AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tabi ki suretinide kabul ediyorlar tatlım .. sureti doldur aynı şekilde yolla..

Parlaklığı güzelde renki solukmuş(bayağı) arkadaşlar ruj sürüp üstüne sürüceğim.Bi de Gloss Lip Duo (ruj ve parlatıcı bi arada) Perfect Pink rengini aldım çok tatlı bi renk tam yazlık.ruj mat bi pembe parlatıcısı yavruağzına dönük bir pembe rengi belirsiz değil öneriyorum bağyanlar...katalog 5 te indirimli belirtim..

Üzerinden bayağı yazı geçmiş Onxy Lustre lip gloss peach sparkle rengi belirsiz olan belirtim.:26:

avonu tebrik ediyorum 28.04.2011 sipariş verdim daha bugun kargoya verdiler

Badem ve kakao yaz geliyo ağır kaçabilir cnm ben pamuk ve bal içerenin kokusuna bayılmıştım çok hafif böyle temizlik kokuyordu sanki onu gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim..

herkese merhabalarr...iade konusunda bi sorum var.iade edeceğimiz ürün sayısında bi sınır var mıdır? yani bir seferde kaç iademiz olabilir?ilk kez iadem olucak benim de ondan sordum..ayrıca dersenacım seni burda görmek güsel

Tatlım istediğin kadar ben bir seferde 400 tllik ürün iadesi yapmıştım hiç bi sorun yaşamadım .. tc kimlik numaranı faturanın boş kısmına yazmayı unutma sadece suret veya aslını doldur ..

kızlar ödeme sayfasından kredi kartı ile yapılan ödemelerde ödeme süresi sayfada belirtilen son ödeme tarihimi yok o tarihi aşabiliyormu :26:

kredi kartı ile hiç ödeme yapmadım .. KAÇ GÜN VADE VERİLDİ İSE TÜM ÖDEMELERDE O GEÇERLİ OLSA GEREK ..YOKSA FAİZ İŞLER ..

kızlar şu yeni çıkan parfümler varya top gibi şişesi yeşil turuncu ve sarı sizce bunlardan hangisi daha hoş :44:

kızlar benim t.c kimlik numaram avonda kayıtlı deyil faturada durmadan uyarı geliyor ama hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar nereden kayıt ediliyor acaba ayrıca iadelerim içinde yazmıyorum sadece kutunun üzerine temsil no ve tel yazıyorum görevli tamam yeterli diyor.

tatlım müş hiz. aramalısın bunun için ..ayrıca iade yaparken fatura üzerinde tc yazmazsa karışıklık olabiliormuş her iade yaptıgımda özellikle soruyor her defasında görevli ..

tatlım müş hiz. aramalısın bunun için ..ayrıca iade yaparken fatura üzerinde tc yazmazsa karışıklık olabiliormuş her iade yaptıgımda özellikle soruyor her defasında görevli ..

bana hiç sormuyor:44:temsil no ve tel yaz yeter dedi hay allah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…