canım hani tek taş dışından gümüş kaplama geçen iki parça yüzük var ya ondan bahsediyorumHangi yüzükten bahsediyorsun canım ?
öyle yapıcam artık canım ya saolo zaman iade et canım fırsat köşesini arada kontrol edersen belki istediğin yüzük ordada olur o zaman tekrar sipariş verirsin
iki kampanya önce müşterim ilk defa takı sipariş etti küçük yazmama rağmen kocaman bir şey geldi hep yapıyolar bunu resmen baş parmağıma oluyordu iade ettim deyişimle falan uğraşmadım ben
hoş geldin tatlım
bende de var o ama kullanmadım hiç:) bilmiyorum çünkü, öylece duruyor. ama az miktarda kullanırdım sanırım.
dünkü verdiğim sipariş kargoda yarın sabah geliyormuş hem seviniyorum hem utanıyorum çünkü her defasında adamım eline iade tutuşturmaktan
yanlış bilgi vermiş bence takım öncün eğer indirim broşürü ürünü olmasaydı bu yüzük katalog ürünü olsaydı açıklama olarak bu yüzük büyük geldi küçük numarasını yazıp bu yüzük ile değişilmesini talep ediyorum yazıp değişim kutucuğunu işaretlemeniz yeterli olurdu neticede aynı ürün tek farkı bir numara küçük istemiş olmanız... fakat indirim broşürü olduğu için ya iade edersiniz yada dediğim gibi önce kontrol etmenizi öneririm ellerinde varmı diye varsa siparişinize eklersiniz siparişiniz gelincede büyük numara olan yüzüğü iade edersiniz
Canım sen daha önce bu anlattıgın şekilde değişime ürün yolladın mı??
Canım sen daha önce bu anlattıgın şekilde değişime ürün yolladın mı??
bu arada ruj olarak bu şekilde yollamıştım ve bana farklı rengi gelmişti canımama açıklamamı da yapmıştım
şirket tarafından bize bu şekilde değişim olmayacgını sadece ürün hasarlı vs gelirse aynı ürünün sağlamı gelecegi söyleniyor bizde temsilcilerimize bu şekilde bilgi veriyoruz şekerim.. belki daha önce o şekildeydi ama o sistem şuan uygulanmıyor yani sen bunu söyleyerek yanlış bilgi vermiş oluyorsun
ayy bende son iki aydır çok iade veriyorum maddison kalpli kolye vardı kampanya 4 te satış fiyatı 16.00 aaa bi baktım kampanya altıda satış fiyatı 12.50 ye düşmüş hemen iade ettim kampanya 6 da alcam
bu arada kargom hala gelmedi sabah burada yola çıkmış görünüyo getirirler mi yaaa geç de olduuuu
meslektaşarım nabersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?