kızlarr günaydnn.bn yeni üye oldmda avona dha danşman kodm fln gelmedi yaknda gelrdee .şey sorcktm internetten s,iparşleri verncee kargo kaç gün içnde geliyorr???bidee diyemli 90 tlik siprş verdmmm fatura ödeme süresi nekdr olrrr?verdiğm siparşn tutarna güre süresi uzuyrmuuu?
dersena dönmüştü ya hani tekrarmı banlandı
sitede reklam olmazmış..ne saçmaolsa nolcak... bi kere reklam yapmış yani niye atılıyosa hemen
kızlar ben dün 6.30 gibi iade gönderdim biraz önce siteye girdim iadem düşmemiş pazartesi fatura yatırcam sizce düşer mi o zamana kadar:18:
kızlar kargom geldi
kızlar bi sorum olucak kampanya 6 da solutions kremden 6 tane sipariş verene seyahat çantası hediye ediyorlar ya k5 panoramasından verdiğimiz solutions siparişleri de o 6 tanenin içine dahil oluyo mu ?? bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :) şimdiden tşkler :))
Gözün aydın cnm,benimkide geldi saç boyasını göndermemiş gıcık avonn
benim bildiğim kadarıyla k6 için geçerli oluyor canım bende sipariş vercektim fakat çanta için k6 yı bekliyorum
ilkşah ulaştırcak canım daha sonra bi arkadaşım konu açıp paylaşcak katalogu. Gene Arkadaşımız sağolsun bizi düşünüyor. Vala topiğe giresim yok kaç gündür öle bakıp çıkıyorum. sohbet etmeyede hevesim kalmadıİlkşahda dersenada dönsün :)) Seni seviyoruz
kızlar bi sorum olucak kampanya 6 da solutions kremden 6 tane sipariş verene seyahat çantası hediye ediyorlar ya k5 panoramasından verdiğimiz solutions siparişleri de o 6 tanenin içine dahil oluyo mu ?? bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :) şimdiden tşkler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?