AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yaa kızlar ben ürün iadesi verirken aceleyle faturaya fiyaları yazmadım zaten ilk iadem bilemedim yani.sizce nolurrr?

imzanı atıp hangi ürünün oldugunu işaretledi ve tc nide yazdı isen bişi olmaz.. umarım hangi ürün oldugunu işaretlemişsindir

Bugun benim siparişte stok bekliyordu şimdi faturalandı canım yarına en geç faturalanır ..ya aynı gün verilir kargoya yada bir gün sonra

imzanı atıp hangi ürünün oldugunu işaretledi ve tc nide yazdı isen bişi olmaz.. umarım hangi ürün oldugunu işaretlemişsindir

evet evet iade ürünlerin yanına iade kısmını işaretleyip adedi ve iade nedeninin kodunu yazdım.imzamı attım.tc no mu yazdım.ayrıca yeni temsilci geliştirme ödülü vardı haliyle iade sebebiyle onu da geri gönderdim ama onun için herhangi bişey belirtmedim.belirtmem gerekirmiydi?

tamam canım sorun olmaz merak etme..

onu bnde merak ediyorum kiraz çiçeği kokulu şampuan sprey ve saç maskesi bunları diyorsun dğl mi
kokuları güzel ben şampuan 750 ml olduğundan almadım çok büyük geldi, amakokusu kalıcı olsun dersen set olarak al derim cnm
spreyin alkol oranı yüksek geldi saçımıkurutabileceğini düşündüm
maskeyi henüz deneyemedim ama kokusu hoş

indirimden 3-4 ay önce eski lasting serisinin eyelinerını aldım çok uyguna, memnunum gayet, yalnız sürdükten sonra bi 30-40 sn gözümü kapatıp tam kurusun diye bekliyorum göz kapağıma bulaşmasın diye.. kalıcı rengi de simsiyah..

iyi de ilkşahın böyle msj atacağını sanmam anca msnden yazar bu da kimseyi ilgilendirmez ki

paranı almadan ürün teslim etme sakın cnm

aynen cnm ben çok memnunum avondan bi keregüvenimi suistimal etmiyor, çok hesaplı, ve beğendiğim bi çok da ürünü var.. katalogları inceleyip sipariş vermek benim için bi keyif..

bende k6 dan parfüm almak istiyorum secret fantasy ve sımple because arasında kararsız kaldım.
katalogda secret fantasy ın kokusu yok zaten onun için kıyaslayamadım.Ama çok beğenilen bir koku sanırsam.Bana hangisini önerirsiniz? En çok beğendiğim avon kokusu crystal aura,uzun süre kullandım.Far away ıde sevmiyorum.Beğendğim koku tarzı hakkında bilgi vermek amaçlı söyleyim istedim:)

kızlar ya paketlerin yanında hediye olan saç açıcı tarağı tek sipariş veremiyor muyuz?? kodu falan yok da onun. :44:

Son düzenleme:
kızlar ya paketlerin yanında hediye olan saç açıcı tarağı tek sipariş veremiyor muyuz?? kodu falan yok da onun. :44:

normalde alabiliyorsun canım ama bu ayki katalogta bu şekilde.Acelen yoksa gelecek ayı bekleyebilirsin katalog varsa elinde kampanya 6 yı inceler görürsün

secret fantasy ve sımply because ikiside edt hafif kokular canım ben ikisinide kullandım memnunum crystal aura ise edp o yüzden daha kalıcı bir koku olması lazım ben onu kullanmadım hafif kokular tercih ediyorsan bu iki koku bence tercih edilecek kokular arasında çiçeksi bir koku istiyorsan simply because çiçeksi meyveli bir koku tercih ediyorsan secret fantasy

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim sımply because alayım o zaman,çiçeksi kokuları daha çok seviyorum çünkü.
Birde crystal aura yı bulabilirmiyim? çok seviyordum o kokuyu,ama uzun süredir kataloglarda yok sanırsam.

slm kızlar bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevinirim
ben bir arkadaşa yüzük istemiştim 8 numaralı ama cok büyük geldi 10 numara kadar büyük geldi
k 6 danda 3 yüzük sipariş edicem acab hepsinin mi kalıpları büyük 10 numaralı istedi biri eger büyükse kalıbı 8 numara mı istemeyelim kafam karıştı :44:

Slm kızlar nasılsınız ? K6daki Güneş gözlüğünün Gelişi varmı yoksa 12.90 TL'den mi temcilerede gelişi.

Slm kızlar nasılsınız ? K6daki Güneş gözlüğünün Gelişi varmı yoksa 12.90 TL'den mi temcilerede gelişi.

yok cbm o satış fiyatı aslında gözlüğün model ve rengi fena deyil bendemi alsam acaba :82:bana böyle olur kesinama başıma takarım

Son düzenleme:
panoramadaki plaj elbisesini alan olursa üzerine giyip resimli paylaşım sayfanına resmini ekleyebilirmi duruşunu merak ediyorumda

Son düzenleme:
kılzar long and beatiful paketi faturamda dözüküo ama 0 adet ve fiyat falan da yazmıo bu gelmicek anlamında dimi bide gönderilemeyen ürünler bi dahaki aya gelir mi yaaa of daha kargoya verilmemiş ürünlerim ağlıcam ya offff:84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…