AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Son düzenleme:

ben hem duş jeli hemde banyo köpüğü kullanıyorum mesela duş jelleri indirime girer 4_5 tane alırım yada banyo köpükleri indirime girer ondanda alırım her iki gruptanda memnunum

eft de yapabilirim yardım pleasee:84::84:

ben direk elden gidip yatırıyorum yada yatırtıyorum canım kredi kartıyla avona başlarsam kendimi durduramam artık zaten zor zaptediyorum kendimi o yüzden sorunu görüyorum ama bilmediğim için cvp veremiyorum avon müşteri temsilciliğini arayıp detaylı bilgiyi alabilirsin tatlım

ben hem duş jeli hemde banyo köpüğü kullanıyorum mesela duş jelleri indirime girer 4_5 tane alırım yada banyo köpükleri indirime girer ondanda alırım her iki gruptanda memnunum

aynen bende cnm ya banyoda koyacak yer kalmadı benmi çok aç gözüm bilmiyorum güzel koku görünce dayanamıyorum favorim lagon ama bugün yeni gelen summer breeze harika duş jeli ve losyonunu aldım tavsiye ederim losyonu koluma sıkmıştım en az parfüm kadar etkili kokuyor tam yaz günleri için

aradım canım ya aramaz olurmuyum telefona çıkan kişi havale yap dedi iban felan verdi ayrıntılı değildi,
int bankacılığından uğraştım ama ilk defa yapıcam yanlış bişey yapmak istemediğim için yapan varsa bilgi alayım diye uğraşıyorum, düşünsene paranın bambaşka bi yere gittiğini allah muhafaza yani sonra uğraş dur parayı kurtaracam diye :44:

ben bu losyonu sahil için plaj çantamada koyarım duştan sonra ferahlamak için ..

serelim sen dedin ya kendimi durduramam diye hah işte tam o yüzden ilkini ödemeden ikinciyi vermiycem diye şartladım kendimi ilkini ödemem lazım süre uzadıkca yeni listeyi yazıp yazıp siliyorum işkence ediyorum kendi kendime yeminle yaaa

Benim oda doldu avon kolileriyle müşterimde öyle çok yok zaten herkes avon satıyor benim bulunduğum yerde summer brezeden bende alıcam tatlım hem duş jeli hemde vücut spreyinden losyon yazmışsın sprey yazcaktın sanırım yanlış yazdın galiba canım :94: güle güle kullan

anladım canım benim kargom gelmeden bile gidip ödememi yaptığım günler oluyor mesela en son ödememde bankadayım bankacıya ödeme yapıcam bana 4 tane ödenmemiş borç çıkarttı oysa benim 3 tane borcum vardı hatta ödeme günleri dahi gelmemişti sonradan farkettim henüz gelmemiş olan kargomun borcunuda eklemiş bankacı ödeme yapmama bereket yanımda para vardı makbuzumuda vermiyor kesmiş 4 tane ödememi iptal edermisiniz diyorum 3 tanesini ödeyim önce diyorum edemem demişti 3 tane ödemiş olduğum faturamın makbuzunuda vermedi 4 tane faturayı kesmiş olduğu için... sinirlerim bozulmuştu hemen diğerinide ödedim makbuzlarımıda alıp borcumu kapattım darısı yeni borçlara

haklısın herşey iyi hoşta en gıcık kısmı para mevzusu

istemeseler ne olurdu sanki demi

tatlım yanlış yazmadım ama eksik yazmışım hem sprey hem losyon bildiğimiz losyon cnm süt gibi vucut parfümü deyil yani

kızlar istediğim bi kaç avon ürünü var fakat katolog bulamadım nette.
mayıs ve haziran katoloğuna nereden ulaşabilirim?:26:

Yarım saate kadar geldi geldi.. Gelmedi yarına kalır ve yarın kesin gelir canım.. Çünkü bildiğim kadarıyla en geç 8:30'a kadar dağıtım var..
ühüüüü gelmediiiii daha doğrusu bugün msj geldi sözde dün gelmiş ama ben yokmuş muşuuum valla burda lafladım durdum ispatlarım haaa!!! şaka bi yana oluyo bazen böyle. bugün de gelmedi tel ettim yarın getircekler ay geçen cuma verdiğim sipariş bu sefer böyle uzadı da uzadı şans işte...
zaten müşterim bu ay da gelmeyince artık almaktan vazgectiğini söyledi.sanırım gelince iade edicem..k5 bende zaten pek parlak gecmedi.bakalım k6 daha iyi olur umarım..
boşver canını sıkma olmadı iade et benim için de iyi değildi ben bişeye dikkat ettim de böyle yeni parfüm çıkardıklarında benim o ay hiç şansım olmuyor zaten pek parfüm de satamıyorum kendime de yeni çıkan kokularını pek beğenemedim mesela slip intro bana pek bi baygın geldi içimi baydı resmen... secret fantasy desen öyle... hediyeleri de alamıyorum çünkü hep 10 parfüm satana hediyeler. gidiyo koca ay:) artık gün hediyesi de koymuyorlar.
kullandığım yüzüğü o halkaya koydum ve 8 numara tam olmuştu ben siparişimi 6 numara olarak verdim.. 6 numara bile büyük geldi.. numaraları çoğaltsınlarr
hay allahhhh acaba orda numara mı yanlış yazıldı şekerim bide yeni aldığın yüzüğü koysana belki de yanlış numarasını göndermişlerdir?
Arkadaşlar ilksah 1 aylığına tatile çıkmış 28 mayıs 21:00da gelecekmiş
size iletmemi istedi
ay canım yaaa alla alla saati de belli he:) eh ne diyelim iyi tatiller
selam arkadaşlar bende avon temsilcisiyim hatta bugün siparişlerim geliyor ödememi ptt'den yapıyorum. son parfüme ama özellikle reklamına bayıldım
hoşgeldin şekerim aramıza...
teşekkür ederim canım

ama bu banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılıyormu ki
evet cnm herkes öyle kullanıyo zaten çoğunluğun evinde küvete yok benim var ama ben de doldurmuyorum ne gerek var su israfına zaten dünyada su tükeniyo:)

ay ben,im de öyle cildim yeni seriyi düşündüm vazgeçtim sonradan korkuyorum artık yüzüme krem sürmeye bari bende aliim saol cnm

selam kızlar benim kargo yok hala yarın gelcek inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…