AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ay saol canım yaaaa
sprey daha kullanışlı o zaman?

balsam çok güzel saç açıyor onu fark ettim sprey de havalı yapıyor benm saçım hem yağlı hem zayıf telli hem de dümdüz:) ne ararsan var yani ama spreyle balsamı bi ayı geçti kullanıyorum yağlanma olmadı bide bana at serisinin şamp iyi gelmedi naturals aldım onu da sevdim ben hep ikisini arka arkaya kullanıyodum yani banyodan sonra kurulayıp balsam sonra da sprey sıkıyordum sonra da tarayıp çıkıyordum saçlarım daha dolgun daha havalı görünüyor arkadaşlarım da fark etti napıyosun saçına diyolar ama doğrumu kullanıyorum emin olamadım ondan sordum:)

benim saçım röfleli olduğu için belkide yağlandırma yaptı bilemiyorum saç tipindende kaynaklanır ama sen memnunsan ne mutlu bende memnunum ama dediğim gibi yağlandırma yapmasa daha memnun olucam o yüzden balsamı kullanmayı bıraktım

benm saçım doğal rengi, hiçbi işlem yok hatta saçımda..

cildime saçıma hala en uygun ürünleri arıyorum bakalım bugün bi arkdş solutions balance serisinden bahsetmiş indirimdeyse alıcam önümüzdeki ay
ben bide salak gibi k5 katalogu sipariş etmişim allahtan bi tane istemiştim olmazsa bi daha sipariş veririrm ama satışım yok bu ay hiç tutmadı benim çevremde bu katalog bu ay bitsin diye bakıyorum

anladım canım bekle bakalım gelir belki sipariş benimde pek yok ama bazen son günde bile geliyor

Son düzenleme:
anladım canım bekle bakalım gelir belki sipariş benimde pek yok ama bazen son günde bile geliyor

bide çevrendekilerin tarzı önemli sanırım
benim çevremde mesela ruj kalem far gibi şeyler satıyor bide alıştıkları parfümleri alıyorlar krem takı almıyorlar ya da çanta almıyorlar hele o anew ultimate lerden filan ne sattım ne gördüm şimdiye kadar:)
çevremde orta yaşlı hanımlar var gençler olsa takı filan da satılır yani yaş da etkiliyor sanırım o nedenle her kampanya bana uğurlu gelmiyor
önümüzdeki ay inş iyi satışımız olur
ben çıkıyorum eşim nerdeyse gelir :)
öptüm herkesi görüşürüz

görüşürüz canım :79:

Indirimde son 10 gün.ithal erkek ve bayan parfümleri sadece 25 tl!!!bu fırsat kaçmaz...[kozmetik center] ÇOK UYGUN MAKYAJ MALZEMELERİNİDE BURDADA BULABILIRISINIZ.loreal-maxfactor-lancom-maybellıne

tövbe tövbeeee...yasak burda böyle reklam yapmakayrıca 25 lira olan sahte parfümden makyaj malzemelerini kullananlarıda anlamıyorum.ne hayır gelir ki onlardan

İlkşah ve dersenanın durumuna bende çok üzüldüm..fazla bir bilgiye sahip olmadığım için fazla paylaşımda bulunamasamda onların her yorumunu takip ederdim..
sağolsun ilkşah resimli başlığı açmasını istemiştim hemen yapmıştı gerçekten ikisininde emekleri çok fazla avon ailesi için banlanmaları büyük kayıp diyebilirim...
Umarım en yakın zamanda aramıza dönerler...

balsam çok güzel saç açıyor doğru şimdi birde saç açıcı sprey aldım off şu anda saçıma dip boyası yaptım banyoda ve sonra hangisini kullanıcam kafam karıştıben en iyisi yeni aldığım kuru yıpranmış saçlar için bakım maskesini bir deneyim

tatlım balsamın kokusu çok güzel ama hiç bir işe yaramıyor saçını bile açmıyor spreyi ona göre çok daha iyi evet ikiside aynı şey ben kullanıyorum o yüzden bildiğim için bahsetmek istedim..

tatlım balsamın kokusu çok güzel ama hiç bir işe yaramıyor saçını bile açmıyor spreyi ona göre çok daha iyi evet ikiside aynı şey ben kullanıyorum o yüzden bildiğim için bahsetmek istedim..

ben spreyinden de aldım canım ama henüz kullanmadım balsamı da bende ve alan müşterilerimin çoğunun saçında yağlanma yaptı yağlanma yapmasa daha çok memnun kalınacak bir ürün bence spreyinden bir arkadaşım da aldı saçı açmadığını ama kokusunun çok güzel olduğunu söyledi en kısa zamanda bende kullanır yorumumu yazarım

evet cnm naturals serisi çok hafif ürünler kokuları süper ama o balsam nasıl yağlanma yapmış anlamadım ben sadece saç boylarına sürdüm pek yumuşatmadı bile bana hafif kaldı ama spreyi biraz daha iyi ..

ayrıca şunuda belirteyim spreyden 1 adet alınca kokusunu çok beğenip birkaçtane daha almıştım ama pişman deyilim..

Son düzenleme:
ayy kızlar saçlar diyince saçımı unuttum boyadımda yanmasın ben kaçar size hoş sohbetlerr

kişiden kişiye değişiyordur canım saç yapısından kaynaklanıyor olabilir

cnm ben skin softun tüy azaltıcı kremini ağdadan sonra her gün sabah ve akşam kullanıyorum yani duş yapmadığım zamanlarda da kullanıyorum ve 1,5 ay oldu etkisini anında gösterdi ben çok memnunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…