Benim yazdığım mesaja bu denli komik bir mesaj beklemiyordum açıkçası..
işin içinden nasıl bu şekilde çıkabiliyorsunuz..?
Madem önceden bilince engel olcak kadar can arkadaşsınız olduktan sonra neden önce kendi yakınlarınızı engellemiyorsunuz da burdaki insanları hangi hakla suçlayabiliyorsunuz..?
Kimse kimseyle şu marka iyidir her ürününü kullanın,yok efendim kötüdür aman uzak durun diyerek suçlamada bulunamaz...
hoşunuza gitmediyse kullanmazsınız olur biter..
birde anlamadığım şey neden hala memnun kalmadığınız şikayet ettiğiniz bir markanın topiğindesiniz..?
kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz..?
Bir insan bir kere memnun kalmadım der olur biter üst üste dile getirmenin üzgünüm ama başka bir adı oluyor...
Burda kimse kullandığı her ürünü iyilesin demiyor..benimde her markanın içinde memnun kalmadığım ürünler var bende gideyim onların topiklerine bi karıştırayım çıkayım ohh ne ala..!!
Lütfen bu tür komik polemiklere zaman ayırmayın onun yerine bence memnun kaldığınız oriflame ürünlerini o topikte övün durun..!
Emin olun bu topik bir çok avon karalayan insanla karşılaştı hepsi yok olup gitti..
Herkes satmaya ve almaya devam ediyor..
bence hiç kafanızı yormayın,kimsenin başarısından da bu denli rahatsızlık duymayın..!!
sizin cildiniz kıllanmaya meyilli ise burada avonun suçu nedir bizlerde niçin kıllandırma yapmadı ilk önce bunu sorun kendinize bir cildiyeciye gidip bunun nedenini araştırabilirsiniz değilmi belki erkeklik hormonlarınız yüksektir hormon değerlerinizi ölçtürebilirsiniz mesela...direk suçu avona atmanız sizin karalama politikası içersinde olduğunuzu gösteriyor çevreniz avona karşı olabilir oriflameye karşı olmayabilir ama benim çevremde tek bir kişi bile oriflame almıyor biz bu konuyu dile getiriyormuyuz hayır tabiki...bizler tabiki eleştriye açık insanlarız ama eleştrilerinizi seviyenizi aşmadan kullanmanızı öneriyorum çünkü burada seviyesini düşüren bir kişi gerçek hayatta kişilik çatışması yaşayan bir kişidir ve bu da size zarar verir bize değil o yüzden eleştrilerinizi kırıcı olarak değil nazik bir dille anlatırsanız nazik bir şekilde cevap alırsınız fakat kırıcı bir dille bizlere gelirseniz bizim değil sizin kalbiniz 1000 kere daha fazla kırılır bunu da unutmayın.
Benim yazdığım mesaja bu denli komik bir mesaj beklemiyordum açıkçası..
işin içinden nasıl bu şekilde çıkabiliyorsunuz..?
Madem önceden bilince engel olcak kadar can arkadaşsınız olduktan sonra neden önce kendi yakınlarınızı engellemiyorsunuz da burdaki insanları hangi hakla suçlayabiliyorsunuz..?
Kimse kimseyle şu marka iyidir her ürününü kullanın,yok efendim kötüdür aman uzak durun diyerek suçlamada bulunamaz...
hoşunuza gitmediyse kullanmazsınız olur biter..
birde anlamadığım şey neden hala memnun kalmadığınız şikayet ettiğiniz bir markanın topiğindesiniz..?
kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz..?
Bir insan bir kere memnun kalmadım der olur biter üst üste dile getirmenin üzgünüm ama başka bir adı oluyor...
Burda kimse kullandığı her ürünü iyilesin demiyor..benimde her markanın içinde memnun kalmadığım ürünler var bende gideyim onların topiklerine bi karıştırayım çıkayım ohh ne ala..!!
Lütfen bu tür komik polemiklere zaman ayırmayın onun yerine bence memnun kaldığınız oriflame ürünlerini o topikte övün durun..!
Emin olun bu topik bir çok avon karalayan insanla karşılaştı hepsi yok olup gitti..
Herkes satmaya ve almaya devam ediyor..
bence hiç kafanızı yormayın,kimsenin başarısından da bu denli rahatsızlık duymayın..!!
Dikkat ederseniz o yapan kızda kötülemelerden bıktı yazmıstım ama sizin kapasiteniz kaldırmamıs tabi yani gözlerinizi muayene edin bence avonda yokmu gözleri açan bişe kullanın cok güzelse..
Üffff valla görende avonun müdürü sanacak yaa valla üsendim okumadım bile yazdıklarınızı..cevap veremicem o sebeble dikkate alınmayacak birisinz
buradaki herkes gayet kapasite sahibi de sizin kültür seviyeniz ve kapasitesiniz dar onu da biz anladık siz o kızın avukatımısınız o kızın elleri yokmu da gelip yazamıyor buraya sizi elçi olarak yolluyor bizde bu numaralara inanacak kadar kapasitesiz değiliz siz de bunu unutmayın ayrıca bizim gözlerimiz sizin seviyenizden daha iyi görüyor ki sizin ne seviyede bir insan olduğunuzu burada çözmemize dahi yeterli oluyor
siz zaten cevap verecek kadar bilgiye sahip değilsiniz buradaki verdiğiniz cevaplar oldukça basit ve süre gelen cevaplar bu arada siz o kadar dikkate alındınızki cahillik işte budur dedirttiniz kendinize o yüzden sizi tebrik ediyorum kadınlar klübünün cahili olduğunuz için alkışlayalım kızlar bilip bilmeden konuşan bu kültür seviyesi düşük bay mı bayan mı artık her kim ise o kişiyi
Ayyy canım benimmmm nasılda kızmışş nasıldaa sinirlenmişşş kapasiteni yerim senin yaaa valla iyi kızsın sen:)) tamam avon cici güzel bişe demedim :) arkadasımın üyeligi bile yok kız size ispatlamak içn acsınmı yani ne scma.. tamam konu bitsn uzamasına gerk yok maksadm kmseyi kzdırmak deildi asıl eleştriye siz gelemiosnz sevmedm dedm herkes üstüme gldi mecburmusum gbi
hiranur arkadaşımıza kız diye hitap etme diye cevap vermiştiniz banada canım diyerek hitap etmeyin sizin canınız olacak kişiler sizin seviyenizde olan düşük kişilerdir ayrıca konuşmalarınıza dikkat edin lakaytlığa gerek yok ben ve buradaki kimse sizin canınız değil çünkü buradaki herkes sizden çok daha seviyeli kültürlü sizin gibi avonu karalayan kişiler gerçek hayatta bir aynaya bakmalı gerçek yüzlerini ancak orada görürler ve siz bizleri kızdırmadınız bizler sizin gibi insanlara kızmayız ancak acırız acınacak durumunuza bakın sonra bizi eleştrin
Noooldu avon güxzel demek zorundamıydımdaa ben o sebeblemi bu sataşma... ? cidden cok ama cok kaptırmıssnz kendinizi bu son mesajımdırkii yazık sana..
neden pes mi ediyorsunuz yazık diye acınacak durumdaki kişilere denilir aynı sizin gibi yani...benim acınacak bir durumum yok bizleri ve avonu kıskandıysanız lütfen başka bir yere gidin buranın kapısı size kapalı ayrıca şunuda belirteyim avon güzel demek zorunda değilsiniz eleştri yapabilirsiniz fakat eleştrilerinizi bizleri karalayıp yapamazsınız kşisel fikrinizi söyler konuyu uzatmassınız
benim cildimde bir tane tüy bile yokken avon saolsun cıkardıı.. ama farkettimde Allahtan ilerlemedi..birincisi kelimelerimi secerek kullanıyorum bana akıl veremezsin sen kücük beyninle..ikincisi sizi kaale alacagımımı sanıyorsunuzda avoncular şöylerdir böyledir diyorsun.. Cok para kazanma hırsınız var ona saygm var tabi bunu satamazsanız paranızda olmaz.. hak veriyorum size artık bu gereksiz topikte oyalanmıcam zaten size avonlu günler...ha bide zaten bak bi arkadasınızda biz kötü malları seviyoruz demiş demekki kabul etmiş...oriflameyi zten seviyorum avondan 5kat güzel ve alanı daha cok... üyesi olsam olurdum överdimde
kişisel fikrimdii kıllandırdıgı ama sazan cok atladılar tabi biride sen... ne kıskancam yaa ayyyy nasl güldmmm saol valla....:)))))))))yapmak istesem bi forma bakıo :)))))))))))))))))
kişisel fikrimdii kıllandırdıgı ama sazan cok atladılar tabi biride sen... ne kıskancam yaa ayyyy nasl güldmmm saol valla....:)))))))))yapmak istesem bi forma bakıo :)))))))))))))))))
kızlar boşverin ya belli tartışma çıkarmaya gelmiş sinirinizi bozmaya değmez
ben küçük beyinli diye yazdığı mesajı şikayet ettim sizde edin bence kimseye bu şekilde hitap edemez
ciddiye almak budur işte.. nasılda kzdınız ama sinirlendinzz. canım lafıda zaten dalgasınaydı sen kimsinki sana canım dicem özden... artık bu topige gelpte sizin gibi kültürsüzlerle konusrak vakt kaybetmicem arkamdan sayablirsn ancak onuda ben görmicem..umarım bi vurgun yersinde anlarsın.. bundan snraa ne yazarsanz yazınn cahilliginize verip dikkate almıcam sizi muhatabım bile olamazsınz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?