AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar..booolll satışlar

gün hediyesi gelmiş.dün akşam zorla 140 tamamladım.bugunkü takıyı begenmedim yarın sipariş gireceğim ruj gelsin onu daha çok sevdim

kızlar şimdi gönderdim siparişimi şu indirim kataloğundaki 2,9tl lik ruju da girebildim galiba gelicek :)
bide ödeme sayfasında kredi kart no yazılan bi yer var orayı hiç kullandınızmı acaba?

kızlar şimdi gönderdim siparişimi şu indirim kataloğundaki 2,9tl lik ruju da girebildim galiba gelicek :)
bide ödeme sayfasında kredi kart no yazılan bi yer var orayı hiç kullandınızmı acaba?

canım indirim kataloğundaki tüm ürünler bitmemişmiydi :44:

Arkadaşlar demin haziran kataloğunu incelerken fark ettim avon care serisine bir de vücut sütü ekleniyormuş.
Bu ay vücut kremleri indirimde olduğu için kuru ciltler için vücut kremi alayım diyordum fakat vücut kremini görünce kararsız kaldım.
Sizce vücut kremi mi daha iyi nemlendirir yoksa vücut sütü mü??

bence krem daha iyi nemlendirir canım:93:

kızlar boş bir kalem parfüm şeşem var ama şişe plastik bunun içine biraz parfümümden sıksam bu şişe plastik olduğundan parfüm bozulurmu çanta boyu olarak kullanmak istiyorumda

tatlım balsamın kokusu çok güzel ama hiç bir işe yaramıyor saçını bile açmıyor spreyi ona göre çok daha iyi evet ikiside aynı şey ben kullanıyorum o yüzden bildiğim için bahsetmek istedim..
valla benm saçım ince telli yağlı bi saç bide dümdüz ondan dolayıfarklı olabilir ama ben de bişey fark ettim saçımda kepek oluşmaya başlamış balsamla spreyi bıraktım hingisi yapıyo bilemiyorum? belki de şampuandandır eğer geçmesse şamp. bırakıcam size haber veririm gene:)
hmm bende bi arkdşma hedye etmiştim ama sormadım durun bide ona sorayım kullandımı acaba
cnm ben skin softun tüy azaltıcı kremini ağdadan sonra her gün sabah ve akşam kullanıyorum yani duş yapmadığım zamanlarda da kullanıyorum ve 1,5 ay oldu etkisini anında gösterdi ben çok memnunum..
ben ağda yapmıyorum ama hmm sabah akşam hee ben az kullanıyorum o zaman ama bende bile farketti eskisi kadar hızlı uzamıyor
Kızlar ilkşakcımıızın Herkese çok selamı var:)
ay canım hala aklı bizde dimiiii bizden de selam söyle emi

kızlar sonunda kargoma kavuştum ct akşamüstü ama pazar giremedim nete izinli oluyor da eşim şimdi izlenimlerimi yazıyorum:

1-nicky saat (sipariş girerken fırsat köşesinde gördüm fiyatı çok uygundu yazdım) bence hoş metalik bir rengi var ablama hediye edicem sanırım :) 12 tl gibi bişeydi müşteri fiyatıyla.
2-calla lily giftset (yine fırsat köşesinden gördüm incili bi bileklikle küpeleri) bence küpeler daha şık ama şık bi kıyafetle hoş durabilir fiyatı çok uygundu kararsızım kullanıp kullanmamakta...
3- gliserinli el kremi aldıydım biri siparişti ikisi duruyo nasılsa satılır kullanılır herkes bilir zaten kremi...
4- iki kalpli kolye yine fırsat köşesinden yazmıştım ama fazla genç işi geldi bana uymayacak sanırım fiyatı yine de çok uygun
5- bronzlaştırıcı inciler bunda da kararsız kaldım zira önümüzdeki ay kremlerle hediye olacak gerçi o top allık ama allık neticede. ne yapsam bilemedim
6- anew yeşil bakım kiti ve far vardı onu bi arkdşm hararetle tavsiye etmişti hem göz çevresini sıkılaştırıyormuş hem de çok güzel bir pürüzsüz görüntü sağlıyormuş bu ay da uygundu fiyatı ama bende kırışıklık henüz yok bakalım ne yapıcam:)
7- ikili color trend kahverengi far yine i,ndirim köşesinden çok ucuzdu alayım dedim k.rengini de çok severim:)
8- color trend indirim broşüründe berry brust vardı yapembe renkli dudak parlatıcısı onu da bi müşterm istemişti ilk kez böylelikle görmüş oldum fena değil ama fazlaca simli
9- kiss me c.t ruj yine broşürden ucuz die aldım bi müşterime filan hediye ederim dedim
10- simply de bl femin wash hijyenik bölge temizleyici yine broşürden müşterime getirttim
11- anew fondöten onda da kararsız kaldım kızlar benm cildim yağlı önümüzdeki ay biçok fondtn indirimde onlardan birini mi alsam ne yapsam bilemedim
12- saç için renk kartları geldi
13- bi de panoramadan pembeli bi saç tazeleyici vardı ya natural daily hair refresher. o da güzel kokuyor hoş bir şey sanırım fiyatı çok uygundu alayım dedim
bi de yanlışlıkla k5 kat sipariş etmişim k6 bi tane var elimde şimdi

ve yeni, katalogta gözüme kestirdiklerim:
k6 yani...
1- sf 7de complete balance gündüz ve gece kremi: cildim yağlı alsam iyi olur heralde bugünlerde acayip sivilceler var yüzümde
2- sf 55teki rimelelrden alabilirim hangisi kararsızım şu an shock kullanıyorum ama bitecek nerdeyse yeni rimele göz koydum bakalım
3- fondötenlerden de (cildim yağlı) sf 59daki transparan mı olsun (cildimde sivilceler var transparan yetersiz mi kalır ki)yoksa apta krem fond mi alsam (onda da pudra fond hepsi bir arada ne kadar mantıklı bilemedim) yoksa cilt tonuyla uyumlu likit fond mi alsam ne dersiniz?
4- sassy wirls vanilyalı kokulardan bean olabilir
5- sonra yine KNEYE MEYİLLİ ciltler için siyah noktaların görünümünü düzgünleştiren derinlemesine temizleyici maske ve siyah noktaları temizleyen tonik olabilir mi ki yaşım da 32:) orta sf broşüründe
6- sf 77deki yüzük nasıl daha önbce vardı ama ben görmedimdi alan gören varmı acaba arkdş düşünüyodu
7- sf 79daki ring by ring yüzüklerden hangisi daha hoş ben ing hearts yüzüğü düşndüm alyansım da var ya daha mantıklı geldi
8- bide sf 109daki şekillendirici ürünlere takıldım öyle: likt sprey vaks çok mu sert yapıyor? ya da ince telli saçlar için şekillendirici köpüğü mü alsam? bi de esnek tutuş sağlayan saç spreyi var o nası bişey ki?
9- sf 140ta her gruptan birer ürün seçme var ya, parfümlerden incandessence düşündüm ya da jet homme mu olsun ki dedim? ikinci ürün spectra lash maskara olacak o kesin 3. ürün duş jeli mantıklı geldi nasılsa her zaman kullanılır
10- yeni ürün sf 142de kalıcı rujlar var ya onlardan alıcam bi tane
he bi de onların fond var tabii:) kalıcı fond ama benm cildime iyi gelcek mi o sorun işte.
panoramadan:
- seri sonu fırsatlarında bana göre bişi yok belki damla şeklinde taşlı küpe olabilir ama önemli de değil
--bide acaba clear skin üçü bir arada temizleyici arındırıcı maske nasıldır ki
----ayrıca clare yüzüğe bayıldım :)bembeyaz sedefli gibi görünüyo

--

kızlar boş bir kalem parfüm şeşem var ama şişe plastik bunun içine biraz parfümümden sıksam bu şişe plastik olduğundan parfüm bozulurmu çanta boyu olarak kullanmak istiyorumda

bozulmaz sanırım canım bende bir tane saç açıcı sprey vardı o bitmişti o zamanda eşimle sevgiliyiz bendede bir parfüm vardı neyse benimkide o parfüme bayılıyordu bende ayrı şehirlerde yaşadığımız için o zaman görüşmeye gittiğimde o plastik şişenin içersine sıkmıştım biraz veriyim onda kalsın diye ama vazgeçmiştim şimdi plastik şişe ayıp olur falan diye sonra tekrar ben sıktım o kokuyu bir şey olmamıştı o plastik şişede ama hemen bitirmiştim plastik şişedekini ne olur ne olmaz diye bozulacağını sanmıyorum canım ama fazla bekletme yinede

Son düzenleme:

damla taşlı küpeden almıştım canım hemde indirim broşüründen ve o zaman daha pahalıydı nerden bileyim şimdi bu kadar ineceğini kaçırma derim bence güzel mor rengi sevmesemde o küpe hoşuma gitti benim

Son düzenleme:

kalırsa alacağım inşallah bu sefer ilk gün sipariş vemricem belki gene gün hediyesi koyarlar belli mi olur bekletcem valla bu ay umutluyum ziraaaa baya siparişim olcak kendime de alcam bi dünyaaaaaaaa

K6 çok güzel çok begendimm .. hediyeleri pek begenmedim sadece tencere yerine daha fazla göze hitap eden farklı ve satışa teşvik eden hediyeler olmalı .. :78::78:

benimde kargom bugün geldi...yeni katalog bi harika...ürün yorumlarımı yazıcam kızlar.benim ufaklık bi uyusun hele::)

cnm bikaç sorum var bunlarla ilgili
hangi rimeller indirimde şu kıpraşımlıda varmı ?
fondötenlerde likit olanlar varya pompalı onlarda mı indiirmde
siyah nokta görünümünü düzgünleştirenler kaça
3 üründen oluşan grup kaça
bi de son saydıkların kaça yazar mısın
teşekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/kozmetik-markalari/438798-avon-k-6-katalogu-haziran-2011-sayisi.html tatlım buradan inceleyebilirsin diğer ürünlerede göz atarsın hem:)

Arkadaşlar Avon Care serisinin vücut losyonlarından badem ve kakao yağı içeren losyon mu yoksa pamuk ve bal içeren losyon mu daha güzel kokuyor.
Cildim kuru vücut kremim bitti bu ay bi tanesinden alayım dedim ama kuru ciltler için olanda kakao ve badem olunca acaba kokusu kötümüdür diye tereddütte kaldımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…