Yeni bilgi - katalog linklerini ilksah yine haftaya verecekmiş k7yi bizden birimize msnde herhangi birimiz açacakmış katalog konusunu
Yeni bilgi - katalog linklerini ilksah yine haftaya verecekmiş k7yi bizden birimize msnde herhangi birimiz açacakmış katalog konusunu
ilkşah hala bizim için uğraşıyor ve cezası çok ağır, bir şekilde geri dönmeli diye düşünüyorum, herkez ikinci bir şansı hakeder doğru değilmi kızlar
Buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Umarım İlkşah en kısa zamanda aramıza döner ve dönmelide aynı şekilde Dersena'da dönmeli.
KK bir dolu konunun olduğu bir site olabilir ama bu bölümün demirbaşlarına ihtiyacı var.
Kabul edilmeli ki Kozmetik Markaları bölümünün en yoğun mesaj trafiği olan tek sayfası Avon başlığıdır.
Dersena'damı banlanmış.?
ay inanmıyorum yaaa çok üzüldüm çokKIZLARR !!
İlkşah artık gelmicek daha doğrusu gelemicek
özelden reklam yaptığı için banlandı
adminle konuşmuş 1 ay sonra kaldırıcaktı banını ama
sonra admin vazgeçmiş kaldırmıcakmış banını
ilkşah artık gelemicek yani malesef...
evet ya gün hediyesi dedik durduk koymuşlar neyse önümüzdeki ay da koyacaklar demektir biz de hemen ilk günü sipariş vermeyiz :) azcık bekleriz zaten ben bu hediyleri beğenmedim bu ay 140 tlilik de almadım :)İlkşaha üzüldüm çok emeği var bu forumda.Her ay kataloğu onun sayesinde önceden görüyorduk bütün sorularımıza bıkmadan cevap veriyordu ama o kadar uyarılara rağmen satış yapması enteresan olmuş..Sonuçta kendiside biliyordu yasak olduğunu.Neyse umarım yasağı kalkar...
Kargom dün yola çıkmış ama bugünde gelmicek sinir oldum...normalde gelmesi gerekirdi.ama hala kargo takibinde çıkmış görünüyor fakat belge düzenlendi yazıyor sadece.pazartesiye kaldı artık.Bu arada gıcık avon gün hediyesi koymuş.noolurdu sanki 2 gün önce koysaydı.Sitesinde yazıyor kızlar bi bakın.
Önce İlkşah'ın banlanmasına hatta süresiz banlanmasına üzüldüm buraya, bizlere çok emeği geçti sağolsun aslında toplaşıp başka bir platformda paylaşımlarımıza devam edebiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca Dersena'nın da banlanmasına üzüldüm umarım onunkisi İlkşah gibi süresiz değildir.
Artık bundan sonra yeni katalog görmeyi unutalım k7 kataloğunu görmemiz ancak eline ulaşanların buraya yazdıklarıyla olacak gibi gözüküyor.
onu bnde merak ediyorum kiraz çiçeği kokulu şampuan sprey ve saç maskesi bunları diyorsun dğl mi
evet canım sac maskesının nasıl kullnanıldıgı hakkında bılgın var mı?
evet canım sac maskesının nasıl kullnanıldıgı hakkında bılgın var mı?
bende bilmiyorum ki bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
kızlar skin softun tüy azaltıcı kremi duştan sonra kullanılıyor değil mi?
bide ben naturalsın hem saç balsamını hem spreyini almıştım ikisi de aynı işlevi mi görüyor? duştan sonra saçımı havluyla kurulayıp balsamı elime jöle sürer gibi sürüp kafamı öne eğiyor saçlarıma balsamı sürüyorum da sprey ne zaman sürülcek onu anlamadım:)
yani aslında ikisi farklı ürün dimi?
Nemli saça uyguluyosun. Sprey saçının parlamasını sağlıyor
mesela balsamı banyodan sonra kuruladığım saça kullanıcam
sabah saçımı nemlendirip sprey sıkıcam sonra şekil vericem doğrumu anladım?
mesela balsamı banyodan sonra kuruladığım saça kullanıcam
sabah saçımı nemlendirip sprey sıkıcam sonra şekil vericem doğrumu anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?