ayrıca kmseye kötü bir lafım olmadı beni bu dereceye getiren sizlerdiniz.. herkes herkesi şikayet edecek olsa bana baştan beri neler sayıldı yani işte sizinle eleştiri olmaz sizinle tartısılmaz yazıklarolsun yani..
bana ilk kültürsüz seviyesiz bilmem ne diyen onlardıı başlatan onlar oldu
bence ilk önce sana yazıklar olsun geldin burada arkadaşlarıma laflar dedin sen kim oluyorsunda ağır cümleler konuşuyorsun bizlere sen bizimle iyi olsaydın burada herkesin canı olurdun ama şimdi canı değil saçının teli olamassın hadi güle güle
peki Allah bebeginesaglık sıhhat versn bybyaşıksanvursaza şöförsen bas gaza,hadi daha fazla topiği meşgul etme selametle,:80:
Şuan bunları ister inanın ister inanmayın korkuyorsam bi korku içinse Yemin ederim ki deil.. eger inancınız varsa boşuna yemin etmem... hiranur sen bebek bekliosun serelim sende buraya konsantre olmussun benim hedefim sizler deil avonun bana yaptıgı etkiyi bildirmekti... size her ne oldu ise şaşırdım resmen bi dalaşma iddialaşma.. ben meselemi size demedim avona dedm şahsım adına ve markaya söledim.. kullandıgım kelimeler için özürdilerim.. hiranur bebek bekliosn Allah yardımcın olsun.. seni hamile olarak kzdırmak istemezdiö yada yeni anne olarak.. konum cok baska seylere çekildi istersenz halen diretin ama ben içmde kalmasın die dedim hoşçakaln
peki Allah bebeginesaglık sıhhat versn byby
aşıksanvursaza şöförsen bas gaza,hadi daha fazla topiği meşgul etme selametle,:80:
Arkadaşlar bence herkes bildiği işi yapsın..!
Bizler satışlarımızla müşterilerimizle ilgilenelim,isteyenler düşebilidiği kadar en dibe düşsünler..
burdaki her insanın msj yazımından,kapasitesi ve kalitesi okunuyor..
kimseye kendimi ve yaptığım işi (hele ki böyle bi zihniyete) anlatmaya niyetim yok..
son olarak bu konuyla ilgili sizi tebrik ediyorum çok iyi prim yaptınız ama unutmayın burdaki herkesin en son uğraşçağı kişide sizsiniz..
o yüzden siz alçalmaya devam edin bizler avonla beraber yükselmeye..
burası avon temsilcileri ve olmayı düşünenlerin paylaşım topiği sizin yeriniz ise bizden başka bir boyutta..
herkes yerini ve haddini bildiğine göre burdaki bişeyler öğrenmeye çalışan arkadaşlarla ilgilenelim bence boş muhabbetlerle iki gün sonra yok olucak kişilerle uğraşmak diğer insanlara haksızlık olur..
Bu da size verdiğim son primdir..buyrun dilediğiniz kadar alçalmaya devam edin bir daha cevap verdirmeye çalışarak kendi yanınıza çekmeye çalışmayın..!
Burdaki herkes sizin dışınızda neyin ne olduğunu bilecek kadar mantıklı..
şimdi meydan sizin tek başınıza avonu karalayın kimin umrundaysa...
Teşekkür ederim,şahsen kırdıysam hakkınızı helal edin benden yana varsa helal olsun bye byee[/QUOT
Helal olsun ne demek özür dilerim senden özellklede.. Allah yolunu acık etsn amacm asla tartsmak deildi içimi Rabbim biliyor.. by
ay ne bileyim nicke bakınca ilyas salmanın bir filmindeki atışmalar geliyor aklıma,bende yazdım iştesüpersin hiranurcum seviyorum seni nerden buldun bu sözü arabama bu sözü yazıcam dermişimcanımsın
kızlar geldim selam veremedim malum biraz işimiz vardı biliyorsunuz biraz geç oldu ama selam
kmsenn bişeyi olmaya gelmedm ben yorumumu yazıp gtcektm bırakmadınz.. yetkililer incelicektir zaten.. ilk dalaaşan ben deildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?