- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
cnm bikaç sorum var bunlarla ilgili
hangi rimeller indirimde şu kıpraşımlıda varmı ?
fondötenlerde likit olanlar varya pompalı onlarda mı indiirmde
siyah nokta görünümünü düzgünleştirenler kaça
3 üründen oluşan grup kaça
bi de son saydıkların kaça yazar mısın
teşekkürler
kızlar şu yeni çıkan parfümler varya top gibi şişesi yeşil turuncu ve sarı sizce bunlardan hangisi daha hoş :44:
kızlar avon pırıltılı toz pudra alan var mı? fırçalı olandan.
şu gün hediyeleri için banyo köpüğüne göz koydumda siparişimi bugün saat 16.00 dan hemen sonra versem olurmu?
şu gün hediyeleri için banyo köpüğüne göz koydumda siparişimi bugün saat 16.00 dan hemen sonra versem olurmu?
ben henüz sipariş vermediğim için bilemiyorum ama mutlaka eklenecektir .. otomatilk eklenecek bu ayki siparişinize .. avonu arayıp iptal ettirebilirsiniz..
bana geldi canım.
otomatik olarak eklerler siparişine.
bende istiyorum aslında temsilci olmak eve katkıda bulunmakama şuan çalışmıyorum ve fazla çevrem yok olanlarda pek almaz
bende istiyorum aslında temsilci olmak eve katkıda bulunmakama şuan çalışmıyorum ve fazla çevrem yok olanlarda pek almaz
sen her temsilci paramı kazanıyor sanıyorsun aksine para harcıyoruzya şaka bir yana para kazanmak senin elinde çok satış yaparsın kendin fazla almassın elinde para olur yada ihtiyaçlarını bedava karşılarsın yada benim gibi para harcarsın ama dışarıdan almaya kalksam bunlara güç yetmez hesaplı alıyorum en azından hem zevklide oluyor.
eskiden yapıyordum zaten dediğin gibi kendime hesaplı diye alıyordum
hala stok bekleniyor ya of:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?