AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

iki kampanya önce müşterim ilk defa takı sipariş etti küçük yazmama rağmen kocaman bir şey geldi hep yapıyolar bunu resmen baş parmağıma oluyordu iade ettim deyişimle falan uğraşmadım ben

yani canım iki seçenek var ya değişim ya iade indirim broşüründede değişim çok zor olacağına göre en mantıklısı iade etmesi

dünkü verdiğim sipariş kargoda yarın sabah geliyormuş hem seviniyorum hem utanıyorum çünkü her defasında adamım eline iade tutuşturmaktan

dünkü verdiğim sipariş kargoda yarın sabah geliyormuş hem seviniyorum hem utanıyorum çünkü her defasında adamım eline iade tutuşturmaktan

ayy bende son iki aydır çok iade veriyorum maddison kalpli kolye vardı kampanya 4 te satış fiyatı 16.00 aaa bi baktım kampanya altıda satış fiyatı 12.50 ye düşmüş hemen iade ettim kampanya 6 da alcam

Canım sen daha önce bu anlattıgın şekilde değişime ürün yolladın mı??

Canım sen daha önce bu anlattıgın şekilde değişime ürün yolladın mı??

ben avonun müşterisiyken çok yakın bir temsilci arkadaşım vardı ondan bir arkadaşımıza hediye yüzük almıştık büyük gelmişti birlikte yazmıştık değişim nedenini hatta avon temsilcisi arkadaşıma satış destekte yardımcı oluyordum yüzüğün bir küçüğü gelmişti canım diyelimki artık o sistem kalktıysa mesela yani sanmıyorum devam etmesi lazım yüzüğü iade eder

bu arada ruj olarak bu şekilde yollamıştım ve bana farklı rengi gelmişti canım ama açıklamamı da yapmıştım

şirket tarafından bize bu şekilde değişim olmayacgını sadece ürün hasarlı vs gelirse aynı ürünün sağlamı gelecegi söyleniyor bizde temsilcilerimize bu şekilde bilgi veriyoruz şekerim.. belki daha önce o şekildeydi ama o sistem şuan uygulanmıyor yani sen bunu söyleyerek yanlış bilgi vermiş oluyorsun

aaaa ciddenmi ee ben ruju daha yeni değiştirdim sayılır bir kaç ay oluyor ama yanlış kodlama yapmıştım değişim yapmıştım aynı rujun farklı bir rengiyle ruju değiştirmiştim bilmiyorumki canım kafam karıştı şimdi senin dediğinde olabilir benim çıkmam lazım tatlım gelince yazışırız öptüm

arkadaşlar kampanya 6 da sanırım 3 lü şekilde parfüm indirimdeymiş.bilgisi olan hangi parfümler olduğunu yazaabilir mi lütfeen?

ayy bende son iki aydır çok iade veriyorum maddison kalpli kolye vardı kampanya 4 te satış fiyatı 16.00 aaa bi baktım kampanya altıda satış fiyatı 12.50 ye düşmüş hemen iade ettim kampanya 6 da alcam

o kolyeye bende bayıldım çantayı tanıtan kızda gördüm çok hoşmuş k6'dan bende alıcam..
Birde kızlar burçlu kolyeden alanlar acaba resmini ekleyebilirler mi çok merak ediyorum ona göre alıcam..zinciri azranın kolyesinde olduğu kadar uzunmu acaba...:26:

selam hanımlarrrrr
avondan baya bi takı alan biri olarak takılaırn genelini beğeniyorum diyebilirim
yüzük büyük gelmesi meselesi de parmağınızdaki yüzüğü çıkarıp katalogta yüzüklerin altında olan dairelerin içine koyun o şekilde kaç numara alacağınızı bilirsiniz ya da yüzük ölçeği alırsınız ben aldım da dha kullanmadım nasşp olmadı

bu arada kargom hala gelmedi sabah burada yola çıkmış görünüyo getirirler mi yaaa geç de olduuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…