AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben ilk defa iade yapıcağım nasıl yapılıyor ve 13 mayısda sipariş vericeğim geldgnde kargoya ürünü iade edeceğim fakat bu faturaya ne zaman yansır

sizi oriflame temsilcileri topiğinde orfilame ürünlerini överken gördüğüm için temsilcisi sandım.kusura bakmayın..

bu arada ben kimseyi kandırmıyorum.siz gönlünüzü ferah tutun.ben kimseye katalogta göstermiyorum.bilenler gelip katalog soruyor.neyse biz kalitesiz ürünleri daha çok seviyoruz zaten.memnunuz kalitesiz ürün kullanmaktan.siz kendinize dert etmeyin

kızlar acil yardım edin sparişi girdim ama son anda ekliceğim bşey oldu nasıl iptal edicem hafta sonu bide ya

kızlar ben ilk defa iade yapıcağım nasıl yapılıyor ve 13 mayısda sipariş vericeğim geldgnde kargoya ürünü iade edeceğim fakat bu faturaya ne zaman yansır

Canım faturanın aslına iade edeceğin ürünün karşısına işaret koy adeti tutarı filan,alt kısımda kodlar var sana uygun olanı yine ürünün karşısına yaz,imza atman için bir bölüm var oraya imzanı at,alt kısımlarda bir boşluğa adını soyadını ve tc ni yaz ürünle birlikte koy bir poşete ver kuryeye:)

tşk ederim cnm

Burdaki hiçbir ikişiyi kandırıyorsunuz diye suçlayamazsınız..!
kimse kimseye silah zoruyla birşey satmıyo..
madem bu kadar hassassınız bu konuda burdakilerden önce can arkadaşlarınıza uyarıda bulunsanız madem yapıyorlar onlarda kandırmasın kimseyi..!!!!

Son düzenleme:
Kızlar ice sheers nasıl bi koku? Ben çiçek kokusu severim ama bunun hafif yaz için ideal lduğunu söylediler..Eternal magic ve secret fantasy gibi kokulardan nefret ediyorum onlardan mı yoksa :44:

Cnm meyve ve şeker ağırlıklı bir koku..secret fantasy gibi buram buram şeker kokmasada meyveli sakız gibi bir kokusu var bana göre çok sıradan özelliği olmayan bir parfüm..ama eğer meyveli kokuları seviyorsan yaz için kullanılabilir...

Benden habersiz yapmıss kendini üyeee eger bilseydm engel olurdum zaten..

bana kız diye hitap etme lütfen adımı sor yada siz de ben size saygısızlık yaptımmı?

yok canım estagfurullah ne kusuru ama temsilci olsam giripte buraya yazcak kadarda düşmem yani.. sadece uyguladm ve basarısız olunca snrlendm farzednki size yan etki yaptı naparsnz severmsnz o markayı? nyse siz zaten kendnz itiraf ettnz kalitesiz ürün die kullanın menmunyetle

bana kız diye hitap etme lütfen adımı sor yada siz de ben size saygısızlık yaptımmı?

Pardon ama saygıyı sizden öğrenecek değilim,kız demek saygısızlıkmı oluyor,markayı bıraktınız şimdide kişileri eleştiriyorsunuz bravo valla,sizinle muhattab olmuyacam artık,Allah işinizi rast getire...

ilk önce bence cümlelerinizi seçerek ve seviyenizi düşürmeden kullanmanızı öneririm ayrıca kullanmış olduğunuz türkçe çok kalitesiz güzel türkçemizi de cümlelerinizle karalamayın gocunmak hayvanlara özgü bir cümledir karşınızda insan var önce bunu bilin ve bu insanlar sizden ve sizin gibi avonu kötüleyen insanlardan seviye olarak çok daha üst kademede ve çok daha düzgün avoncuların kullanmış olduğu edepli cümlelere bakın ve sizin kullanmış olduğunuz seviyesiz cümlelere bakın aslında siz ilk önce kendinizi eleştrin ve psikolojik olan ruhsal problemlerinizi bizlerle değil psikologlarla yada sorununuzun olduğu kişilerle çözün burada kimse sizi kaideye almaz çünkü siz kaideye alıncak birisi değilsiniz bu yazıyıda sizi kaideye aldığım için yazmıyorum avoncu sevdiğim arkadaşlarım ve avon için yazıyorum bu arada bizler eleştriye açık insanlarız ama siz eleştriye açık değilsiniz eleştriye açık olmayan insanlar kişilik sorunları olan yani kişiliği henüz oturmamış insanlardır bunu da unutmayın

sizin cildiniz kıllanmaya meyilli ise burada avonun suçu nedir bizlerde niçin kıllandırma yapmadı ilk önce bunu sorun kendinize bir cildiyeciye gidip bunun nedenini araştırabilirsiniz değilmi belki erkeklik hormonlarınız yüksektir hormon değerlerinizi ölçtürebilirsiniz mesela...direk suçu avona atmanız sizin karalama politikası içersinde olduğunuzu gösteriyor çevreniz avona karşı olabilir oriflameye karşı olmayabilir ama benim çevremde tek bir kişi bile oriflame almıyor biz bu konuyu dile getiriyormuyuz hayır tabiki...bizler tabiki eleştriye açık insanlarız ama eleştrilerinizi seviyenizi aşmadan kullanmanızı öneriyorum çünkü burada seviyesini düşüren bir kişi gerçek hayatta kişilik çatışması yaşayan bir kişidir ve bu da size zarar verir bize değil o yüzden eleştrilerinizi kırıcı olarak değil nazik bir dille anlatırsanız nazik bir şekilde cevap alırsınız fakat kırıcı bir dille bizlere gelirseniz bizim değil sizin kalbiniz 1000 kere daha fazla kırılır bunu da unutmayın.

Benden habersiz yapmıss kendini üyeee eger bilseydm engel olurdum zaten..

Benim yazdığım mesaja bu denli komik bir mesaj beklemiyordum açıkçası..
işin içinden nasıl bu şekilde çıkabiliyorsunuz..?
Madem önceden bilince engel olcak kadar can arkadaşsınız olduktan sonra neden önce kendi yakınlarınızı engellemiyorsunuz da burdaki insanları hangi hakla suçlayabiliyorsunuz..?
Kimse kimseyle şu marka iyidir her ürününü kullanın,yok efendim kötüdür aman uzak durun diyerek suçlamada bulunamaz...
hoşunuza gitmediyse kullanmazsınız olur biter..
birde anlamadığım şey neden hala memnun kalmadığınız şikayet ettiğiniz bir markanın topiğindesiniz..?
kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz..?
Bir insan bir kere memnun kalmadım der olur biter üst üste dile getirmenin üzgünüm ama başka bir adı oluyor...
Burda kimse kullandığı her ürünü iyilesin demiyor..benimde her markanın içinde memnun kalmadığım ürünler var bende gideyim onların topiklerine bi karıştırayım çıkayım ohh ne ala..!!
Lütfen bu tür komik polemiklere zaman ayırmayın onun yerine bence memnun kaldığınız oriflame ürünlerini o topikte övün durun..!
Emin olun bu topik bir çok avon karalayan insanla karşılaştı hepsi yok olup gitti..
Herkes satmaya ve almaya devam ediyor..
bence hiç kafanızı yormayın,kimsenin başarısından da bu denli rahatsızlık duymayın..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…