AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sitede reklam olmazmış..ne saçmaolsa nolcak... bi kere reklam yapmış yani niye atılıyosa hemen

ben bankaya bizzat ödeme yaptığım için yada yaptırdığım için 14 gün içersinde ödüyorum 15.güne kaldığı zaman benden 2 tl ücret alıyorlar o yüzden son güne bırakmıyorum ödememi ister 150 olsun ister 500 olsun ödemem gereken tutar ne kadar ise onu zamanında ödemem gerekiyor kredi kartı ile ödeme yapmadığım için onun sistemini bilmiyorum canım

sitede reklam olmazmış..ne saçmaolsa nolcak... bi kere reklam yapmış yani niye atılıyosa hemen

iyide sitenin heryeri reklam linkleriyle dolu reklam olmayacaksa bunların işi ne
ayrıca reklam olarak algıladıkları birkaç özel marka ismini anan kişi oradan paramı kazanıyo da telafuz edince reklam oluyo anlıyamıyorum ben gerçekten ya
insanlar buraya sevdikleri için geliyorlar değil mi sansür ve baskıyla bu lüksümüzü elimizden almasınlar lütfen...

kızlar ben dün 6.30 gibi iade gönderdim biraz önce siteye girdim iadem düşmemiş pazartesi fatura yatırcam sizce düşer mi o zamana kadar :18:

kızlar bi sorum olucak kampanya 6 da solutions kremden 6 tane sipariş verene seyahat çantası hediye ediyorlar ya k5 panoramasından verdiğimiz solutions siparişleri de o 6 tanenin içine dahil oluyo mu ?? bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :) şimdiden tşkler :))

benim bildiğim kadarıyla k6 için geçerli oluyor canım bende sipariş vercektim fakat çanta için k6 yı bekliyorum

kızlar hani şu k6 kataloğunda 25 tl lik alışveriş yapana güneş gözlüğü 12,90 ya o gözlüğün geliş fiyatı var mı?Ben fiyat listesinde göremedim de

tamam canım sağolsun evet kötü oldu keşke olmasaydı ama ne yapalım belki geri dönerler umarım

Son düzenleme:

olmuyo galiba canım

internet paketi 1 den almıştım kıera saatin üstünde küçük bir çizik var tek olarak değişim yapamıyorum sanırım tutarı yazmıyor komple iade edicem offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…