AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ölçü falan hikaye en küçüğünü yazdım avon bana 10 numara göndermiş sanırım herkeste aynı durumdan şikayetçi

benim müşteriler yüzük değil bir saç spreyi almaz herkes avoncu olduğu için yani genelde tek tük satışım olduğu için sadece yüzük ölçümünde yardımı olur diye düşünmüştüm ama işe yaramıyorsa almasın tabi niye satıyorlar o zaman

o katoloğu ekleyen avon deyil cnm takım öncün kimse o banada yapıyordu ben istemiyorum yazma ben ihtiyacım olursa alırım dedim şıp kesildi.

neden ekliyorki benden habersiz ben yollamıştım siparişimi sonra gönderdiğim siparişe eklemiş demekki hımm neyse iade edeyim de görsün benden habersiz eklemek nasıl oluyormuş ay zaten 20 tane katalog sipariş vermiştim 10 tanesini iade edicem birde internet paketi siparişim var 5 tane de ordan gelcek kataloğum o kadar çok katalog varki evde off bir de fazladan eklenmiş ya sinir oldum şimdi

panoramadaki plaj elbisesini alan olursa üzerine giyip resimli paylaşım sayfanına resmini ekleyebilirmi duruşunu merak ediyorumda

Banada:82: böle olur diye almaktan vazgeçtim :) 3 adet sipariş aldımda acaba dedim karım olucakmı oyuzden sorayım dedim

arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak ıstıyorum.. benm merak ettıgım aylık kota 85 tl peki bunu her ay mı yatrmak zorundayız yoksa 3ayda bir mi

kızlar bişi sorcam kolilerim akşama doğru kargoya verilmiş bursada oturuyorum sizce yarın gelirmi yoksa cumaya mı kalırrrrr???????

kızlar bi müşterm kmpanya 5 tenn parfm alcakk for avay ve little black dress parfümlrini sorduuuu bende blmiyorum yeni üye oldmm nasl o parfmler hangisi güzl kzlar acil yardım

o sunset renk rujdan bende aldım senin sayendeama yarın geliyor o yeni çıkan maskara çok güzel ama fırçası öyle olmasaydı daha iyiydi bence..

Valla ben sunset'i beğendim inşallah sende beğenirsin bu senenin moda rengi mercan malum bu rujda tam mercan rengi bi de parlak değil saten diyebilirim sürünce hoş duruyor.:)

Maskaradan memnun kalacak mıyım bakalım inşallah kalırım.:)

kızlar bi müşterm kmpanya 5 tenn parfm alcakk for avay ve little black dress parfümlrini sorduuuu bende blmiyorum yeni üye oldmm nasl o parfmler hangisi güzl kzlar acil yardım

Müşterin nasıl bir koku istiyor bu önemli Far Away vanilyalı bir koku ben hiç beğenmiyorum ve 11 senelik Avon temsilcisiyimbugüne kadar Far Away'dan 5-6 tane ancak satmışımdır.
Little Black Dress'i kullanmıyorum ama kokusunu beğeniyorum vede çok sattım daha kadınsı bir koku çok çok kalıcı değil ama güzel bir koku Far Away gibi insanın içini baymıyor ve en önemlisi vanilyalı değil.:)

kızlar haziran katoloğu internete ne zaman koyarlar biliyormusunuz 13 mayıs saat 4den önce koyarlar mı arkadaşım netten bakıp sipariş verecek.

ya kızlarrr k5 ten şu 15ml lik vanilyalı parfümlerden sipariş etmiştim. kargom geldi kutuyu açtım feci derecede parfüm kokuyodu. bu parfümlerin 2 tanesi açılmışş. birisinin kutusu yırtıktı. bunları iade etsem gelen hediyeyi de iade etmek zorunda kalıcam. bunları versem yenisini yollarlar mı. faturamda azalma olmadan,hediyemi vermek zorunda kalmadan

arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak ıstıyorum.. benm merak ettıgım aylık kota 85 tl peki bunu her ay mı yatrmak zorundayız yoksa 3ayda bir mi

85 tl lik sipariş verirsen kargo ücreti ödemezsin. 85 tl altında siparişe 8.5tl kargo ücreti ödemek zorunda kalıyosun. 3 ay boyunca siperiş vermezsen üyeliğin sona ermiş olur. 150 tl altında siparişin ödeme süresi 15 gün. 150 tl ve üzerinde 1 ay ödeme süren oluyor.

For away çok çok ağır bir parfüm cnm..
müşterinin yaşı ve koku tarzını bilmek gerekir..
eğer yaşı 35'ten aşağı ise fazla ağır kaçabilir hoş normaldede ağır bir koku zaten üstelik yaz geliyo bayıcı olabilir ancak bunun tam aksine fanatikleride var bu kokunun..
bence onun ne tarz parfümler sevdiğini öğren ona göre tavsiyede bulunursun ama bence for away yaz için yanlış bir seçim yinede belli olmaz tarzı ona yatkınsa bakarsın çok beğenir koku işi riskli biraz...

alışkanlık haline getirmişler ekliyorlar sen yüzüne karşı söyle cnm ekleme diye yoksa devam eder bende çok sinir oluyordum sanki ben kendim alamıyorum

bence far away daha güzel canım ama artık her ikiside klasikleşmiş parfüm bir ara perceive furyası vardı herkesde perceive vardı sanki avonda başka parfüm yokmuş gibi bütün bayanlar perceive sürüyordu otobüste kokudan geçilmiyordu o yüzden hiç sevmem perceiveyi ama bir o kadarda seveni çok o parfümün herkesin zevki farklı işte biz sana bu parfüm güzel deriz ama müşterin beğenmez öncelikle bence müşterine ne tarz kokular sevdiğini sor çiçeklimi meyvemsimi turunçgillimi deniz kokulumu vs vs bizde sana ona göre yardımcı olalım

deniz kokulu parfüm diyorlar bendenizde hep ya balık ya yosun yada motor yağı kokusu alıyorum

deniz kokulu parfüm diyorlar bendenizde hep ya balık ya yosun yada motor yağı kokusu alıyorum

işte canım herkesin zevkli farklı mesela ben ve eşim avonun deniz kokulu rollonuna bayılırız herkesin zevki farklı oluyor biz güzel deriz arkadaşın müşterisi beğenmez mesela windscape benim başımı ağrıtıyor aldım hiç kullanmadım yılbaşındamı ne almıştım iade de edemiyorum ama ne yapıcam saçımı tararken tarağıma sıkıp öyle tarıyorum saçımı saçım daha güzel koksun diye öyle kullanmadığım parfümleri o şekilde değerlendiriyorum artık

Son düzenleme:
yaz için giren hawaiian parfüm adına yakışmamış bence daha tropikal meyveli çiçekli canlı bir parfüm olabilirdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…