AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slmm arkadaşlar avon faturamı ödemem lasım bugün son gün de işlem ücreti almadan nerden yatırabilirim bi bilgi verebilir misiniz bana aslında şuan işten izin almam zor ama atmden yatırabilirsem işlem ücreti almadan çok daha iyi olucak ama hangi bankalardan olduğu hakkkında bi bilgim yok
bi cvp verirseniz çok sevinirim

1. Akbank Özel havale Sistemi ile gişelerden yapabileceğiniz işlemler;

Akbank Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek isim kontrolü yapıldıktan
sonra istenilen tutarı ödeyebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından 2 TL işlem ücreti alınmaktadır.
Ödeme aynı gün hesaplara geçmektedir.

2. İş Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Gişeden K/Z ekranından ödeme sistemi: İş Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek
istediğiniz faturanın ödemesini yapabilirsiniz.

- İş Bankası Hesap No : Beşiktaş Şubesi Şube Kodu : 1008 Hesap No : 231 99 00

Bu işlemlerde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

3. Ziraat Bankası gişelerinden yapabileceğiniz işlemler;

- Ziraat Bankası Şubelerinden Temsilci numaranızı ileterek ödeme yapabilirsiniz. Bu işlem için banka tarafından 5.25 TL ücret alınmaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza bir sonraki iş günü aktarılmaktadır.

4. Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;

Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

5. Online işlem yapan PTT Şubelerinden yapabileceğiniz işlemler;

Temsilci numaranızı ileterek, ödeme yapmak istediğiniz faturanızı gönderebilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

6. Yapı Kredi Bankası Şube, İnternet Bankacılığı ve ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler:

Yapı Kredi şubelerinden 3,50 TL masraf karsılığında Temsilci numaranızı belirterek Avon ödemelerinizi yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı ve ATM'lerden yapılan Avon ödemelerinden ise masraf alınmamaktadır. Yapılan ödemeler hesaplarımıza aynı gün aktarılmaktadır.
7. Akbank Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu: 1232 Rumeli Kurumsal Şubesi
Hesap Numarası :60500
IBAN Numarası: TR36 0004 6012 3288 8000 0605 00

8. İş Bankası Hesap Numarası - IBAN Numarası
Şube Kodu:1008 Beşiktaş Şubesi
Hesap Numarası: 2319900
IBAN Numarası :TR88 0006 4000 0011 0082 3199 00

ben iş bankası atmden yatırıyorum

yapı krediden yatırabilirsin atm den işlem ücreti almıyor bildiğim kadarıyla

kızlar cvp verin lütfen eğer gönderilmeyen ürünler bi daha gelmezse takım öncümün üstünden sipariş vericem bide şu long and hair paketi de 0 adet yazdığına göre gelmez heralde ve ve veeeee az önce farkettim 4 tane ruj hediye gelio hahayyy bak kızıodum hala ürünlerimi yollamadılar die ama keyfim yerine geldiii ama sorularıma acilinden cvp yaaa lütfenn

Ve benimde dün verdiğim siparişim biraz önce geldi.
Slip İnto istemiştim açmadım zaten satmak amaçlı aldıydım.
Saç boyam geldi en kısa zamanda deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Silky Shine rujlardan Sunset rengini almıştım beğendim yumuşak bir kalem ama parlak değil dudakta çok doğal duruyor beğendim Sunset tam mercan rengi çok hoşuma gitti.
Avon Care body losyon almıştım kokusu hoş bana baya bir süre gider.
Yeni rimelden aldım bakalım nasıl güzel mi deneyip göreceğim.
Kataloğun arkasındaki kajalstick göz kaleminin Light Blue renginden sipariş etmiştim ama renk turkuaza yakın geldi pek beğenmedim kendim kullanmayacağım artık müşteri bulursam satarım.
Ve dörtlü farların Pink Sands renginden istediydim rengine bayıldım çok doğal aslında satarım diye aldıydım ama kullanma ihtimalim yüksek gözüküyor.
Ayrıca çatal bıçak setimde geldi pek bi dandik ama artık bozulana kadar kullanırım bakalım Avon ne zaman doğru düzgün hediyeler koyacak.

K6'da alacak yine bi dolu şey buldum özellikle panaromada ki Clare kolye ve Katarina kolyeyi çok beğendim.:)

merhabalar :) ben mart borcumu ödemek istyorum 2 gündür fakar işbankası ATM gittiğimde bana 8 haneli bir şifre soruyor temsilci numaramı giriyorum fatura numrmı griyorum ama yinede olmuyor ne yapıcam lütfen yardım edin faiz binecek yoksa

o sunset renk rujdan bende aldım senin sayendeama yarın geliyor o yeni çıkan maskara çok güzel ama fırçası öyle olmasaydı daha iyiydi bence..

cnm secret şekerli bi koku
simpley because daha çiçeksi bir koku

slm kızlarrrr
benm bikaç sipariş var bakalım inş artacak da maalesef bu ay da elimde katalog yokkk

kızlar ben dün 6 gibi siparişimi verdim bu saat oldu ürün stoğu bekleniyor diyo acaba ne zamana faturalarlar da gelir bu stok bekleme çok sürer mi :2:

dün 6 dan beri faturalandı şimdi baktım hala sevkiyata hazırlanıyor off ya:84::84:

ben katalog siparişi vermiştim önceden şimdi de avon bana sipariş vermediğim halde 1 tane avon kataloğu eklemiş ücretli ufff yine iade beni bekliyor

kılzar bu ay 3. siparişlerim gelcek gece kremi yazıo da hangisi ve bidahaki aya soft musk gelmesi gerekio ama yeni temsilci programında purblanca yazıo yani bana 1 ay sonra pur blanca mı hediye gelcek veeee tekrar soruyorum cvp lütfen gönderilmeyen ürünler bi sonraki siparişlere eklenio mu

benim bildiğim kadarıyla senin temsilci programında hangi ürün gelicek diyorsa o ürünün gelmesi lazım daha detaylı bilgiyi burdaki diğer arkadaşlarımızdanda alabilirsin yada seni temsilci yapan takım öncüne sorabilirsin canım

saol cnm peki bi soru daha faturada yazan gönderilemeyen ürünler bi sonraki ay gönderilir mi

saol cnm peki bi soru daha faturada yazan gönderilemeyen ürünler bi sonraki ay gönderilir mi

faturanda bu ürünü gönderemediğimiz için üzgünüz diye bir açıklama varsa stokta kalmadığı için gönderilemeyecek ürünler arasındadır fakat bir sonraki siparişinizle gönderilecektir yazısı var ise mutlaka gönderilir canım

faturam daha gelmedi netten baktım çok amaçlı kalem ve colour trendin 2 ruju gelmio çok amaçlı kalem gelmez heralde ama rujlarım birdahaki ay gelebilir ben nie bu kadar ısrarla sordum eğer gelmezse takım öncüm bugün sipariş vercek onun adına veriyim siparişerimi

sana ancak yüzük ölçüm belirleyicisi almanı tavsiye ederim 16067 kodu bununla müşterilerine ait yüzük numarasına daha kolay ulaşırsın canım

o katoloğu ekleyen avon deyil cnm takım öncün kimse o banada yapıyordu ben istemiyorum yazma ben ihtiyacım olursa alırım dedim şıp kesildi.

sana ancak yüzük ölçüm belirleyicisi almanı tavsiye ederim 16067 kodu bununla müşterilerine ait yüzük numarasına daha kolay ulaşırsın canım

ölçü falan hikaye en küçüğünü yazdım avon bana 10 numara göndermiş sanırım herkeste aynı durumdan şikayetçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…