slmm arkadaşlar avon faturamı ödemem lasım bugün son gün de işlem ücreti almadan nerden yatırabilirim bi bilgi verebilir misiniz bana aslında şuan işten izin almam zor ama atmden yatırabilirsem işlem ücreti almadan çok daha iyi olucak ama hangi bankalardan olduğu hakkkında bi bilgim yok
bi cvp verirseniz çok sevinirim
slmm arkadaşlar avon faturamı ödemem lasım bugün son gün de işlem ücreti almadan nerden yatırabilirim bi bilgi verebilir misiniz bana aslında şuan işten izin almam zor ama atmden yatırabilirsem işlem ücreti almadan çok daha iyi olucak ama hangi bankalardan olduğu hakkkında bi bilgim yok
kılzar long and beatiful paketi faturamda dözüküo ama 0 adet ve fiyat falan da yazmıo bu gelmicek anlamında dimi bide gönderilemeyen ürünler bi dahaki aya gelir mi yaaa of daha kargoya verilmemiş ürünlerim ağlıcam ya offff:84::84::84:
ben iş bankası atmden yatırıyorum
Ve benimde dün verdiğim siparişim biraz önce geldi.
Slip İnto istemiştim açmadım zaten satmak amaçlı aldıydım.
Saç boyam geldi en kısa zamanda deneyeceğim bakalım nasıl olacak.
Silky Shine rujlardan Sunset rengini almıştım beğendim yumuşak bir kalem ama parlak değil dudakta çok doğal duruyor beğendim Sunset tam mercan rengi çok hoşuma gitti.
Avon Care body losyon almıştım kokusu hoş bana baya bir süre gider.
Yeni rimelden aldım bakalım nasıl güzel mi deneyip göreceğim.
Kataloğun arkasındaki kajalstick göz kaleminin Light Blue renginden sipariş etmiştim ama renk turkuaza yakın geldi pek beğenmedim kendim kullanmayacağım artık müşteri bulursam satarım.
Ve dörtlü farların Pink Sands renginden istediydim rengine bayıldım çok doğal aslında satarım diye aldıydım ama kullanma ihtimalim yüksek gözüküyor.
Ayrıca çatal bıçak setimde geldi pek bi dandik ama artık bozulana kadar kullanırım bakalım Avon ne zaman doğru düzgün hediyeler koyacak.
K6'da alacak yine bi dolu şey buldum özellikle panaromada ki Clare kolye ve Katarina kolyeyi çok beğendim.:)
bende k6 dan parfüm almak istiyorum secret fantasy ve sımple because arasında kararsız kaldım.
katalogda secret fantasy ın kokusu yok zaten onun için kıyaslayamadım.Ama çok beğenilen bir koku sanırsam.Bana hangisini önerirsiniz? En çok beğendiğim avon kokusu crystal aura,uzun süre kullandım.Far away ıde sevmiyorum.Beğendğim koku tarzı hakkında bilgi vermek amaçlı söyleyim istedim:)
kızlar ben dün 6 gibi siparişimi verdim bu saat oldu ürün stoğu bekleniyor diyo acaba ne zamana faturalarlar da gelir bu stok bekleme çok sürer mi:2:
kılzar bu ay 3. siparişlerim gelcek gece kremi yazıo da hangisi ve bidahaki aya soft musk gelmesi gerekio ama yeni temsilci programında purblanca yazıo yani bana 1 ay sonra pur blanca mı hediye gelcek veeee tekrar soruyorum cvp lütfen gönderilmeyen ürünler bi sonraki siparişlere eklenio mu
benim bildiğim kadarıyla senin temsilci programında hangi ürün gelicek diyorsa o ürünün gelmesi lazım daha detaylı bilgiyi burdaki diğer arkadaşlarımızdanda alabilirsin yada seni temsilci yapan takım öncüne sorabilirsin canım
saol cnm peki bi soru daha faturada yazan gönderilemeyen ürünler bi sonraki ay gönderilir mi
faturanda bu ürünü gönderemediğimiz için üzgünüz diye bir açıklama varsa stokta kalmadığı için gönderilemeyecek ürünler arasındadır fakat bir sonraki siparişinizle gönderilecektir yazısı var ise mutlaka gönderilir canım
slm kızlar bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevinirim
ben bir arkadaşa yüzük istemiştim 8 numaralı ama cok büyük geldi 10 numara kadar büyük geldi
k 6 danda 3 yüzük sipariş edicem acab hepsinin mi kalıpları büyük 10 numaralı istedi biri eger büyükse kalıbı 8 numara mı istemeyelim kafam karıştı :44:
kılzar bu ay 3. siparişlerim gelcek gece kremi yazıo da hangisi ve bidahaki aya soft musk gelmesi gerekio ama yeni temsilci programında purblanca yazıo yani bana 1 ay sonra pur blanca mı hediye gelcek veeee tekrar soruyorum cvp lütfen gönderilmeyen ürünler bi sonraki siparişlere eklenio mu
sana ancak yüzük ölçüm belirleyicisi almanı tavsiye ederim 16067 kodu bununla müşterilerine ait yüzük numarasına daha kolay ulaşırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?