AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bence ilk önce sana yazıklar olsun geldin burada arkadaşlarıma laflar dedin sen kim oluyorsunda ağır cümleler konuşuyorsun bizlere sen bizimle iyi olsaydın burada herkesin canı olurdun ama şimdi canı değil saçının teli olamassın hadi güle güle

Şuan bunları ister inanın ister inanmayın korkuyorsam bi korku içinse Yemin ederim ki deil.. eger inancınız varsa boşuna yemin etmem... hiranur sen bebek bekliosun serelim sende buraya konsantre olmussun benim hedefim sizler deil avonun bana yaptıgı etkiyi bildirmekti... size her ne oldu ise şaşırdım resmen bi dalaşma iddialaşma.. ben meselemi size demedim avona dedm şahsım adına ve markaya söledim.. kullandıgım kelimeler için özürdilerim.. hiranur bebek bekliosn Allah yardımcın olsun.. seni hamile olarak kzdırmak istemezdiö yada yeni anne olarak.. konum cok baska seylere çekildi istersenz halen diretin ama ben içmde kalmasın die dedim hoşçakaln

kmsenn bişeyi olmaya gelmedm ben yorumumu yazıp gtcektm bırakmadınz.. yetkililer incelicektir zaten.. ilk dalaaşan ben deildim

aşıksanvursaza şöförsen bas gaza,hadi daha fazla topiği meşgul etme selametle,:80:

ben avondan para kazanmıyorum burada bütün arkadaşlarıma da bunu belirtiyorum kendime alıyorum çünkü çevremdeki herkes avoncu avon kötü bir marka olsaydı eğer çevremdeki insanlar avon satıp para kazanmazdı kullanıp ta memnun olduğum bir ürünün karalanmasına ve arkadaşlarıma laf denilmesine izin veremezdim gereken neyse onu yaptım her zamanda yaparım arkadaşlarımın yanındayım şunu da belirteyim bizler öcü değiliz zaten korkmanada gerek yok neyse hoşçakal...

Arkadaşlar bence herkes bildiği işi yapsın..!
Bizler satışlarımızla müşterilerimizle ilgilenelim,isteyenler düşebilidiği kadar en dibe düşsünler..
burdaki her insanın msj yazımından,kapasitesi ve kalitesi okunuyor..
kimseye kendimi ve yaptığım işi (hele ki böyle bi zihniyete) anlatmaya niyetim yok..
son olarak bu konuyla ilgili sizi tebrik ediyorum çok iyi prim yaptınız ama unutmayın burdaki herkesin en son uğraşçağı kişide sizsiniz..
o yüzden siz alçalmaya devam edin bizler avonla beraber yükselmeye..
burası avon temsilcileri ve olmayı düşünenlerin paylaşım topiği sizin yeriniz ise bizden başka bir boyutta..
herkes yerini ve haddini bildiğine göre burdaki bişeyler öğrenmeye çalışan arkadaşlarla ilgilenelim bence boş muhabbetlerle iki gün sonra yok olucak kişilerle uğraşmak diğer insanlara haksızlık olur..
Bu da size verdiğim son primdir..buyrun dilediğiniz kadar alçalmaya devam edin bir daha cevap verdirmeye çalışarak kendi yanınıza çekmeye çalışmayın..!
Burdaki herkes sizin dışınızda neyin ne olduğunu bilecek kadar mantıklı..
şimdi meydan sizin tek başınıza avonu karalayın kimin umrundaysa...

cosmic güzel yazmıssın kardesm benim karalama gibi niyetm olsa baska baslık acar yapardım.. ben eleştirimi dile getirdim suclu cıktım herkes özgürdür diledigini sölemeye..prim yapmak istesem bu topige girmem bidefa yanls yerden vurmaya calısmıssınız.. neyse umarım yükselirsiniz valla ben sizi tanımam sz benii.. neden yükselmenizi istemeyimki nyse ii geceler

Ayrıca Nilgünneden hemen şikayete girdin ben şikayet ediyormuyum..topik incelenicek bastan bi okuyun ben sadece eleştirmişim cıkmısım.. resmen arkamdan denilenlere cevap vermişim tamam ileri gitmişim ama banada cok laf diyen olmus şikayet ettimmi??Tartısmakta bi davrans biçimidir beni burdan atınca cokmu mutlu olcaksın yani.. zaten gdicem topikten diyorum ve içim hiranura karsı bilhassa kötü oldum söledm özrümü diledm belki güzel bitcekti ndn hemen şikayett!

süpersin hiranurcum seviyorum seni nerden buldun bu sözü arabama bu sözü yazıcam dermişim canımsın
ay ne bileyim nicke bakınca ilyas salmanın bir filmindeki atışmalar geliyor aklıma,bende yazdım işte bende seni seviyorum canım arkadaşım
kızlar geldim selam veremedim malum biraz işimiz vardı biliyorsunuz biraz geç oldu ama selam

Aleykum selam

kızlar merhaba.... bu gün bir bayan müşterim benden parfüm istedi ama son günlerde hiç bir katalogda görememiş. adı surrender bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
Ey site yönetimi sen nelere kadirsin..
işin içine şikayet lafı girince nasılsa değişiveriyor herşey..

Neyse artık kızlar bu yeni çıkan romantic viyoge parfümünü alan oldumu hiç kokusu nasıl bir bilginiz var mı?..

ben buraya avon hakkında bilgi almak için giriyorum bide arada arkadaşlarımla sohbet etmek için kimseyle tartışmaya girip sinirimi bozmam rahatsız olduğum bi durum varsa şikayetimi ederim kimseye küçük beyinli demeye hakkınız yok bizim sinirimizi bozmayada ve evet sen topikten gidince çok mutlu olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…