- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
çok saol tatlım
kızlar şimdi gönderdim siparişimi şu indirim kataloğundaki 2,9tl lik ruju da girebildim galiba gelicek :)
bide ödeme sayfasında kredi kart no yazılan bi yer var orayı hiç kullandınızmı acaba?
Arkadaşlar demin haziran kataloğunu incelerken fark ettim avon care serisine bir de vücut sütü ekleniyormuş.
Bu ay vücut kremleri indirimde olduğu için kuru ciltler için vücut kremi alayım diyordum fakat vücut kremini görünce kararsız kaldım.
Sizce vücut kremi mi daha iyi nemlendirir yoksa vücut sütü mü??
valla benm saçım ince telli yağlı bi saç bide dümdüz ondan dolayıfarklı olabilir ama ben de bişey fark ettim saçımda kepek oluşmaya başlamış balsamla spreyi bıraktım hingisi yapıyo bilemiyorum? belki de şampuandandır eğer geçmesse şamp. bırakıcam size haber veririm gene:)tatlım balsamın kokusu çok güzel ama hiç bir işe yaramıyor saçını bile açmıyor spreyi ona göre çok daha iyi evet ikiside aynı şey ben kullanıyorum o yüzden bildiğim için bahsetmek istedim..
hmm bende bi arkdşma hedye etmiştim ama sormadım durun bide ona sorayım kullandımı acababen spreyinden de aldım canım ama henüz kullanmadım balsamı da bende ve alan müşterilerimin çoğunun saçında yağlanma yaptı yağlanma yapmasa daha çok memnun kalınacak bir ürün bence spreyinden bir arkadaşım da aldı saçı açmadığını ama kokusunun çok güzel olduğunu söyledi en kısa zamanda bende kullanır yorumumu yazarım
ben ağda yapmıyorum ama hmm sabah akşam hee ben az kullanıyorum o zaman ama bende bile farketti eskisi kadar hızlı uzamıyorcnm ben skin softun tüy azaltıcı kremini ağdadan sonra her gün sabah ve akşam kullanıyorum yani duş yapmadığım zamanlarda da kullanıyorum ve 1,5 ay oldu etkisini anında gösterdi ben çok memnunum..
ay canım hala aklı bizde dimiiii bizden de selam söyle emiKızlar ilkşakcımıızın Herkese çok selamı var:)
kızlar boş bir kalem parfüm şeşem var ama şişe plastik bunun içine biraz parfümümden sıksam bu şişe plastik olduğundan parfüm bozulurmu çanta boyu olarak kullanmak istiyorumda
ve yeni, katalogta gözüme kestirdiklerim:
k6 yani...
1- sf 7de complete balance gündüz ve gece kremi: cildim yağlı alsam iyi olur heralde bugünlerde acayip sivilceler var yüzümde
2- sf 55teki rimelelrden alabilirim hangisi kararsızım şu an shock kullanıyorum ama bitecek nerdeyse yeni rimele göz koydum bakalım
3- fondötenlerden de (cildim yağlı) sf 59daki transparan mı olsun (cildimde sivilceler var transparan yetersiz mi kalır ki)yoksa apta krem fond mi alsam (onda da pudra fond hepsi bir arada ne kadar mantıklı bilemedim) yoksa cilt tonuyla uyumlu likit fond mi alsam ne dersiniz?
4- sassy wirls vanilyalı kokulardan bean olabilir
5- sonra yine KNEYE MEYİLLİ ciltler için siyah noktaların görünümünü düzgünleştiren derinlemesine temizleyici maske ve siyah noktaları temizleyen tonik olabilir mi ki yaşım da 32:) orta sf broşüründe
6- sf 77deki yüzük nasıl daha önbce vardı ama ben görmedimdi alan gören varmı acaba arkdş düşünüyodu
7- sf 79daki ring by ring yüzüklerden hangisi daha hoş ben ing hearts yüzüğü düşndüm alyansım da var ya daha mantıklı geldi
8- bide sf 109daki şekillendirici ürünlere takıldım öyle: likt sprey vaks çok mu sert yapıyor? ya da ince telli saçlar için şekillendirici köpüğü mü alsam? bi de esnek tutuş sağlayan saç spreyi var o nası bişey ki?
9- sf 140ta her gruptan birer ürün seçme var ya, parfümlerden incandessence düşündüm ya da jet homme mu olsun ki dedim? ikinci ürün spectra lash maskara olacak o kesin 3. ürün duş jeli mantıklı geldi nasılsa her zaman kullanılır
10- yeni ürün sf 142de kalıcı rujlar var ya onlardan alıcam bi tane
he bi de onların fond var tabii:) kalıcı fond ama benm cildime iyi gelcek mi o sorun işte.
panoramadan:
- seri sonu fırsatlarında bana göre bişi yok belki damla şeklinde taşlı küpe olabilir ama önemli de değil
--bide acaba clear skin üçü bir arada temizleyici arındırıcı maske nasıldır ki
----ayrıca clare yüzüğe bayıldım :)bembeyaz sedefli gibi görünüyo
--
damla taşlı küpeden almıştım canım hemde indirim broşüründen ve o zaman daha pahalıydı nerden bileyim şimdi bu kadar ineceğinikaçırma derim bence güzel mor rengi sevmesemde o küpe hoşuma gitti benim
cnm bikaç sorum var bunlarla ilgiliv
2- sf 55teki rimelelrden alabilirim hangisi kararsızım şu an shock kullanıyorum ama bitecek nerdeyse yeni rimele göz koydum bakalım
3- fondötenlerden de (cildim yağlı) sf 59daki transparan mı olsun (cildimde sivilceler var transparan yetersiz mi kalır ki)yoksa apta krem fond mi alsam (onda da pudra fond hepsi bir arada ne kadar mantıklı bilemedim) yoksa cilt tonuyla uyumlu likit fond mi alsam ne dersiniz?
5- sonra yine KNEYE MEYİLLİ ciltler için siyah noktaların görünümünü düzgünleştiren derinlemesine temizleyici maske ve siyah noktaları temizleyen tonik olabilir mi ki yaşım da 32:) orta sf broşüründe
9- sf 140ta her gruptan birer ürün seçme var ya, parfümlerden incandessence düşündüm ya da jet homme mu olsun ki dedim? ikinci ürün spectra lash maskara olacak o kesin 3. ürün duş jeli mantıklı geldi nasılsa her zaman kullanılır
- seri sonu fırsatlarında bana göre bişi yok belki damla şeklinde taşlı küpe olabilir ama önemli de değil
--bide acaba clear skin üçü bir arada temizleyici arındırıcı maske nasıldır ki
----ayrıca clare yüzüğe bayıldım :)bembeyaz sedefli gibi görünüyo
--
cnm bikaç sorum var bunlarla ilgili
hangi rimeller indirimde şu kıpraşımlıda varmı ?
fondötenlerde likit olanlar varya pompalı onlarda mı indiirmde
siyah nokta görünümünü düzgünleştirenler kaça
3 üründen oluşan grup kaça
bi de son saydıkların kaça yazar mısın
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?