kızlar selam..sipariş vermiştim,faturalandı diyor.fakat orda üründışı bebeller: 8.5 tl yazıyor? bu neki bu daha benim ilk siparişim.borcum falanda yok
Kızlarrr avonun 1 tane hediye boyası var ya şimdi onu isticem ama kararsız kaldım saç uçlarımı kızıl gibi bir şey yapmak istiyorum 5.65 yoğun akaju kzızılı mı? 6.56 akaju kızıl mı? çok acill
aaa evet o yabende nisanda olmuştum ama üyeliğimde problem çıkmıştı.baştan oldum.doğruya hiç aklıma gelmedi :) çok sağol..
kızlar benim 260 tlilk faturam var ayın 10u son ödeme tarihli ayın 4ü çarşamba 40 tllik iadem olacak ben pazartesi günü ayın 9 unda faturura yatırmaya gitcem 260 tlmi yatrcam yoksa iadem yansırmı faturadan düşer mi 220 tlmi yatrcam yani ilk defa iadem olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim :26::95:
kızlar benim 260 tlilk faturam var ayın 10u son ödeme tarihli ayın 4ü çarşamba 40 tllik iadem olacak ben pazartesi günü ayın 9 unda faturura yatırmaya gitcem 260 tlmi yatrcam yoksa iadem yansırmı faturadan düşer mi 220 tlmi yatrcam yani ilk defa iadem olacak o yüzden pek bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim :26:
cnm iade gönderdikten sonra 3 gün içinde düşüyor iadelerin düşmüş gbi hesapla yatır bence yetişir avon sitesinden bakarsın baktınki iaden hala düşmemiş onuda yatırırsın sonraki alışverişinden düşer ama ayın dördünde iade edeceksen 10una kadar düşer merak etme
kızlar selam..sipariş vermiştim,faturalandı diyor.fakat orda üründışı bebeller: 8.5 tl yazıyor? bu neki bu daha benim ilk siparişim.borcum falanda yok
cnm iade gönderdikten sonra 3 gün içinde düşüyor iadelerin düşmüş gbi hesapla yatır bence yetişir avon sitesinden bakarsın baktınki iaden hala düşmemiş onuda yatırırsın sonraki alışverişinden düşer ama ayın dördünde iade edeceksen 10una kadar düşer merak etme
aaa evet o yabende nisanda olmuştum ama üyeliğimde problem çıkmıştı.baştan oldum.doğruya hiç aklıma gelmedi :) çok sağol..
Bir msj geliyo ama herkese değil sonra kataloglar geliyo ordan seçiyosun
Hatta ilkşah yüklemişti katalogları.
bana gelmedi hımmm temsilcime sormalıyım ozaman
kızlar kargo ücreti ödememek için alt limit 85 miydi??? bide şimdi yazarsam ne zaman gelir???
hangi şehirdesin bilmiyorum ama bugün verirsen çarşamba gelir büyük bir ihtimal.
evet istanbuldayım bide şu 85 mi soruma cevap verebilirmisin?
tşk ederimmm:76:
evet istanbuldayım bide şu 85 mi soruma cevap verebilirmisin?
tşk ederimmm:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?