AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kıpraşımlı rimelmi! şşt kıpraşma

şu gün hediyeleri için banyo köpüğüne göz koydumda siparişimi bugün saat 16.00 dan hemen sonra versem olurmu?

Son düzenleme:
kızlar ben dün 6 gibi siparişimi verdim bu saat oldu ürün stoğu bekleniyor diyo acaba ne zamana faturalarlar da gelir bu stok bekleme çok sürer mi :2:

kızlar şu yeni çıkan parfümler varya top gibi şişesi yeşil turuncu ve sarı sizce bunlardan hangisi daha hoş :44:

Ben ikisinden de aldım turuncu daha hoşuma gitti ama ikisinide satmayı düşünüyorum çünkü bi dolu parfümüm var hele bi bitsinler sonra belki bundan alırım.
Bu arada Slip İnto'da güzele benziyor sipariş ettim yani satmak için aldım kendime değil ama beğenirsem parfümlerim bitince kendime alacaklarımın arasına girebilir.
Bu arada İn Bloom'da çok güzel bi parfüm ağır ama kalıcı bi parfüm hele sıktıktan sonra aradan 1-2 saat geçince parfümün kokusu dahada şahane oluyor.

kızlar şu yeni çıkan love to the fullest yeşil olan parfüm kokusu nasıl sizce sanki hindistan cevizi gibimi kokuyor?

bende istiyorum aslında temsilci olmak eve katkıda bulunmak ama şuan çalışmıyorum ve fazla çevrem yok olanlarda pek almaz

bende istiyorum aslında temsilci olmak eve katkıda bulunmak ama şuan çalışmıyorum ve fazla çevrem yok olanlarda pek almaz

benimde çevremde herkes avoncu tek tük satıyorum bazen hiç satışım olmuyor genelde kendime ve eşime alıyorum ev avonla doldu ama halimden memnunum çünkü ben avonu seviyorum

sen her temsilci paramı kazanıyor sanıyorsun aksine para harcıyoruz ya şaka bir yana para kazanmak senin elinde çok satış yaparsın kendin fazla almassın elinde para olur yada ihtiyaçlarını bedava karşılarsın yada benim gibi para harcarsın ama dışarıdan almaya kalksam bunlara güç yetmez hesaplı alıyorum en azından hem zevklide oluyor.

eskiden yapıyordum zaten dediğin gibi kendime hesaplı diye alıyordum

şimdi sipariş girdim umarım banyo köpüğü gelir kozmetikte gül kokusunuda hiç sevmem :120:ama maksat köpürtmek olsun diğer hediyeleri beğenmedim

eskiden yapıyordum zaten dediğin gibi kendime hesaplı diye alıyordum

bak cnm ben dışarıda sürekli karşılaştırma yapıyorum bir fondoten almaya kalksan dünya para e rujda öyle duş jelleri bile pahalı temsilci olursan dışarıda ödeyeceğin paranın yarısıyla buradan rahat alışveriş yaparsın birde arada 1 yada 2 müşteri çıkarsa dahada ucuza alırsın cnm 3 ay sipariş vermeme hakkında var zaten 3 ayda mutlaka ihtiyacın çıkar:)

kızlar 22sinde sipariş vermiştim ama ürünlerim kredi limitine takılmıştı paraları anca toparlayabildim şimdide ürün stoğu bekliyor yazıo sizce ne zaman faturalanır ve faturalandıktan ne kadar sonra kargoya verilir çok mahcup oldu müşterilerime yaa offff:84::84:

yaa kızlar ben ürün iadesi verirken aceleyle faturaya fiyaları yazmadım zaten ilk iadem bilemedim yani.sizce nolurrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…