AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ikisinin kokusunuda bilmiorum ama ..badem ve kakao ikisi bir arada sanmıorum hoş olsun ..

kızlar k4 te sipariş verdiğimiz çocuklar için olan sprey k5 siparişlerinde geldi mi elinize acaba?

stokta yoktu..

birde bu ay siparişlerle otomatik mi yollarlar yoksa ben sayıyı düşürebilir miyim..

bikaç kişi vazgeçti de :78:

kızlar iadelerde kargo ücretini biz temsilciler yollarken ödüyor muyuz ödüyorsak ne kadar?
ilk defa başıma böyle bir şey geliyor kızlar çok sinirlerim bozuldu üzerinden bir hafta geçtikten sonra müşterim aldığı fondöteni iade etmek istediğini sert bir dille ifade etti ne yapacağım bilmiyorum yarın bana verecek bende iade edeceğim iade nasıl yapılır biliyorum ama kargo ücreti hakkında bilgim yok yardımcı olur musunuz.
:18:

ben henüz sipariş vermediğim için bilemiyorum ama mutlaka eklenecektir .. otomatilk eklenecek bu ayki siparişinize .. avonu arayıp iptal ettirebilirsiniz..

tatlım egerki sana avon kolis getiren görevliye bu iadem diye verirsen para vermiyorsun ama sana avondan koli gelmeksizin direk şubeye gidip yollamak istersen bu ücrete tabidir.. hiç sorun değil kafanda büyütme. iade edecegin ürün hangisi is onun faturasını bul suretini ve ya aslını al sadece kopart sonra o ürünü bul onun iade kısmına çarpı koy adetini yaz 1 olarak turatını yaz sebep kodunu beklentimi karşılamadı olarak işaretle .. en altada imzanı at iade edenin adı soyadı kısmına.. sayfanın boş kısmınada tc kimlik numaranı yazmayı unutma fatura ve ürünü bir poşete koy bantla.. kargo teslim etmeye gelen görevliye ver.. bu kadar(kendiniz gidip şubeye göndermek isterseniz ne kadar isterler hiç bir fikrim yok o şekilde iade hiç yollamadım ..)

Son düzenleme:

canım çok sağol gerçekten yüreğime su serptin inan :) ilk defa iade isteyen bir müşterim oldu o yüzden biraz sinirim bozuldu ayrıca çok yakın bir arkadaşım neredeyse 2 haftadır hergün unuttum diyip parayı vermiyor hata bende zaten niye parayı almadan veriyorsam ürünlerini.
çok doluyum bugün kızlar kusura bakmayın neden bu insanlar sorumluluklarını bilmiyor sipariş vermeye gelince kimse ellerine su dökemez iş ödemeye gelince bugün git yarın gel

rica ederim canım sende saol:) demek beklentisini karşılamamaış çok takılma tatlım ama iadenin bu kadar basit oldugunuda sakın kimseye belli etme insalar bi süre sonra iyi niyeti suistimal ediyor.. sipariş verdin mi diye hergün soran insanların ödemeye gelince yüzünü göremiyorsun ne yazıkki ..karakter meselesi..

Son düzenleme:
CANIM çok olmuş şimdiye düşmesi gerekirdi bence şirketi bi ara..

evet canım bu gün kargoyu aradım bu gün avona teslim edildi dediler bu gün teslim etmeleri bile çok geç bu arada yanlış bakmışım pardon 27 sinde yollamışım ama yine 6 gün olucak nerdeyse yarın arayım bakalım ne olmuş benim iadem sistemede girmemişler bir iadem var sipariş vermediğim içinmi acaba iademin üzerine tekrar iademi eklemediler ki

o zaman hiç arama bu hafta mutlaka düşer yok canım ilgisi yoktur sipariş vermek zorunda değilsin ki .. düşer perşembeye kadar muhakkak

K6 katalogu çok güzel epeydir böyle katalog çıkmıyordu .. hediyeler farklı olsaydı daha iyi olurdu sadece

K6 katalogu çok güzel epeydir böyle katalog çıkmıyordu .. hediyeler farklı olsaydı daha iyi olurdu sadece

benim k4 ten iadem olucaktı ama iade faturamın aslını yollamıştım iade olarak şimdi o faturamda bir iade daha çıktı faturamın suretini de kabul ediyorlar demi canım hiç bu şekilde yapmadığım için danışmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…