ben kullanıyorum canım çok memnunum 1.aşamasını kullanmama ragmen baya dolgunlaştırıyo...
selam hanımlarrrrr
avondan baya bi takı alan biri olarak takılaırn genelini beğeniyorum diyebilirim
yüzük büyük gelmesi meselesi de parmağınızdaki yüzüğü çıkarıp katalogta yüzüklerin altında olan dairelerin içine koyun o şekilde kaç numara alacağınızı bilirsiniz ya da yüzük ölçeği alırsınız ben aldım da dha kullanmadım nasşp olmadı
Kızlar lavanta kokulu duş jeli harikaymış yaa ilk defa kullanıyorum bayıldımm,tekrar tekrar duşa giresim var
hiranur tam ismini yada kodunu alabilirmiyim acaba bende cok seviyorum da lavantayı
selam arkadaşlar bende avon temsilcisiyim hatta bugün siparişlerim geliyorödememi ptt'den yapıyorum. son parfüme ama özellikle reklamına bayıldım
a.slm.. hoşgeldin Avon ailesine
Canım kodu 42802
Arkadaşlar ilksah 1 aylığına tatile çıkmış 28 mayıs 21:00da gelecekmiş
size iletmemi istedi
teşekkür ederim canım
ama bu banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılıyormu ki
o kolyeye bende bayıldım çantayı tanıtan kızda gördüm çok hoşmuş k6'dan bende alıcam..
Birde kızlar burçlu kolyeden alanlar acaba resmini ekleyebilirler mi çok merak ediyorum ona göre alıcam..zinciri azranın kolyesinde olduğu kadar uzunmu acaba...:26:
Rica ederim,ben avonda yeni sayılırım,avon kullanan arkadaşlara sormuştum bende,duş jeli niyetinede kullanabilirsin demişlerdi.Bende mantıklı buldum,sonuçta ikiside köpürüyo ikiside cildimize temas ediyor..Başka lavanta kokulu göremediğim içinde aldım ben,lavantalı olsun nolursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?