yaz için giren hawaiian parfüm adına yakışmamış bence daha tropikal meyveli çiçekli canlı bir parfüm olabilirdi..
işte canım herkesin zevkli farklı mesela ben ve eşim avonun deniz kokulu rollonuna bayılırız herkesin zevki farklı oluyor biz güzel deriz arkadaşın müşterisi beğenmez mesela windscape benim başımı ağrıtıyor aldım hiç kullanmadım yılbaşındamı ne almıştım iade de edemiyorum ama ne yapıcam saçımı tararken tarağıma sıkıp öyle tarıyorum saçımı saçım daha güzel koksun diye öyle kullanmadığım parfümleri o şekilde değerlendiriyorum artık
ondan almadım ama alıcam çok iadem oldu özellikle indirim broşüründen nerdeyse hepsini iade edicemhawaiiandanda siparişlerime eklicem bakalım iadeleri kapatmak için
ya kızlarrr k5 ten şu 15ml lik vanilyalı parfümlerden sipariş etmiştim. kargom geldi kutuyu açtım feci derecede parfüm kokuyodu. bu parfümlerin 2 tanesi açılmışş. birisinin kutusu yırtıktı. bunları iade etsem gelen hediyeyi de iade etmek zorunda kalıcam. bunları versem yenisini yollarlar mı. faturamda azalma olmadan,hediyemi vermek zorunda kalmadan
yaz için giren hawaiian parfüm adına yakışmamış bence daha tropikal meyveli çiçekli canlı bir parfüm olabilirdi..
iade etme değişim yap altınada bu gelen ürünlerin aktığını kusurlu olduğunu belirt düzgün bir şekilde gönderimini istiyorum yaz canım
ben bu ay 20 tane katalog sipariş vermiştim ama 10 tanesini iade edicem faturada iadeye çarpı işareti koyup adet kısmına 10 yazıp tutar kısmınada 10 tane katalog ücretini yazıcam demi arkadaşlar böyle katalog iadem hiç olmadığı için sormak istedim
ben daha önce ktlg değil ama ürün iade etmiştim. aynen dediğin gibi iade ediceğim ürünün karşısına adetini ve tutarını yazdım.iadeye çarpı koyuyosun. aşağıda da iade sebeplerinden birini işaretlemeyi ve faturanın üzerine tc ni yazmayı da unutma
onları biliyorum canım o kadar çok iade gönderdim ki profösörü oldumama katalog konusunu bilmiyorum ama sanırım doğrudur bildiğimiz gibi yapalım kabul ederler sanırım
serelim valla bütün sorularıma hızır gibi yetişiyosun. çok tşk ederim tatlım
Senses Garden Of Eden Duş Jeli kullanan varmı kokusu nasıl
Ben geçen ay aldım cnm hatta resimli başlığada resmini ekledim hoş bir kokusu var hafif ve güzel bence ben içinde vanilya var diye almıştım ama öyle tam vanilya kokusunu hissedemedim yinede çok hoşuma gitti..
kızlar iparş verirken ürünleri girince stokta olup olmadığını yuazıyomu ?
geldi geldiii ürünlerim sonunda geldiikendime de ne çok şey almışım hediyelerime de bayıldım tartı da epilasyon aleti de geldi hahayyy:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?