yaa kızlar ben ürün iadesi verirken aceleyle faturaya fiyaları yazmadım zaten ilk iadem bilemedim yani.sizce nolurrr?
kızlar 22sinde sipariş vermiştim ama ürünlerim kredi limitine takılmıştı paraları anca toparlayabildim şimdide ürün stoğu bekliyor yazıo sizce ne zaman faturalanır ve faturalandıktan ne kadar sonra kargoya verilir çok mahcup oldu müşterilerime yaa offff:84::84:
şimdi sipariş girdim umarım banyo köpüğü gelir kozmetikte gül kokusunuda hiç sevmem :120:ama maksat köpürtmek olsun diğer hediyeleri beğenmedim
imzanı atıp hangi ürünün oldugunu işaretledi ve tc nide yazdı isen bişi olmaz.. umarım hangi ürün oldugunu işaretlemişsindir
evet evet iade ürünlerin yanına iade kısmını işaretleyip adedi ve iade nedeninin kodunu yazdım.imzamı attım.tc no mu yazdım.ayrıca yeni temsilci geliştirme ödülü vardı haliyle iade sebebiyle onu da geri gönderdim ama onun için herhangi bişey belirtmedim.belirtmem gerekirmiydi?
tamam canım sorun olmaz merak etme..
kokuları güzel ben şampuan 750 ml olduğundan almadım çok büyük geldi, amakokusu kalıcı olsun dersen set olarak al derim cnmonu bnde merak ediyorum kiraz çiçeği kokulu şampuan sprey ve saç maskesi bunları diyorsun dğl mi
indirimden 3-4 ay önce eski lasting serisinin eyelinerını aldım çok uyguna, memnunum gayet, yalnız sürdükten sonra bi 30-40 sn gözümü kapatıp tam kurusun diye bekliyorum göz kapağıma bulaşmasın diye.. kalıcı rengi de simsiyah..kızlar eyeliner almak istiyorum ama kararsız kaldım bu k6 da ki arka kapak sayfasındakı extra lastıng eyelinerden alan var mı acaba ya da anewin pürüzsüz uygulunan eyelinerinı kullanan var mı kolay sürülsün ve koyu siyah dursun istiyorum sizce hangisini almalıyım
şekerim ben de ture force a bayılıyorum bide şu en son çıkan simply because hoşuma gitti
bayan için aromadisiac edt güzel bence
merhaba size bişey sorabilir miyim mesela buraya bazen arkadaşlar soruyor işte nasıl temin edebilirim alabilirim diye ben de avonun resmi sitesinden alacaksınız deyip tarif ediyorum acaba bu da mı yasak? ben satış yapmıyorum sadece en doğru yerden almaları için ne yapabileceklerini söylüyorum ama yasaksa bundan sonra söylemem de.
cnm ben şu ucu kalem gibi olan eyelinerdan aldıydım ama pek sevemedim eyeliner niyetine açılıp kapanan göz kalemlerinden kullanıyorum özellikle siyahından çok memnunum:) ama her rengi mevcut bende. kalıcı üstelik kolay kolay da çıkmıyor...
ben de merak ettim yahuama ilkşah uzun bi süre gelmicekmiş o bizsiz biz onsuz ne yaparız?
dersena yı da yeni fark ettim hem kalpleri de azalmış anlayamadım nolduğunu
iyi de ilkşahın böyle msj atacağını sanmam anca msnden yazar bu da kimseyi ilgilendirmez kiKIZLARR !!
İlkşah artık gelmicek daha doğrusu gelemicek
özelden reklam yaptığı için banlandı
adminle konuşmuş 1 ay sonra kaldırıcaktı banını ama
sonra admin vazgeçmiş kaldırmıcakmış banını
ilkşah artık gelemicek yani malesef...
paranı almadan ürün teslim etme sakın cnmcanım çok sağol gerçekten yüreğime su serptin inan :) ilk defa iade isteyen bir müşterim oldu o yüzden biraz sinirim bozuldu ayrıca çok yakın bir arkadaşım neredeyse 2 haftadır hergün unuttum diyip parayı vermiyor hata bende zaten niye parayı almadan veriyorsam ürünlerini.
çok doluyum bugün kızlar kusura bakmayın neden bu insanlar sorumluluklarını bilmiyor sipariş vermeye gelince kimse ellerine su dökemez iş ödemeye gelince bugün git yarın gel
aynen cnm ben çok memnunum avondan bi keregüvenimi suistimal etmiyor, çok hesaplı, ve beğendiğim bi çok da ürünü var.. katalogları inceleyip sipariş vermek benim için bi keyif..bak cnm ben dışarıda sürekli karşılaştırma yapıyorum bir fondoten almaya kalksan dünya para e rujda öyle duş jelleri bile pahalı temsilci olursan dışarıda ödeyeceğin paranın yarısıyla buradan rahat alışveriş yaparsın birde arada 1 yada 2 müşteri çıkarsa dahada ucuza alırsın cnm 3 ay sipariş vermeme hakkında var zaten 3 ayda mutlaka ihtiyacın çıkar:)
kızlar ya paketlerin yanında hediye olan saç açıcı tarağı tek sipariş veremiyor muyuz?? kodu falan yok da onun. :44:
bende k6 dan parfüm almak istiyorum secret fantasy ve sımple because arasında kararsız kaldım.
katalogda secret fantasy ın kokusu yok zaten onun için kıyaslayamadım.Ama çok beğenilen bir koku sanırsam.Bana hangisini önerirsiniz? En çok beğendiğim avon kokusu crystal aura,uzun süre kullandım.Far away ıde sevmiyorum.Beğendğim koku tarzı hakkında bilgi vermek amaçlı söyleyim istedim:)
kızlar avonun kaş kalemı nasıl bı fıkrınız varmı ???
Slm kızlar nasılsınız ? K6daki Güneş gözlüğünün Gelişi varmı yoksa 12.90 TL'den mi temcilerede gelişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?