AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

aynen cnm bende duş jellerine bi zaafım var niyeyse ..
şimdide kafayı badem çiçeği kokulu banyo köpüğüne taktım o nası bi şey öyle bayıldımmm

kızlar ben k5 panaromdan makyaj parfüm ve cilt bakım numunelerinden sipariş ettim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama sırf merakımdan parfüm numunelrini gördüm alan var mı varsa fotolarını koyabilir misiniz merak ediyorumda nasıl birşey aldım üçünüde koyabilirseniz sevinirim..

arkadaşlar bende avon temsilcisi olmak ıstıyorum.. benm merak ettıgım aylık kota 85 tl peki bunu her ay mı yatrmak zorundayız yoksa 3ayda bir mi

canım 85 tl sipariş verince 8,5 tl lik kargo bedelini ödemiyoruz her ay sipariş verme zorunluluğu yok 3 ay boyunca vermeyince yüelik düşüyor ama 3 ayda da zaten sipariş verecek bir şeyler çıkıyor mutlaka. bir de siparişleri alıyoruz sonra avona iletiyoruz elimize kargo gelince ödemek için 15 gün süremiz oluyor müşterilerimize ürünleri teslim edip ücretlerini alıyoruz temsilci fiyatına mukabil gelen kısmını avona yatırıyoruz gerisi bize kar olarak kalıyor durum bu aslında.

ya arkadaşlar ben bugün faturamı ödedim ama hala toplam bakiyede tutar yazıyo.ödenmemiş mi gözüküyo yani?napıcam?

bide ben fatihte yim.esenyurtta bi tanıdığım temsilci olmak istediğini söyledi bütün bilgilerini verdi nüfüs cüzdanının resimlerini göndrdi.uzak ya bana , nasıl üye yapıcam onu panaromayı,katalogları nasıl ulaştırcam.gitmem şartmı?

bi soru daha şehir dışından da var.hani imzası gerekiyo imzayı benim atmam mı gerekicek çünkü şehir dışında.ona nasıl gidicek bize kayıt anında verilen panaroma,dergiler,numuneler falan?

hayır canım yarın faturana işlenir yani ödediğin tutar benim bildiğim kadarıyla saat 16.00 dan sonra ödeme yapılmış ise ertesi gün faturana işleniyor sanırım sende o zamanlar ödeme yaptığın için işlenmemiş yarının olmasını bekle sadece tatlım başka bir şey yapmana gerek yok

Son düzenleme:

benim hiç bir üyem yok sana ancak şu şekilde yardımım dokunur canım o da avonun sitesine girdiğin zaman en üstte temsilciye özel yazısı var oraya tıkladığın zaman temsilci tavsiyesi var ordan da üye yapılıyor diye tahmin ediyorum tatlım ama belki yanılıyorumdur çünkü hiç üye yapmadım :97:

Son düzenleme:
aynen cnm bende duş jellerine bi zaafım var niyeyse ..
şimdide kafayı badem çiçeği kokulu banyo köpüğüne taktım o nası bi şey öyle bayıldımmm

evet canım gerçekten güzel kokuyor bileğimi sürüp koklamıştım çok hoş kokuyor bende sipariş vericektim ondan yarın kargom gelsin iadelerim gitsin bu ay çok karıştı benim iadeler bekletiyorum siparişlerimi bakalım

Son düzenleme:

yarın hesabından düşer merak etme

geldi geldiii ürünlerim sonunda geldiikendime de ne çok şey almışım hediyelerime de bayıldım tartı da epilasyon aleti de geldi hahayyy:))

canım hayırlı olsun benimde geldi... nasıl memnun kaldınmı?buna ulaşmak için oldukça uğraştım....önce bir siparişle baskül daha sonraki siparişimlede epilasyon aletim geldi.... elimdede bazı ürünler var onları satmaya çalışıcam.....

kızlarr günaydnn.bn yeni üye oldmda avona dha danşman kodm fln gelmedi yaknda gelrdee .şey sorcktm internetten s,iparşleri verncee kargo kaç gün içnde geliyorr???bidee diyemli 90 tlik siprş verdmmm fatura ödeme süresi nekdr olrrr?verdiğm siparşn tutarna güre süresi uzuyrmuuu?

Kargo 2 iş günü en geç 3.4 gün içinde gelir. Hafta sonu cuma, cumartesi verirseniz pazartesi gelir.
Pazar verirseniz salı günü gelir.
85 tl ve üsütndeki siparişlerden hizmet bedeli(kargo ücreti)alınmamaktadır.
150 tl altındaki siparişlerde ödeme günü sipariş geldikten sonra 15 gün içindedir.
150 lira ve üstündeki tutarlarda 1 ay süre var diye biliyorum..

canım çok sğl gerçktn:)

slm kızlar birşey soracaktım size şimdi ilkşah olmadığına göre kataloğu panaromayı falan ilk kim yükleyecek bize gelir gelmez

slm kızlar birşey soracaktım size şimdi ilkşah olmadığına göre kataloğu panaromayı falan ilk kim yükleyecek bize gelir gelmez

ilkşah ulaştırcak canım daha sonra bi arkadaşım konu açıp paylaşcak katalogu. Gene Arkadaşımız sağolsun bizi düşünüyor. Vala topiğe giresim yok kaç gündür öle bakıp çıkıyorum. sohbet etmeyede hevesim kalmadı İlkşahda dersenada dönsün :)) Seni seviyoruz

Anca bakabildim foruma haftalardır. Hayırdır ilkşah la dersena nerdeler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…