canım ya banada saat 10 da mesaj geldi bugün kargonuz gelecektir diye tık yok hala
Bana çoğunlukla kargom 5-7 arası geliyor canım.. Ve burdaki şube 7.30'a kadar çalışıyor. 7.30'dan sonra dağıtım olmuyor elde kargo kalsa bile. Yarına aktarılıyor ve yarın aynı şekilde devam ettiriiliyor.. Arayıp öğren canım. Gelen mesajda şubenin numarasını vermişlerdir arayıp oturtuduğun yerin adresini söyle ve buraya ne zaman kargo dağıtımı olacağını sorup öğrenebilrsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=184768&d=1303812753
Arkadaşlar Ellie Güneş Gözlüğü hakkında bi fikri olan varmı? Yani daha önce katalogta varmıydı hiç? yakından gören falan varmı? Hoşuma gittide alsammı diye düşüncelere kapıldım
inş k6da out spoken indirimdedir yaaakatalogu görenler bilgi verebilirmi ?
Bana çoğunlukla kargom 5-7 arası geliyor canım.. Ve burdaki şube 7.30'a kadar çalışıyor. 7.30'dan sonra dağıtım olmuyor elde kargo kalsa bile. Yarına aktarılıyor ve yarın aynı şekilde devam ettiriiliyor.. Arayıp öğren canım. Gelen mesajda şubenin numarasını vermişlerdir arayıp oturtuduğun yerin adresini söyle ve buraya ne zaman kargo dağıtımı olacağını sorup öğrenebilrsin..
kızlar elimdeki ürünlerden bi arkadaşıma kargo ile göndermem gerek uzak biyer değil (ilçeye )3 saatlik yol götürme imkanım yok siparişleri getiren kargo şirketile yollasam ücreti çok mu tutar acaba ptt ile yollasam götürürlermi ki parfüm duş jeli felan kırılacak şeyler yani sizce ne yapmalıyım
canım bildiğim kadarıyla ptt kargo dökülme riski olan hiçbişeyi kabul etmiyor,kargo şirketleride kolinin ağırlığına göre fiyat veriyorlar..
kızlar elimdeki ürünlerden bi arkadaşıma kargo ile göndermem gerek uzak biyer değil (ilçeye )3 saatlik yol götürme imkanım yok siparişleri getiren kargo şirketile yollasam ücreti çok mu tutar acaba ptt ile yollasam götürürlermi ki parfüm duş jeli felan kırılacak şeyler yani sizce ne yapmalıyım
kaç zamandır ptt kargo ile yolluyorum kutuya koydukları için sorun olmuyo genelde bir ya da iki gün içinde ulaşıyo hiçbir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. ücreti ise 1 kiloya kadar 4 lira alyo sonraki kilolarda 1-2 lira değişiyo
benim kargom geldii:)
Bu arada kızlar saç maşası hakkında soru sormak isteyen varsa bana sorabilir çünkü aynı maşadan yaklaşık 2-3 yıldır kullanıyorum
anew fondoten indirimdemi acaba cnm ben göremedim
avonun musterı hızmet numarası kac bılenınız var mı kızlar
12 tane boya satmaya çalışmaya değecek bir ürün mü bi de piyasa fiyatı kaç lira??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?