AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ehee:))) rezil filan olmuyosun ayrıca bu senin suçun değil ki... müşterine siparişimi verdim ama temin edilememiş ürün gelmiyor dersin ne olacak sanki? eğer istemiyorsa da gelsin iade edersin:)))
chloe bilezik ne şık duruyor değil mi
benim broşürdne iki ürün geliyo ama soft musk gelmiyo:) ona yetişememişim zaten ben bakarken vakit baya geçtiydi:)

zaten müşterim bu ay da gelmeyince artık almaktan vazgectiğini söyledi.sanırım gelince iade edicem..k5 bende zaten pek parlak gecmedi.bakalım k6 daha iyi olur umarım..

kullandığım yüzüğü o halkaya koydum ve 8 numara tam olmuştu ben siparişimi 6 numara olarak verdim.. 6 numara bile büyük geldi.. numaraları çoğaltsınlarr

Arkadaşlar ilksah 1 aylığına tatile çıkmış 28 mayıs 21:00da gelecekmiş
size iletmemi istedi

selam arkadaşlar bende avon temsilcisiyim hatta bugün siparişlerim geliyor ödememi ptt'den yapıyorum. son parfüme ama özellikle reklamına bayıldım

teşekkür ederim canım

ama bu banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılıyormu ki

Rica ederim,ben avonda yeni sayılırım,avon kullanan arkadaşlara sormuştum bende,duş jeli niyetinede kullanabilirsin demişlerdi.Bende mantıklı buldum,sonuçta ikiside köpürüyo ikiside cildimize temas ediyor..Başka lavanta kokulu göremediğim içinde aldım ben,lavantalı olsun nolursa olsun

banyo köpüklerini bende duş jeli olarak kullanıyorum fakat beyaz zambak kokusunu beğenmyrum ıhlamur gbı kokuyor badem çiçeği de güzel kokuyor

kızlar daha önce bir çok markanın yüz kremlerını kullandım ama hep sivilce yaptı cildim yağlı şimdi bu yenilenen solutions complete balanca serisini kullanıyorum çok memnunum cildimi yumuşacık yaptı ve en önemlisi sivilce yapmadı

o kolye kadar uzun değil canım

bende seviyorum lavantayı alıcam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…