AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Yeni bilgi - katalog linklerini ilksah yine haftaya verecekmiş k7yi bizden birimize msnde herhangi birimiz açacakmış katalog konusunu

Yeni bilgi - katalog linklerini ilksah yine haftaya verecekmiş k7yi bizden birimize msnde herhangi birimiz açacakmış katalog konusunu

Çok üzüldüm olanlara,bu topiğin ilkşaha ihtiyacı var,çok yardımcı oluyordu bizlere,
Canım ya banlanmasına rağmen bizleri düşünüyor,teşekkürlerimizi ilet ilkşaha

ilkşah hala bizim için uğraşıyor ve cezası çok ağır, bir şekilde geri dönmeli diye düşünüyorum, herkez ikinci bir şansı hakeder doğru değilmi kızlar

Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Umarım İlkşah en kısa zamanda aramıza döner ve dönmelide aynı şekilde Dersena'da dönmeli.
KK bir dolu konunun olduğu bir site olabilir ama bu bölümün demirbaşlarına ihtiyacı var.
Kabul edilmeli ki Kozmetik Markaları bölümünün en yoğun mesaj trafiği olan tek sayfası Avon başlığıdır.

Dersena'damı banlanmış.?

nasıl ya ılksahla dersena mı banlandı ben eskısı gıbı gıremıyorum ama ıkısıde bu baslıkta en cok yorumda bulunanlardı ınsallah bır cozum bulunur

ay inanmıyorum yaaa çok üzüldüm çok bu topiğin en çok ilgilenen kişisi ilkşah ikincisi de dersana idi. şimdi öksüz kalıcak topik, korkarım ki kısa süre sonra da kimseler yazmıcak
evet ya gün hediyesi dedik durduk koymuşlar neyse önümüzdeki ay da koyacaklar demektir biz de hemen ilk günü sipariş vermeyiz :) azcık bekleriz zaten ben bu hediyleri beğenmedim bu ay 140 tlilik de almadım :)

olabilir ama bende kknın yeri çok farklı... yıllardır burdayım ben çoğu zaman sessiz sessiz takip ettim çocuğum olmazken burda takıldım ilk müjdemi burda verdim hamileliği burda takip ettim çocuğu doğurdum gene buraya haber verdim:) avonla ilgilenmeye başladım aa kkda da var avoncular:) benim için özel burası... facedeki gruba bile pek bakmıyorum buranın tadı başka sanki ne bileyim .bence editöre msj atalım ilkşahı geri istiyoruz diyelim.

evet canım sac maskesının nasıl kullnanıldıgı hakkında bılgın var mı?

Saçını şampuanladıktan sonra maskeyi eline döküyosun ve şampuan gibi saçına yediriyosun..
1.2 dk beklettikten sonra duruluyosun
Saçlarını taradıktan sonrada spreyi sıkıyosun :)
Bende maskesini ve spreyini aldım. Şampuana gerek görmedim.

Son düzenleme:
bende bilmiyorum ki bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Saçını şampuanladıktan sonra maskeyi eline döküyosun ve şampuan gibi saçına yediriyosun..
1.2 dk beklettikten sonra duruluyosun
Saçlarını taradıktan sonrada spreyi sıkıyosun :)

Son düzenleme:
kızlar skin softun tüy azaltıcı kremi duştan sonra kullanılıyor değil mi?
bide ben naturalsın hem saç balsamını hem spreyini almıştım ikisi de aynı işlevi mi görüyor? duştan sonra saçımı havluyla kurulayıp balsamı elime jöle sürer gibi sürüp kafamı öne eğiyor saçlarıma balsamı sürüyorum da sprey ne zaman sürülcek onu anlamadım:)

Nemli saça uyguluyosun. Sprey saçının parlamasını sağlıyor

yani aslında ikisi farklı ürün dimi?

mesela balsamı banyodan sonra kuruladığım saça kullanıcam
sabah saçımı nemlendirip sprey sıkıcam sonra şekil vericem doğrumu anladım?

Evet 2si farklı bir ürün.
Sprey nemli saça uygulanıcak..
Banyodan çıktıgında saçlarını havluyla kurulayıp spreyi o şekilde sıkabilirsin.
Sabah uyanıp saçlarını nemlendirip o şekilde sıkabilirsin..

yani aslında ikisi farklı ürün dimi?

mesela balsamı banyodan sonra kuruladığım saça kullanıcam
sabah saçımı nemlendirip sprey sıkıcam sonra şekil vericem doğrumu anladım?

ben o saç spreyiylede saçın tararken açıldığını duymuştum aldım ama kullanmadım şu an advance serisinin saç açıcısını kullanıyorum yanlız kız arkadaşım da almıştı o spreyden çok hoş bir kokusu var fakat saçı tararken açma özelliği yokmuş balsama gelince o balsam çok güzel açıyor fakat saçımı yağlandırma yapıyor bir kaç müşterimde aynı dertten muzdarip olduğunu belirtmişti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…