tamam canım teşekkür ederim bende kullanmadığım için tereddüt yaşadım fiyatı da uygun bu ay alayım dedim gerçi ben genelde banyo köpüğü kullanıyorum ama bu şekilde fiyatları uygun olunca stok yapmadan duramıyorum
arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak ıstıyorum.. benm merak ettıgım aylık kota 85 tl peki bunu her ay mı yatrmak zorundayız yoksa 3ayda bir mi
ya arkadaşlar ben bugün faturamı ödedim ama hala toplam bakiyede tutar yazıyo.ödenmemiş mi gözüküyo yani?napıcam?
bide ben fatihte yim.esenyurtta bi tanıdığım temsilci olmak istediğini söyledi bütün bilgilerini verdi nüfüs cüzdanının resimlerini göndrdi.uzak ya bana , nasıl üye yapıcam onu panaromayı,katalogları nasıl ulaştırcam.gitmem şartmı?
bi soru daha şehir dışından da var.hani imzası gerekiyo imzayı benim atmam mı gerekicek çünkü şehir dışında.ona nasıl gidicek bize kayıt anında verilen panaroma,dergiler,numuneler falan?
ya arkadaşlar ben bugün faturamı ödedim ama hala toplam bakiyede tutar yazıyo.ödenmemiş mi gözüküyo yani?napıcam?
bide ben fatihte yim.esenyurtta bi tanıdığım temsilci olmak istediğini söyledi bütün bilgilerini verdi nüfüs cüzdanının resimlerini göndrdi.uzak ya bana , nasıl üye yapıcam onu panaromayı,katalogları nasıl ulaştırcam.gitmem şartmı?
bi soru daha şehir dışından da var.hani imzası gerekiyo imzayı benim atmam mı gerekicek çünkü şehir dışında.ona nasıl gidicek bize kayıt anında verilen panaroma,dergiler,numuneler falan?
aynen cnm bende duş jellerine bi zaafım var niyeyse ..
şimdide kafayı badem çiçeği kokulu banyo köpüğüne taktım o nası bi şey öyle bayıldımmm
bu arada slm kızlar ben geldim :80:
hoş geldin :) nasılsın
hoşbulduk iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
geldi geldiii ürünlerim sonunda geldiikendime de ne çok şey almışım hediyelerime de bayıldım tartı da epilasyon aleti de geldi hahayyy:))
kızlarr günaydnn.bn yeni üye oldmda avona dha danşman kodm fln gelmedi yaknda gelrdee .şey sorcktm internetten s,iparşleri verncee kargo kaç gün içnde geliyorr???bidee diyemli 90 tlik siprş verdmmm fatura ödeme süresi nekdr olrrr?verdiğm siparşn tutarna güre süresi uzuyrmuuu?
Kargo 2 iş günü en geç 3.4 gün içinde gelir. Hafta sonu cuma, cumartesi verirseniz pazartesi gelir.
Pazar verirseniz salı günü gelir.
85 tl ve üsütndeki siparişlerden hizmet bedeli(kargo ücreti)alınmamaktadır.
150 tl altındaki siparişlerde ödeme günü sipariş geldikten sonra 15 gün içindedir.
150 lira ve üstündeki tutarlarda 1 ay süre var diye biliyorum..
slm kızlar birşey soracaktım size şimdi ilkşah olmadığına göre kataloğu panaromayı falan ilk kim yükleyecek bize gelir gelmez
ilkşah ulaştırcak canım daha sonra bi arkadaşım konu açıp paylaşcak katalogu. Gene Arkadaşımız sağolsun bizi düşünüyor. Vala topiğe giresim yok kaç gündür öle bakıp çıkıyorum. sohbet etmeyede hevesim kalmadıİlkşahda dersenada dönsün :)) Seni seviyoruz
Anca bakabildim foruma haftalardır. Hayırdır ilkşah la dersena nerdeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?