AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Dikkat ederseniz o yapan kızda kötülemelerden bıktı yazmıstım ama sizin kapasiteniz kaldırmamıs tabi yani gözlerinizi muayene edin bence avonda yokmu gözleri açan bişe kullanın cok güzelse..

benim cildimde bir tane tüy bile yokken avon saolsun cıkardıı.. ama farkettimde Allahtan ilerlemedi..birincisi kelimelerimi secerek kullanıyorum bana akıl veremezsin sen kücük beyninle..ikincisi sizi kaale alacagımımı sanıyorsunuzda avoncular şöylerdir böyledir diyorsun.. Cok para kazanma hırsınız var ona saygm var tabi bunu satamazsanız paranızda olmaz.. hak veriyorum size artık bu gereksiz topikte oyalanmıcam zaten size avonlu günler...ha bide zaten bak bi arkadasınızda biz kötü malları seviyoruz demiş demekki kabul etmiş...oriflameyi zten seviyorum avondan 5kat güzel ve alanı daha cok... üyesi olsam olurdum överdimde

Üffff valla görende avonun müdürü sanacak yaa valla üsendim okumadım bile yazdıklarınızı..cevap veremicem o sebeble dikkate alınmayacak birisinz

Dikkat ederseniz o yapan kızda kötülemelerden bıktı yazmıstım ama sizin kapasiteniz kaldırmamıs tabi yani gözlerinizi muayene edin bence avonda yokmu gözleri açan bişe kullanın cok güzelse..

buradaki herkes gayet kapasite sahibi de sizin kültür seviyeniz ve kapasitesiniz dar onu da biz anladık siz o kızın avukatımısınız o kızın elleri yokmu da gelip yazamıyor buraya sizi elçi olarak yolluyor bizde bu numaralara inanacak kadar kapasitesiz değiliz siz de bunu unutmayın ayrıca bizim gözlerimiz sizin seviyenizden daha iyi görüyor ki sizin ne seviyede bir insan olduğunuzu burada çözmemize dahi yeterli oluyor

Üffff valla görende avonun müdürü sanacak yaa valla üsendim okumadım bile yazdıklarınızı..cevap veremicem o sebeble dikkate alınmayacak birisinz

siz zaten cevap verecek kadar bilgiye sahip değilsiniz buradaki verdiğiniz cevaplar oldukça basit ve süre gelen cevaplar bu arada siz o kadar dikkate alındınızki cahillik işte budur dedirttiniz kendinize o yüzden sizi tebrik ediyorum kadınlar klübünün cahili olduğunuz için alkışlayalım kızlar bilip bilmeden konuşan bu kültür seviyesi düşük bay mı bayan mı artık her kim ise o kişiyi

Ayyy canım benimmmm nasılda kızmışş nasıldaa sinirlenmişşş kapasiteni yerim senin yaaa valla iyi kızsın sen:)) tamam avon cici güzel bişe demedim :) arkadasımın üyeligi bile yok kız size ispatlamak içn acsınmı yani ne scma.. tamam konu bitsn uzamasına gerk yok maksadm kmseyi kzdırmak deildi asıl eleştriye siz gelemiosnz sevmedm dedm herkes üstüme gldi mecburmusum gbi

Noooldu avon güxzel demek zorundamıydımdaa ben o sebeblemi bu sataşma... ? cidden cok ama cok kaptırmıssnz kendinizi bu son mesajımdırkii yazık sana..

hiranur arkadaşımıza kız diye hitap etme diye cevap vermiştiniz banada canım diyerek hitap etmeyin sizin canınız olacak kişiler sizin seviyenizde olan düşük kişilerdir ayrıca konuşmalarınıza dikkat edin lakaytlığa gerek yok ben ve buradaki kimse sizin canınız değil çünkü buradaki herkes sizden çok daha seviyeli kültürlü sizin gibi avonu karalayan kişiler gerçek hayatta bir aynaya bakmalı gerçek yüzlerini ancak orada görürler ve siz bizleri kızdırmadınız bizler sizin gibi insanlara kızmayız ancak acırız acınacak durumunuza bakın sonra bizi eleştrin

asiksanvursaza hanımefendi neden hala burdasınız anlamış değilim,derdiniz ne sizin,serelim bırak gülüm ya canını sıkmaya değmez,biz onun seviyesine düşmeyelim....

ciddiye almak budur işte.. nasılda kzdınız ama sinirlendinzz. canım lafıda zaten dalgasınaydı sen kimsinki sana canım dicem özden... artık bu topige gelpte sizin gibi kültürsüzlerle konusrak vakt kaybetmicem arkamdan sayablirsn ancak onuda ben görmicem..umarım bi vurgun yersinde anlarsın.. bundan snraa ne yazarsanz yazınn cahilliginize verip dikkate almıcam sizi muhatabım bile olamazsınz..

Noooldu avon güxzel demek zorundamıydımdaa ben o sebeblemi bu sataşma... ? cidden cok ama cok kaptırmıssnz kendinizi bu son mesajımdırkii yazık sana..

neden pes mi ediyorsunuz yazık diye acınacak durumdaki kişilere denilir aynı sizin gibi yani...benim acınacak bir durumum yok bizleri ve avonu kıskandıysanız lütfen başka bir yere gidin buranın kapısı size kapalı ayrıca şunuda belirteyim avon güzel demek zorunda değilsiniz eleştri yapabilirsiniz fakat eleştrilerinizi bizleri karalayıp yapamazsınız kşisel fikrinizi söyler konuyu uzatmassınız

kişisel fikrimdii kıllandırdıgı ama sazan cok atladılar tabi biride sen... ne kıskancam yaa ayyyy nasl güldmmm saol valla....:)))))))))yapmak istesem bi forma bakıo :)))))))))))))))))

her insanın beyni küçüktür ama zeka seviyesi farklıdır cahil insanlar sizin gibi büyük bir beyne sahip olduklarını sanarlar oysa zeka seviyeleri 0_2 yaş grubundaki küçük çocuklardan bile düşüktür benim öğrencilerim bile sizden çok daha olgun yazık hala toplumumuzda sizin gibi insanlarda varmış üzüldüm doğrusu bu arada unutmadan söyleyeyim sizi burada hiç kimse kaideye almıyorki siz bizi kaideye alasınız sizi oriflameciler bekliyormuş hadi güle güleeeee....

kişisel fikrimdii kıllandırdıgı ama sazan cok atladılar tabi biride sen... ne kıskancam yaa ayyyy nasl güldmmm saol valla....:)))))))))yapmak istesem bi forma bakıo :)))))))))))))))))

siz hala burdamısınız ne kadar seviyesiz ve dengesizsiniz kızlar cvp verip de seviyesine düşmeyelim ltfn bırakın yazıp yazıp dursun kımseye bir şey ispatlamak zorunda değiliz bilen biliyor zaten avonu.

hala burada niçin duruyorsunuz gidiyordunuz kapıyı açtık güle güle dedik istenilmeyen yerde durmak yüzsüzlükten başka bir şey değildir şu an onu yapıyorsunuz ama doğru ya sizden de başka ne beklenebilirdiki...kıllanmak konusuna gelince açıklama yapıyorsunuz kıllandığınız hakkında daha sonra da çevir kazı yanmasın diye kıvırıyorsunuz biliyormusun bizlerde sana güldük tek kişilk standap yapta izlemeye gelelim seni ne dersin hahahaaaa

kızlar boşverin ya belli tartışma çıkarmaya gelmiş sinirinizi bozmaya değmez
ben küçük beyinli diye yazdığı mesajı şikayet ettim sizde edin bence kimseye bu şekilde hitap edemez

kızlar boşverin ya belli tartışma çıkarmaya gelmiş sinirinizi bozmaya değmez
ben küçük beyinli diye yazdığı mesajı şikayet ettim sizde edin bence kimseye bu şekilde hitap edemez

bana ilk kültürsüz seviyesiz bilmem ne diyen onlardıı başlatan onlar oldu

Son düzenleme:
ayrıca kmseye kötü bir lafım olmadı beni bu dereceye getiren sizlerdiniz.. herkes herkesi şikayet edecek olsa bana baştan beri neler sayıldı yani işte sizinle eleştiri olmaz sizinle tartısılmaz yazıklarolsun yani..

arkandan sayma işini senin gibi terbiyesi olmayan insanlar yapar bize ters o olay ayrıca sen kültürün ne demek olduğunu biliyormusun da bizlere öğretiyorsun senin yerinde her kim olursa olsun şurada bir dakika daha durmazdı bu kadar yüzsüzlük sana yakışır ama demi vurguna gelince sen yemişsin galiba vurgunun büyüğünü gelip bizden çıkartıyorsun cahil olan sensin karşında koskoca bir öğretmen var konuşmalarına dikkat et uyarılarıda ihlal etme senin gibi kültür seviyesi olmayan insanlar sadece burada değil toplumumuzdada yer sahibi olamazlar sen benim gibi ol bakalım olabiliyormusun seviyen yetmez ama demi hadi git artık güle güle dedik ya hala ne arıyorsun burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…