hiranur canım seni gönülden tebrik ediyorum:81:
hayr ben hiçbir ürünün temsilcisi olmadım olmamda.. arkadasım avon yapıyor fakat diger bir arkadasımda oriflame yani ikiside can arkadasım.. avonu hatır için aldım bin pişman oldum yani igrenc resmen basit ve kalitesiz sizde satıs yapmak için milleti kandırmayın..
kızlar ben ilk defa iade yapıcağım nasıl yapılıyor ve 13 mayısda sipariş vericeğim geldgnde kargoya ürünü iade edeceğim fakat bu faturaya ne zaman yansır
kızlar acil yardım edin sparişi girdim ama son anda ekliceğim bşey oldu nasıl iptal edicem hafta sonu bide ya
Canım faturanın aslına iade edeceğin ürünün karşısına işaret koy adeti tutarı filan,alt kısımda kodlar var sana uygun olanı yine ürünün karşısına yaz,imza atman için bir bölüm var oraya imzanı at,alt kısımlarda bir boşluğa adını soyadını ve tc ni yaz ürünle birlikte koy bir poşete ver kuryeye:)
peki teşekkür ederimkendin iptal edemiyorsun,p.tesi sabah erkenden ararsan faturanlamadan iptal ettirebilirsin belki..
tşk ederim cnm
peki teşekkür ederim
hayr ben hiçbir ürünün temsilcisi olmadım olmamda.. arkadasım avon yapıyor fakat diger bir arkadasımda oriflame yani ikiside can arkadasım.. avonu hatır için aldım bin pişman oldum yani igrenc resmen basit ve kalitesiz sizde satıs yapmak için milleti kandırmayın..
Kızlar ice sheers nasıl bi koku? Ben çiçek kokusu severim ama bunun hafif yaz için ideal lduğunu söylediler..Eternal magic ve secret fantasy gibi kokulardan nefret ediyorum onlardan mı yoksa :44:
Burdaki hiçbir ikişiyi kandırıyorsunuz diye suçlayamazsınız..!
kimse kimseye silah zoruyla birşey satmıyo..
madem bu kadar hassassınız bu konuda burdakilerden önce can arkadaşlarınıza uyarıda bulunsanız madem yapıyorlar onlarda kandırmasın kimseyi..!!!!
niye kızayım niye gocunayım kız,oriflamecilerin avonu bu kadar kötülemelerini sindiremiyorum çünkü avon bunu haketmiyor,hepsi bu,ayrıca konuyu sen açtın,bende iki markayıda kullanan ve satan biri olarak fikirlerimi söyledimiki markanında seveni var sevmeyeni var,gelip burada polemik yapmanın bir alemi yok...
sizi oriflame temsilcileri topiğinde orfilame ürünlerini överken gördüğüm için temsilcisi sandım.kusura bakmayın..
bu arada ben kimseyi kandırmıyorum.siz gönlünüzü ferah tutun.ben kimseye katalogta göstermiyorum.bilenler gelip katalog soruyor.neyse biz kalitesiz ürünleri daha çok seviyoruz zaten.memnunuz kalitesiz ürün kullanmaktan.siz kendinize dert etmeyin
bana kız diye hitap etme lütfen adımı sor yada siz de ben size saygısızlık yaptımmı?
Nasılda kızmıss nasıldaa gocunmussunz yaaa valla yazık ellerinize.. avonun müdürü sizi arayıp tebrk etmeli bence bu cabaya:)) oriflame iyi demedmki ben yani süper demedm neye bukdr savundnz anlamadm:)) ayrıca avon neden büyük yapıp az paraya satıyo oda belli:) ve yine ayrıcaa avon saglık bakanı onaylı deil ama oriflame hiç yoktan onaylı... suan ben avondan kanıpta aldıgım bir parfümü kullanmaktayım aman Allahım hiç sıkmasam dha iyi yani dısarı ckınca püüff ucuyo... oriflamedede losyonlar kötü.. ben tarafszzm ama avonu cevremde her ama herkes kötülüyo yapan kız bile usandı kötülemelerden:)))) uzatmayalm her insan menmun kalmayablir malınızdan savunmaya gecmenn manası yok kremleri kıllandırıyooo bukadarr
avon bnm cildimde gözle görülür derecede kıllanma yaptı ayrıca sampuanı ablamn saclarını döktü cevrem avona karşı resmen.. eleştirimide dile getrmlymki kullanırken dikkatli olunması lazım.. sadece fondoteni güzeldi..
Benden habersiz yapmıss kendini üyeee eger bilseydm engel olurdum zaten..
evet bende merak ediyorum bu ay sipariş vermedim avon katalog gönderirmi gönderirse ücretlimi olur cevaplandırırsanız sevinirim arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?