kızlar merhaba.... bu gün bir bayan müşterim benden parfüm istedi ama son günlerde hiç bir katalogda görememiş. adı surrender bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz?
kızlar merhaba.... bu gün bir bayan müşterim benden parfüm istedi ama son günlerde hiç bir katalogda görememiş. adı surrender bilen varsa bana yardımcı olurmusunuz?
Ey site yönetimi sen nelere kadirsin..
işin içine şikayet lafı girince nasılsa değişiveriyor herşey..
Neyse artık kızlar bu yeni çıkan romantic viyoge parfümünü alan oldumu hiç kokusu nasıl bir bilginiz var mı?..
ben buraya avon hakkında bilgi almak için giriyorum bide arada arkadaşlarımla sohbet etmek için kimseyle tartışmaya girip sinirimi bozmam rahatsız olduğum bi durum varsa şikayetimi ederim kimseye küçük beyinli demeye hakkınız yok bizim sinirimizi bozmayada ve evet sen topikten gidince çok mutlu olucam
Ey site yönetimi sen nelere kadirsin..
işin içine şikayet lafı girince nasılsa değişiveriyor herşey..
Neyse artık kızlar bu yeni çıkan romantic viyoge parfümünü alan oldumu hiç kokusu nasıl bir bilginiz var mı?..
tamam ozaman bende arkadaslarınızın bana ettigi laflardan dolayı şikayetimi bildiririm topik incelenir ben cevaben öyle dedigim anlaşılır sorun deil..
testırı geldi canım bana avondan biraz ağır bir koku gibi geldi bana tercih edeceğim bir koku değil daha hafif kokular tercih ettiğim için ağır koku seviyorsan tercih edebilirsin tatlım şimdi koluma sürdüm biraz bekleyeyim daha ayrıntılı cvp yazayım
zaten incelenir merak etme bizim sana neden cvp verdiğimizi site yönetimi görür merak etme sen
ya arkadaşlar emin olun diğer markadan o kadar canım sıkıldıki ben topiklerine gidip canlarını sıkmadım,buna hakkım yok,varsa bir şikayet gerekli yerlere yapılır bu,fondöteni yüzümü yaktı ve halende lekeleri duruyor,psikolojim bozuldu,aynaya baktıkça sinir oluyordum,doktora gittim krem kullanıyorum 1 aydır geçmedi,ve o markayı bir daha kullanmamaya karar verdim,ama karalamadım,cildim hassastır bana yaramadı diye düşündüm,sonuçta bişeyi bir defa kullanırsın memnun kalmazsan kullanmazsın olay budur,avona geçtim baya müşterim var,denildiği kadar kötü bir marka ise bu insanların canlarına kasıtlarımı varki bir defa aldıklarını yine istesinler,emin olun eşimin 4 tane doktor yeğeni var dördüde parfüm sipariş ettiler,hemşire gelinimiz yine öyle hani kanserojen madde içeriyorsa sağlıkçılar kullanmazdı dimi...
ya arkadaşlar emin olun diğer markadan o kadar canım sıkıldıki ben topiklerine gidip canlarını sıkmadım,buna hakkım yok,varsa bir şikayet gerekli yerlere yapılır bu,fondöteni yüzümü yaktı ve halende lekeleri duruyor,psikolojim bozuldu,aynaya baktıkça sinir oluyordum,doktora gittim krem kullanıyorum 1 aydır geçmedi,ve o markayı bir daha kullanmamaya karar verdim,ama karalamadım,cildim hassastır bana yaramadı diye düşündüm,sonuçta bişeyi bir defa kullanırsın memnun kalmazsan kullanmazsın olay budur,avona geçtim baya müşterim var,denildiği kadar kötü bir marka ise bu insanların canlarına kasıtlarımı varki bir defa aldıklarını yine istesinler,emin olun eşimin 4 tane doktor yeğeni var dördüde parfüm sipariş ettiler,hemşire gelinimiz yine öyle hani kanserojen madde içeriyorsa sağlıkçılar kullanmazdı dimi...
İncelensin benim istegimde o zaten.. ben kişilere bişi yazmamısım.. avonu eleştirmişim tüylenme yaptı die.. nyse iyi gcler
Bende bir sağlıkcıyım cnm ve sana katılıyorum..kimse canı pahasına bir ürünü sırf almak için almaz..
kimsenin bu devirde sokağa atıcak parası yok..
Bu tür ürünler tercih meselesi,cildine yarar,hoşuna gider,tenine yakışır alırsın..
Beğenmiyorsan canı sağolsun der başka bir ürünü tercih edersin olur biter..
bak hiranur lütfen snnlede kötü olmayalım.. ben yüzüme denedm kıl yaptı kolyesini aldm karardı parfümünü aldm uctu gtti yani hatır için cok para döktügümü fakat işe yaramadıgını söledim..yine hatır için oriflame aldm o güzel cıktı ama cok övmedm ynede.. evet oriflame sana yüzüne bnu ypmıss bnce iyi degilki yaptı yani.. ndn digerleri yapmadı.. benim amacm kötülemek yargılamak deil avon adı altına eleştrimi yazp cıkmaktı yaa kim topikle kötü olmak istyerki durduk yere
biz gördük yazılanları daha fazla açıklama yapmana gerek yok bizlere dediğin o çirkin laflara ne demeli site yönetimi görür senin yazdıklarını kim haklı kim haksız kararı onlar verince görürsün
ben mesajımı genel anlamda yazdım,daha öncede çok tartışma çıktı,daldılar topiğe karalayıp kötüleyip gittiler,kimseyle kötü olma gibi bir arayış içindede değilim helallikte istedim sizden hatırlatırım,
Ben şahsım adına bu sözü beklemiştim bana bi akıl vermenizide.. belki szlerden kücügüm ama uzadıkca uzadı bnm hatamda oldu özürde diledm bnu da şikayete yönelttnz yani ben ndn durduk yere sizleri karsıma alayımki?? avon hkknda tercihimi yazdm ya nie bukadar abartıldıki anlamıyorum arkadasım bana bugün sac boyalarını övdügünde bile söledim fikrimi ama alınmadı yani sizler neden bukadar alındınız anlayamadım
bak hiranur lütfen snnlede kötü olmayalım.. ben yüzüme denedm kıl yaptı kolyesini aldm karardı parfümünü aldm uctu gtti yani hatır için cok para döktügümü fakat işe yaramadıgını söledim..yine hatır için oriflame aldm o güzel cıktı ama cok övmedm ynede.. evet oriflame sana yüzüne bnu ypmıss bnce iyi degilki yaptı yani.. ndn digerleri yapmadı.. benim amacm kötülemek yargılamak deil avon adı altına eleştrimi yazp cıkmaktı yaa kim topikle kötü olmak istyerki durduk yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?