benim k4 ten iadem olucaktı ama iade faturamın aslını yollamıştım iade olarak şimdi o faturamda bir iade daha çıktı faturamın suretini de kabul ediyorlar demi canım hiç bu şekilde yapmadığım için danışmak istedim
tabi ki suretinide kabul ediyorlar tatlım .. sureti doldur aynı şekilde yolla..
Arkadaşlar Avon Care serisinin vücut losyonlarından badem ve kakao yağı içeren losyon mu yoksa pamuk ve bal içeren losyon mu daha güzel kokuyor.
Cildim kuru vücut kremim bitti bu ay bi tanesinden alayım dedim ama kuru ciltler için olanda kakao ve badem olunca acaba kokusu kötümüdür diye tereddütte kaldımda
herkese merhabalarr...iade konusunda bi sorum var.iade edeceğimiz ürün sayısında bi sınır var mıdır? yani bir seferde kaç iademiz olabilir?ilk kez iadem olucak benim de ondan sordum..ayrıca dersenacım seni burda görmek güsel
kızlar ödeme sayfasından kredi kartı ile yapılan ödemelerde ödeme süresi sayfada belirtilen son ödeme tarihimi yok o tarihi aşabiliyormu :26:
avonu tebrik ediyorum 28.04.2011 sipariş verdim daha bugun kargoya verdiler
Tatlım istediğin kadar ben bir seferde 400 tllik ürün iadesi yapmıştım hiç bi sorun yaşamadım .. tc kimlik numaranı faturanın boş kısmına yazmayı unutma sadece suret veya aslını doldur ..
tamam canım suretin arkasına hesap yapmışım daksille yok ettim umarım sorun çıkmaz:97:
kızlar benim t.c kimlik numaram avonda kayıtlı deyil faturada durmadan uyarı geliyor ama hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar nereden kayıt ediliyor acaba ayrıca iadelerim içinde yazmıyorum sadece kutunun üzerine temsil no ve tel yazıyorum görevli tamam yeterli diyor.
tatlım müş hiz. aramalısın bunun için ..ayrıca iade yaparken fatura üzerinde tc yazmazsa karışıklık olabiliormuş her iade yaptıgımda özellikle soruyor her defasında görevli ..
bana hiç sormuyor:44:temsil no ve tel yaz yeter dedi hay allah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?