AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar selam..sipariş vermiştim,faturalandı diyor.fakat orda üründışı bebeller: 8.5 tl yazıyor? bu neki bu daha benim ilk siparişim.borcum falanda yok

canım eger toplam siparişin 85 tlnin altındaysa fatura fiyatıyla kargo ücreti olabilir

aynı dertten benim kızda muzdarip cnm bizde çok baktık ama olmayayacağına karar verdik çünkü o tonlarda çok boya denedik eğer saç uçlarını kırmızı istiyorsan ve ilk kez boyayacaksan sana tavsiyem koleston perfect serisi üzerinde tavuskuşu tüyü resmi var (tek boyamada mükemmel sonuç)bu boyanın kırmızı rengini al yada biraz daha hesaplısı var silky marka tüp boya buda kırmızı olarak geçiyor mükemmel kırmızı yapıyor avonun o renkleri ile istediğin rengi elde edemessin koyu kızıl olur sadece belli bile olmaz..

üyelik ücreti desem ne zaman üye oldun canım ben nisanda olmuştum ürün dışı bedeller 1 tl yazıodu

aaa evet o ya bende nisanda olmuştum ama üyeliğimde problem çıkmıştı.baştan oldum.doğruya hiç aklıma gelmedi :) çok sağol..

cnm iade gönderdikten sonra 3 gün içinde düşüyor iadelerin düşmüş gbi hesapla yatır bence yetişir avon sitesinden bakarsın baktınki iaden hala düşmemiş onuda yatırırsın sonraki alışverişinden düşer ama ayın dördünde iade edeceksen 10una kadar düşer merak etme

cevap verecek kimse yok muu:2:

çok saol tatlım

Son düzenleme:

çok saol tatlım

kızlar kargo ücreti ödememek için alt limit 85 miydi??? bide şimdi yazarsam ne zaman gelir???

hangi şehirdesin bilmiyorum ama bugün verirsen çarşamba gelir büyük bir ihtimal evet 85 tl dolması lazım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…