ölçü falan hikaye en küçüğünü yazdım avon bana 10 numara göndermiş sanırım herkeste aynı durumdan şikayetçi
o katoloğu ekleyen avon deyil cnm takım öncün kimse o banada yapıyordu ben istemiyorum yazma ben ihtiyacım olursa alırım dedim şıp kesildi.
panoramadaki plaj elbisesini alan olursa üzerine giyip resimli paylaşım sayfanına resmini ekleyebilirmi duruşunu merak ediyorumda
o sunset renk rujdan bende aldım senin sayendeama yarın geliyor o yeni çıkan maskara çok güzel ama fırçası öyle olmasaydı daha iyiydi bence..
kızlar bi müşterm kmpanya 5 tenn parfm alcakk for avay ve little black dress parfümlrini sorduuuu bende blmiyorum yeni üye oldmm nasl o parfmler hangisi güzl kzlar acil yardım
kızlar bişi sorcam kolilerim akşama doğru kargoya verilmiş bursada oturuyorum sizce yarın gelirmi yoksa cumaya mı kalırrrrr???????
arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak ıstıyorum.. benm merak ettıgım aylık kota 85 tl peki bunu her ay mı yatrmak zorundayız yoksa 3ayda bir mi
kızlar bi müşterm kmpanya 5 tenn parfm alcakk for avay ve little black dress parfümlrini sorduuuu bende blmiyorum yeni üye oldmm nasl o parfmler hangisi güzl kzlar acil yardım
neden ekliyorki benden habersiz ben yollamıştım siparişimi sonra gönderdiğim siparişe eklemiş demekki hımm neyse iade edeyim de görsün benden habersiz eklemek nasıl oluyormuş ay zaten 20 tane katalog sipariş vermiştim 10 tanesini iade edicem birde internet paketi siparişim var 5 tane de ordan gelcek kataloğum o kadar çok katalog varki evde off bir de fazladan eklenmiş ya sinir oldum şimdi
bence far away daha güzel canım ama artık her ikiside klasikleşmiş parfüm bir ara perceive furyası vardı herkesde perceive vardı sanki avonda başka parfüm yokmuş gibi bütün bayanlar perceive sürüyordu otobüste kokudan geçilmiyordu o yüzden hiç sevmem perceiveyi ama bir o kadarda seveni çok o parfümün herkesin zevki farklı işte biz sana bu parfüm güzel deriz ama müşterin beğenmez öncelikle bence müşterine ne tarz kokular sevdiğini sor çiçeklimi meyvemsimi turunçgillimi deniz kokulumu vs vs bizde sana ona göre yardımcı olalım
deniz kokulu parfüm diyorlar bendenizde hep ya balık ya yosun yada motor yağı kokusu alıyorum
deniz kokulu parfüm diyorlar bendenizde hep ya balık ya yosun yada motor yağı kokusu alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?