AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Degerli Bolge Satis Sorumlularimiz,

Satislariniza destek olmak amaciyla 45 TL'lik ve 85 TL'lik Internet Paketlerimiz satisa acilmistir. Internet Paketlerimiz su andan itibaren asagida belirtilen paket kodlari ile siparis edilebilmektedir.

45 TL'lik Paket: Paket Kodu 00821, Iceriginde asagidaki urunler yer almaktadir; Musteri fiyati ile 156 TL degerindeki Internet Paketi, Temsilci fiyati ile 45 TL olup, STOKLARLA SINIRLIDIR!

- Senses Winter Magic Dus Jeli - 250ml.
- Sonic Boost Titresimli Maskara - Black- 7ml.
- Wish Of Love EDT - 50ml.
- Kiera Saat
- K06 Katalogu (5’li)

85 TL'lik Paket: Paket Kodu 00823, Iceriginde asagidaki urunler yer almaktadir; Musteri fiyati ile 293 TL degerindeki Internet Paketi, Temsilci fiyati ile 85 TL olup, STOKLARLA SINIRLIDIR!

- Skin So Soft Soft&Smooth Tuy Azaltmaya Yardimci Losyon - 250ml.
- AT Daily Shine Tum Sac Tipleri icin Sampuan - 250ml.
- Glazewear Dudak Parlatici - Iced Pink - 6ml.
- Senses Moonlight Kremsi Dus Jeli - 500ml.
- Far Away Parfumlu Rolet - 9ml.
- Precision Glimmer Krem Goz Fari - Burnished Copper
- Ultra Colour Rich Mega Impact Ruj - Really Rosy
- Color Trend Eye Contact Ikili Goz Fari - Earth
- Antonia Saat
- Magdelena Canta
- Nancy Bilezik
- Chocolate Kupe Seti
- K06 Katalogu (5’li)

* Paketlerimizin gorselleri, 29 Nisan Cuma gunu aksam saatlerinde internet sitemizde goruntulenebilecektir.

Takim Onculerimize asagidaki SMS 16.15 itibariyla gonderilecektir.

K5 YENI INTERNET PAKETI FIRSATLARI!45TL VE 85 TL DEGERINDEKI STOKLARLA SINIRLI PAKETLERIMIZI KACIRMAYIN!BILGI: WWW.AVON.COM.TRYE GIRINIZ,YONETICINIZE BASVURUNUZ

Satislariniza destek olmasi dilegiyle.

Arkadaşlar,

Forum içinde veya özelden satış kesinlikle yasaktır!!! Satış yapan veya satışa aracılık ettiği tespit edilenlerin üyeliği sonlandırılacaktır. Ayrıca üyelik bilgilerinizi kimse ile paylaşmayınız. Bu 2. üyelik kapsamına girer ve forumdan uzaklaştırılırsınız.

Sadece hatırlatmak istedim..

Güzel paylaşımlar dilerim

teşekkür ederim canım

ama bu banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılıyormu ki

Bende duş jeli olarak kullanıyorum cnm..özellikle beyaz zambak kokulu olanı yıllardır kullanıyorum şimdide badem çiçekli olanın kokusuna hayran kaldım ondan alıcammm..

kızlar eyeliner almak istiyorum ama kararsız kaldım bu k6 da ki arka kapak sayfasındakı extra lastıng eyelinerden alan var mı acaba ya da anewin pürüzsüz uygulunan eyelinerinı kullanan var mı kolay sürülsün ve koyu siyah dursun istiyorum sizce hangisini almalıyım

Müşterim extra lasting almıştı yani yenilenmeden önce çok memnunum diyodu ama ben anew almayı düşünüyorum .

ben hem anewin göz kaleminden hemde extra lastıngin eski serisinden kullanıyorum extra lastingin eski serisini gözümün üzerine eyeliner olarak anewin göz kaleminide iç kısmına sürmeyi tercih ediyorum

bence ikisini de kullanmak kolay ve her ikiside uzun süre kalıcıdır :87:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bugün bronzlaştırıcı pudra siparişi verdim

nasıl kullanan varmı aranızdaa?:26:

şu altında toz pudra üstü allık fırçalı olandan:44:

tatlım yanlış yazmadım ama eksik yazmışım hem sprey hem losyon bildiğimiz losyon cnm süt gibi vucut parfümü deyil yani

summer breze vücut spreyinin parfüm olmadığını bende biliyorum tatlım sprey onu biliyorum da losyon gibi olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum ben sıvı sprey diye düşünmüştüm ayyy bende alıyımda bakayım şimdi daha çok merak ettim

Avonun en güzel;

Erkek Parfümü: True Force

Bayan Parfümü: Little Black Dress

şekerim ben de ture force a bayılıyorum bide şu en son çıkan simply because hoşuma gitti
bayan için aromadisiac edt güzel bence

merhaba size bişey sorabilir miyim mesela buraya bazen arkadaşlar soruyor işte nasıl temin edebilirim alabilirim diye ben de avonun resmi sitesinden alacaksınız deyip tarif ediyorum acaba bu da mı yasak? ben satış yapmıyorum sadece en doğru yerden almaları için ne yapabileceklerini söylüyorum ama yasaksa bundan sonra söylemem de.
cnm ben şu ucu kalem gibi olan eyelinerdan aldıydım ama pek sevemedim eyeliner niyetine açılıp kapanan göz kalemlerinden kullanıyorum özellikle siyahından çok memnunum:) ama her rengi mevcut bende. kalıcı üstelik kolay kolay da çıkmıyor...
dersena ilkşah noldu size kızlar:100::111:
ben de merak ettim yahu ama ilkşah uzun bi süre gelmicekmiş o bizsiz biz onsuz ne yaparız?
dersena yı da yeni fark ettim hem kalpleri de azalmış anlayamadım nolduğunu

KIZLARR !!

İlkşah artık gelmicek daha doğrusu gelemicek

özelden reklam yaptığı için banlandı

adminle konuşmuş 1 ay sonra kaldırıcaktı banını ama

sonra admin vazgeçmiş kaldırmıcakmış banını

ilkşah artık gelemicek yani malesef...

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bugün bronzlaştırıcı pudra siparişi verdim

nasıl kullanan varmı aranızdaa?:26:

şu altında toz pudra üstü allık fırçalı olandan:44:

bronzlaştırıcı pudra bende almıştım ama kullanamadım ben beyaz tenliyim en açık rengini almama rağmen koyu durdu allık gbi oldu malesef allık niyetine kullanıyorum

Ayy inanmıyorum çok üzüldüm gerçekten. bence admin sesimiizi duysun Biz ilkşahı istiyoruz:26:

İlkşaha üzüldüm çok emeği var bu forumda.Her ay kataloğu onun sayesinde önceden görüyorduk bütün sorularımıza bıkmadan cevap veriyordu ama o kadar uyarılara rağmen satış yapması enteresan olmuş..Sonuçta kendiside biliyordu yasak olduğunu.Neyse umarım yasağı kalkar...

Kargom dün yola çıkmış ama bugünde gelmicek sinir oldum...normalde gelmesi gerekirdi.ama hala kargo takibinde çıkmış görünüyor fakat belge düzenlendi yazıyor sadece.pazartesiye kaldı artık.Bu arada gıcık avon gün hediyesi koymuş.noolurdu sanki 2 gün önce koysaydı.Sitesinde yazıyor kızlar bi bakın.

İlksah = yeni bir üye adıyla ilksaha msj atılmış avon ürünü almak istiyorum die ilksahta gittigidiyordaki dükkanının linkini vermiş o yeni üyede sanırım denemek amaçlı oluşturulmuş çünkü daha ilksah cevap yazdığı anda banlamışlar normalde 200bin üye var hepsini tektek özel mesajlarını kontrol edemezler belliki denemek amaçlı yapılmış bir durum dikkat edin kızlar bizede aynısı olabilir

ilkşah ın ricası üzerine Onun mesajını Paylaştım arkadaşlar

Önce İlkşah'ın banlanmasına hatta süresiz banlanmasına üzüldüm buraya, bizlere çok emeği geçti sağolsun aslında toplaşıp başka bir platformda paylaşımlarımıza devam edebiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca Dersena'nın da banlanmasına üzüldüm umarım onunkisi İlkşah gibi süresiz değildir.

Artık bundan sonra yeni katalog görmeyi unutalım k7 kataloğunu görmemiz ancak eline ulaşanların buraya yazdıklarıyla olacak gibi gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…