slm kızlar k6 da yeni cıkan bi sampuan var onun la aynı sayfada bı sac maskesı var onunhakkında bılgı alabılır mıyım :?
o kolye kadar uzun değil canım
teşekkür ederim canım
ama bu banyo köpüğü duş jeli olarak da kullanılıyormu ki
kızlar eyeliner almak istiyorum ama kararsız kaldım bu k6 da ki arka kapak sayfasındakı extra lastıng eyelinerden alan var mı acaba ya da anewin pürüzsüz uygulunan eyelinerinı kullanan var mı kolay sürülsün ve koyu siyah dursun istiyorum sizce hangisini almalıyım
kızlar eyeliner almak istiyorum ama kararsız kaldım bu k6 da ki arka kapak sayfasındakı extra lastıng eyelinerden alan var mı acaba ya da anewin pürüzsüz uygulunan eyelinerinı kullanan var mı kolay sürülsün ve koyu siyah dursun istiyorum sizce hangisini almalıyım
tatlım yanlış yazmadım ama eksik yazmışım hem sprey hem losyon bildiğimiz losyon cnm süt gibi vucut parfümü deyil yani
şekerim ben de ture force a bayılıyorum bide şu en son çıkan simply because hoşuma gittiAvonun en güzel;
Erkek Parfümü: True Force
Bayan Parfümü: Little Black Dress
merhaba size bişey sorabilir miyim mesela buraya bazen arkadaşlar soruyor işte nasıl temin edebilirim alabilirim diye ben de avonun resmi sitesinden alacaksınız deyip tarif ediyorum acaba bu da mı yasak? ben satış yapmıyorum sadece en doğru yerden almaları için ne yapabileceklerini söylüyorum ama yasaksa bundan sonra söylemem de.Arkadaşlar,
Forum içinde veya özelden satış kesinlikle yasaktır!!! Satış yapan veya satışa aracılık ettiği tespit edilenlerin üyeliği sonlandırılacaktır. Ayrıca üyelik bilgilerinizi kimse ile paylaşmayınız. Bu 2. üyelik kapsamına girer ve forumdan uzaklaştırılırsınız.
Sadece hatırlatmak istedim..
Güzel paylaşımlar dilerim
cnm ben şu ucu kalem gibi olan eyelinerdan aldıydım ama pek sevemedim eyeliner niyetine açılıp kapanan göz kalemlerinden kullanıyorum özellikle siyahından çok memnunum:) ama her rengi mevcut bende. kalıcı üstelik kolay kolay da çıkmıyor...kızlar eyeliner almak istiyorum ama kararsız kaldım bu k6 da ki arka kapak sayfasındakı extra lastıng eyelinerden alan var mı acaba ya da anewin pürüzsüz uygulunan eyelinerinı kullanan var mı kolay sürülsün ve koyu siyah dursun istiyorum sizce hangisini almalıyım
ben de merak ettim yahudersena ilkşah noldu size kızlar:100::111:
bence ikisini de kullanmak kolay ve her ikiside uzun süre kalıcıdır :87:
merhaba bayanlar bugün bronzlaştırıcı pudra siparişi verdim
nasıl kullanan varmı aranızdaa?:26:
şu altında toz pudra üstü allık fırçalı olandan:44:
KIZLARR !!
İlkşah artık gelmicek daha doğrusu gelemicek
özelden reklam yaptığı için banlandı
adminle konuşmuş 1 ay sonra kaldırıcaktı banını ama
sonra admin vazgeçmiş kaldırmıcakmış banını
ilkşah artık gelemicek yani malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?