AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Amann 50 liralık şey için boya satacağım diye kendimi kasamam ama güzelse denk gelirsem alabilirim.:)

Amann 50 liralık şey için boya satacağım diye kendimi kasamam ama güzelse denk gelirsem alabilirim.:)

Kısaca şöyle söyliyim 9-10 tane sattın 2-3 tane daha satsan maşayı alabiliyorsun, ve ihtiyacında var ozaman 2-3 tane daha sipariş girip maşayı al derim.. Ama sadece maşa için boşuna bir sürü boya girmeyin derim tabikide..

mükemmel, çok iyi, iyi, kötü, çok kötü gibi bir değerlendirme yaparsam maşa konusunda çok iyi ve iyi nin ortası

cildin yağlı ise pervectvear fondöten kullanmanı tavsiye ederim .bu ayda yenilenmiş katalogta .avonun tüm fondötenlerini denedim cildim kuru olmasına rağmen ben altına nemlendirici kullanıyorum vede çok güzel kapatıyor özelliklede yağsız olması nedeniyleyaz ayları için ideal biede onu dene derim

Benimde cildim yağlı ve perfect wear fondöteni önermişsin canım bende netten bakıyordum bunu buldum;

FONDÖTENSİZ CİLT

FONDÖTEN SÜRÜLDÜKTEN SONRA

dünden beri sevkiyata hazırlanıyor yazıyor.. faturamı da kesmişler hala göndermemişler sinir oldum

aynen cnm yha dun sabahtan berı sevkiyatta bır verilmedi kargoya aradım gun ıcınde verılır dedıler aksam oldu hala verilmemiş sinir oldum çabuk gelsın dye cuma gunu ılk dakıkalarda vermstm

kızlar istanbulda avon toplantısında gönüllülerin saçları boyanmış avon boyaları ile ve çok memnun kalmışlar bende fotoğrflardan bayıldm eski hali yeni hali var süper parlıo muhteşem bence kaliteli kutusu ambalajı faalan kolestondan bir fark göremedm gayet iyi kullanım kılavuzuda

aynen cnm yha dun sabahtan berı sevkiyatta bır verilmedi kargoya aradım gun ıcınde verılır dedıler aksam oldu hala verilmemiş sinir oldum çabuk gelsın dye cuma gunu ılk dakıkalarda vermstm
Aynen tatlım ya bende k5 sisteme girer girmez siparişlerimi vermiştim. bugün takım öncüsüyle konuştum ilk sen vermişsin siparişlerini yakalamışsın indirimleri dio.. o kadar bekledim k5 in sistemine girmeesini dakika dakika kontrol ettim dedim ama hala sipariş yok

az önce aradım avonu söylendim yoğunluk varmış bakalım bu aksama kadar kargoya verilirmiş bazen benım gece de kargoya veriliyor inş bugun verılırde yarın ya da perşembeye gelir

KIZLAR ÇOK ACİL ilk sayfada slip into parfüm alana rolon sprey bedava olan hani. sadece parfüm kodunumu yazıyorduk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…