AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

yaz için giren hawaiian parfüm adına yakışmamış bence daha tropikal meyveli çiçekli canlı bir parfüm olabilirdi..

ondan almadım ama alıcam çok iadem oldu özellikle indirim broşüründen nerdeyse hepsini iade edicem hawaiiandanda siparişlerime eklicem bakalım iadeleri kapatmak için

bende lagon koltuk altı kullanıyorum sırf kokusu için ama yazın kullanamıyorum çünkü beyaz tişörtleri leke yapıyor..

ondan almadım ama alıcam çok iadem oldu özellikle indirim broşüründen nerdeyse hepsini iade edicem hawaiiandanda siparişlerime eklicem bakalım iadeleri kapatmak için

ben vucut spreyini daha çok beğendim sanki daha güzel kokuyor parfümü biraz acımsı gibi:44:

Son düzenleme:

iade etme değişim yap altınada bu gelen ürünlerin aktığını kusurlu olduğunu belirt düzgün bir şekilde gönderimini istiyorum yaz canım

ben bu ay 20 tane katalog sipariş vermiştim ama 10 tanesini iade edicem faturada iadeye çarpı işareti koyup adet kısmına 10 yazıp tutar kısmınada 10 tane katalog ücretini yazıcam demi arkadaşlar böyle katalog iadem hiç olmadığı için sormak istedim

ben daha önce ktlg değil ama ürün iade etmiştim. aynen dediğin gibi iade ediceğim ürünün karşısına adetini ve tutarını yazdım.iadeye çarpı koyuyosun. aşağıda da iade sebeplerinden birini işaretlemeyi ve faturanın üzerine tc ni yazmayı da unutma

onları biliyorum canım o kadar çok iade gönderdim ki profösörü oldum ama katalog konusunu bilmiyorum ama sanırım doğrudur bildiğimiz gibi yapalım kabul ederler sanırım

Son düzenleme:
onları biliyorum canım o kadar çok iade gönderdim ki profösörü oldum ama katalog konusunu bilmiyorum ama sanırım doğrudur bildiğimiz gibi yapalım kabul ederler sanırım

:)) daha önce burada yazılanları okurken birisi daha sormuştu ktlg iadesini. aynı ürün iadesi gibi oluyo die cevap verilmişti.

Senses Garden Of Eden Duş Jeli kullanan varmı kokusu nasıl

Ben geçen ay aldım cnm hatta resimli başlığada resmini ekledim hoş bir kokusu var hafif ve güzel bence ben içinde vanilya var diye almıştım ama öyle tam vanilya kokusunu hissedemedim yinede çok hoşuma gitti..

tamam canım teşekkür ederim bende kullanmadığım için tereddüt yaşadım fiyatı da uygun bu ay alayım dedim gerçi ben genelde banyo köpüğü kullanıyorum ama bu şekilde fiyatları uygun olunca stok yapmadan duramıyorum

geldi geldiii ürünlerim sonunda geldiikendime de ne çok şey almışım hediyelerime de bayıldım tartı da epilasyon aleti de geldi hahayyy:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…