremde
o yüzden belki de bu site benim olmazsa olmazım....
hepinizi çok seviyorum
görüşürüz.:)

ilksah emeğine sağlık canım

Katalog güzel bence uygun fiyatta ürünler çok var...

Bugün mesaj geldi telefonuma kargonuz bugün adresinize teslim edilecektir diye. Eğer çok dağıtım yoksa bu akşam 5-7 arası banada gelir kargom. Eğer yarına aksarsa yarın 1-3 arası gelir.. İnşallah bu akşam gelir

görüşürüz canım

canım ya banada saat 10 da mesaj geldi bugün kargonuz gelecektir diye tık yok hala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…