AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam kızlarrrrrr ...
İlksah'ın hepinize çok çok selamı var.
Yakında kısmetse süprizlerle geliyorrrrrrrrrrr ..

avon bnm cildimde gözle görülür derecede kıllanma yaptı ayrıca sampuanı ablamn saclarını döktü cevrem avona karşı resmen.. eleştirimide dile getrmlymki kullanırken dikkatli olunması lazım.. sadece fondoteni güzeldi..

günaydın kızlar

kızlar avonun kaş kalemı nasıl bı fıkrınız varmı ???
kardeşime aldım ama hiç kullanmadım cnm

secret karamelize şekerli bi koku ama edt olmasına rağmen epey kalıcı, yaz için ağır bi seçim olabilir cnm

bence kalıplar büyük ve bazen katalogtaki ölçüleri tutmuyo

ben katalog siparişi vermiştim önceden şimdi de avon bana sipariş vermediğim halde 1 tane avon kataloğu eklemiş ücretli ufff yine iade beni bekliyor
bana tek katalog geldi ama 1 tl ücret kesilmiş ilk sipariş paketi diye hiç anlam veremedim yeni temsilci de değilim, vakitsizlikten arayamadım bugün arayıp öğrenicem

o katoloğu ekleyen avon deyil cnm takım öncün kimse o banada yapıyordu ben istemiyorum yazma ben ihtiyacım olursa alırım dedim şıp kesildi.
hadi ya eğer öyleyse yıkarım valla ortalığı

benden tek katalog çıktı ama geçen ayın kataloğu 2 kez gelmişti arasla siparişim de yoktu

kızlar bi müşterm kmpanya 5 tenn parfm alcakk for avay ve little black dress parfümlrini sorduuuu bende blmiyorum yeni üye oldmm nasl o parfmler hangisi güzl kzlar acil yardım
zevkine göre değişir
ama bence far away yaz için çok ağır kaçar oryantal, vanilyalı bi koku, kışa çok yakıştırıyorum ben

lbd daha hafif bi seçim kokusu fena değil ama bana sıradan geliyor

yazın sipariş limiti de düşüyo

bence kokunun yaşla değil tenle ve zevkle alakası var
yaz için bayar ama far away

merhaba kızlar bu ay hastaydm ve yataktan kalkamadığım için hiç satışım olmadı malesef
hiç sipariş vermememe rağmen avon bana k6 katalogunu gönderir mi ? gönderirse ne zamana gönderir ?

merhaba kızlar bu ay hastaydm ve yataktan kalkamadığım için hiç satışım olmadı malesef
hiç sipariş vermememe rağmen avon bana k6 katalogunu gönderir mi ? gönderirse ne zamana gönderir ?

evet bende merak ediyorum bu ay sipariş vermedim avon katalog gönderirmi gönderirse ücretlimi olur cevaplandırırsanız sevinirim arkadaşlar

Kızlar ice sheers nasıl bi koku? Ben çiçek kokusu severim ama bunun hafif yaz için ideal lduğunu söylediler..Eternal magic ve secret fantasy gibi kokulardan nefret ediyorum onlardan mı yoksa :44:

oriflame temsilcisi olduğunuz için avon ürünlerinin sizde alerji yapması normaldir

Son düzenleme:
oriflameciler neden bu kadar avonu kötülüyorlar anlamıyorum,bence çekememezliktir bunun adı,ben şimdi oriflame hakkında yazsam sayfa dolar söyletmeyin beni,kendi topiğinize gidin gelmeyin buraya kardeşim aaaaaa

kızlar yardıııııııııııııım bana cevap vercek kmse yok muu

oriflame temsilcisi olduğunuz için avon ürünlerinin sizde alerji yapması normaldir

hayr ben hiçbir ürünün temsilcisi olmadım olmamda.. arkadasım avon yapıyor fakat diger bir arkadasımda oriflame yani ikiside can arkadasım.. avonu hatır için aldım bin pişman oldum yani igrenc resmen basit ve kalitesiz sizde satıs yapmak için milleti kandırmayın..

oriflameciler neden bu kadar avonu kötülüyorlar anlamıyorum,bence çekememezliktir bunun adı,ben şimdi oriflame hakkında yazsam sayfa dolar söyletmeyin beni,kendi topiğinize gidin gelmeyin buraya kardeşim aaaaaa

Kötüleme gbi bi niyetm yok kötü oldugunu cogu insan bliyor cnkü oriflameyide övmedm sadece kokuları güzel ve kremleri avona göre kaliteli dedm en güzeli rosense ve alix avien baskada tanımam temsilci olsam oriflame sayfasnda tanıtırdım kendimi sizdenmi korkcamda:))

bu cevaba güldüm bak cnm bu kadar kötü olsa onca insan bir alır ikincide almaz bu bir,,,,
kötü olsaydı hızla büyümezdi Avon bu iki,,,,
oriflamede üç ayda anca aldığım siparişleri avonda 15 günde aldım bu üçç,,
oriflame parfümlerimi güzel sıktıktan 10 dk sonra parfümden eser yok artı oriflameden 1 parfüm fiyatına avondan iki tane alabiliyorsun bu dörttt,,,
ürünler minyatür denecek boyutta müşteriye vermeye utanıyordum bu beşşş,,
fondöteni yüzümde leke yaptı,evet cildim hassas ama oriflame zahmet edip hassas ciltlere uygun değildir yazısı koymamıştı,madem ürünleri yüzde yüz doğal neden leke yaptı bu altııı,,,
duş jelleri çocuk şurubu gibi kokuyor avonunkilerin yanından bile geçemez bu yediii,,
ayrıca kusura bakılmasın ben bir ruja 20 tl bir parfüme 60 tl bir maskaraya 25 bir allığa 50 tl vermem bu fiyatlara gider en alasını alırım, buda sekizz,daha sayayımmı ,yok yok yoruldum yazmıyacam,haa birde satış yapmak için milleti kandırmayın yazmışsın,valla şekerim kimsenin kimseyi kandırdığı yok,alan memnun satan memnun,bu tür tartışmalara girmeyi sevmem ama zorla söylettin beni :82:

Son düzenleme:

Nasılda kızmıss nasıldaa gocunmussunz yaaa valla yazık ellerinize.. avonun müdürü sizi arayıp tebrk etmeli bence bu cabaya:)) oriflame iyi demedmki ben yani süper demedm neye bukdr savundnz anlamadm:)) ayrıca avon neden büyük yapıp az paraya satıyo oda belli:) ve yine ayrıcaa avon saglık bakanı onaylı deil ama oriflame hiç yoktan onaylı... suan ben avondan kanıpta aldıgım bir parfümü kullanmaktayım aman Allahım hiç sıkmasam dha iyi yani dısarı ckınca püüff ucuyo... oriflamedede losyonlar kötü.. ben tarafszzm ama avonu cevremde her ama herkes kötülüyo yapan kız bile usandı kötülemelerden:)))) uzatmayalm her insan menmun kalmayablir malınızdan savunmaya gecmenn manası yok kremleri kıllandırıyooo bukadarr

niye kızayım niye gocunayım kız,oriflamecilerin avonu bu kadar kötülemelerini sindiremiyorum çünkü avon bunu haketmiyor,hepsi bu,ayrıca konuyu sen açtın,bende iki markayıda kullanan ve satan biri olarak fikirlerimi söyledim iki markanında seveni var sevmeyeni var,gelip burada polemik yapmanın bir alemi yok...

hiranur canım seni gönülden tebrik ediyorum:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…