AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ilkşahım dersenam bizleri her konuda aydınlattığınız için sizlere çok teşekkür ederiz umarım tez zamanda tekrar dönersiniz güzel kalpli prenseslerim benim

Kızlar Avonun saç boyasını kullanan varsa yorumları yazabilirmi.?

Kızlar Avonun saç boyasını kullanan varsa yorumları yazabilirmi.?

ben sadece eldivenini kullandım cnmçünkü bir renk daha almam lazım iki rengi karıştırıp dip boyası yapıyorum k6 yı bekliyorum :) ama orta ve uzun boyda saçlar için saç açıcı spreyi denedim harika saçları muhteşem açıyor hani kuaförlerde mavi sular vardır saç açmak için kullanırlar ondan daha güzel en güzel yanıda saçların kuruduktan sonra sıfır yağlanma saçlarınıza hiç bir şey sürmemişsiniz gibi doğal duruyor ve yumuşatıyor:129:

selam kızlarrr. avon 140 tl lik sipariş verene hediyeler gönderiyorya hani. 29 nisandan itibaren başlamış. şimdi ben orda takı setine gözümü diktim de:) 2 mayıs yazıyor üzerinde. siparişimi 2 mayısta vermek zorunda mıyım yoksa şimdi de versem olur mu.

cuma gününden pazartesi günü saat 16.00 ya kadar takı seti var canım

cuma gününden pazartesi günü saat 16.00 ya kadar takı seti var canım

cnm çok tşk ederim cvbın için. bişey daha sormak istiyorum fazla olmazsam:) mayıs ayı hediyesi baskül için 10 adet ktlg ekliyoruzya ben daha önce slip into parfümlerine çanta hediyesi için 10 adet ktlg sipariş etmiştim zaten. tekrar ktlg siparişi vermeden baskülümü de alabilirim di mi

arkadaşlar dün sipariş verdim ama bir şeye aklım takıldı doğrusu.k5 deki arka sayfadaki 3 el kremi 12 tl ya.müşterim mor renkli olandan 3 tane istedi bende karşısına 3 yazarak sipariş verdim.sonra işlem tamamlandıktan sonra birşey gözüme çarptı.o üç el kreminin karşısında 38 tl gbi bi miktar yazıyor.neden böyle olduki,şimdi ben 12 tl den geriye kalanı cebimden mi ödemek zorunda kaldım acaba?

hayır canım neden 12 tl ödeyesin sen satış fiyatını görmüşsün promosyon hesaplanmadan önceki fiyatını görmüşsün yani

evet canım tekrar katalog sipariş etmene gerek yok

bronzlaştırıcı pudra bende almıştım ama kullanamadım ben beyaz tenliyim en açık rengini almama rağmen koyu durdu allık gbi oldu malesef allık niyetine kullanıyorum

tşkr ederim bende allık niyetine kullanmak için sipariş vermiştim zaten

bu iyi olduu:)

Kızlarrr avonun 1 tane hediye boyası var ya şimdi onu isticem ama kararsız kaldım saç uçlarımı kızıl gibi bir şey yapmak istiyorum 5.65 yoğun akaju kzızılı mı? 6.56 akaju kızıl mı? çok acill

haberim yoktu?bu hediye boyayı nasıl alıyorus?

kızlar benim 260 tlilk faturam var ayın 10u son ödeme tarihli ayın 4ü çarşamba 40 tllik iadem olacak ben pazartesi günü ayın 9 unda faturura yatırmaya gitcem 260 tlmi yatrcam yoksa iadem yansırmı faturadan düşer mi 220 tlmi yatrcam yani ilk defa iadem olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim :26::95:

Son düzenleme:
kızlar selam..sipariş vermiştim,faturalandı diyor.fakat orda üründışı bebeller: 8.5 tl yazıyor? bu neki bu daha benim ilk siparişim.borcum falanda yok

kızlar selam..sipariş vermiştim,faturalandı diyor.fakat orda üründışı bebeller: 8.5 tl yazıyor? bu neki bu daha benim ilk siparişim.borcum falanda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…