Güzel yapıyor ve ısısı yüksek iyi yani, ellerimi yakarım her defasında =D Fakat kalın değil ince... Ben o yüzden saçı fazla alıyorum ki bukleler kalın dursun diye.. Saçın tam bukle şeklini alması için yaklaşık olarak maşayı saça sarılı şekilde 20-30 saniye arası tutmalı... Saç kalın alındıysa tabi. İnce alınırsa 10-20 saniye arasıda olabilir.. Piyasadaki fiyatı 30-50 arası şuan... Ben 2 yıl önce falan almıştım ozaman sanırım 50 civarları birşeye almıştım tam hatırlamıyorum..
Çok süper bir maşa diyemem tabikide ama idare edilebilir. Hatta idarenin biraz daha üstünde. Ki okulda maşa yaptığımda herkes nasıl yapıyorsun diye sorarlar, tabi yapanada bağlı bu
Amann 50 liralık şey için boya satacağım diye kendimi kasamam ama güzelse denk gelirsem alabilirim.:)
prosedür değişmiş olabilir,gecen yıl bende kozmetik ürünleri gönderecektim bir arkaşada,ptt kargo kabul etmemişti..
canım gene indirime girer de ne zaman bilemiyorum
ben de almıştım ondan daha önce ne var ki benim cildim yağlı, yağlı ciltler için uygun değilmiş. zaten şu cildimi bi düzene soksam... gene sivilce çıktı bugün. gördükçe sinir basıyo valla ben anew in fondöteni sipariş ettim bakalım inş memnun kalırım.
ben daha geçen hafta gönderdim hiçbir sorun olmadı
dünden beri sevkiyata hazırlanıyor yazıyor.. faturamı da kesmişler hala göndermemişler sinir oldum
212 473 11 11 cnm
tesekkurler tatlım
Aynen tatlım ya bende k5 sisteme girer girmez siparişlerimi vermiştim. bugün takım öncüsüyle konuştum ilk sen vermişsin siparişlerini yakalamışsın indirimleri dio.. o kadar bekledim k5 in sistemine girmeesini dakika dakika kontrol ettim dedimaynen cnm yha dun sabahtan berı sevkiyatta bır verilmedi kargoya aradım gun ıcınde verılır dedıler aksam oldu hala verilmemiş sinir oldum çabuk gelsın dye cuma gunu ılk dakıkalarda vermstm
Aynen tatlım ya bende k5 sisteme girer girmez siparişlerimi vermiştim. bugün takım öncüsüyle konuştum ilk sen vermişsin siparişlerini yakalamışsın indirimleri dio.. o kadar bekledim k5 in sistemine girmeesini dakika dakika kontrol ettim dedimama hala sipariş yok
KIZLAR ÇOK ACİL ilk sayfada slip into parfüm alana rolon sprey bedava olan hani. sadece parfüm kodunumu yazıyorduk...
Evet canım diğerleri otomatik ekleniyor
ben yarın bi sorayım o zaman canım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?