AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

İşte sizin yemin anlayışınız budur.. senden dilemedim özrüü ben içimde kalan bişiler için ilgili şahıstan ettim.. en fazla atarlar yani napabilirim oda nilgüne ahım olarak geri döner cnkü ben ona bişe yapmadm ve bölesine küçük mesele için bnları yapması ona zarar bnmde şikayet edebilecegim arkadaslrı var

tamam ozaman bende arkadaslarınızın bana ettigi laflardan dolayı şikayetimi bildiririm topik incelenir ben cevaben öyle dedigim anlaşılır sorun deil..

testırı geldi canım bana avondan biraz ağır bir koku gibi geldi bana tercih edeceğim bir koku değil daha hafif kokular tercih ettiğim için ağır koku seviyorsan tercih edebilirsin tatlım şimdi koluma sürdüm biraz bekleyeyim daha ayrıntılı cvp yazayım

aslında ağır kokuları seviyorum..o serinin diğer parfümlerinide çok beğenmiştim bu yüzden kullanmak istedim eğer kalıcılığı iyiyse hiç düşünmeden alabilirim..
ilgin için teşekkür ederim kalıcılığı konusundaki yorumlarını bekliyorum cnm..

ya arkadaşlar emin olun diğer markadan o kadar canım sıkıldıki ben topiklerine gidip canlarını sıkmadım,buna hakkım yok,varsa bir şikayet gerekli yerlere yapılır bu,fondöteni yüzümü yaktı ve halende lekeleri duruyor,psikolojim bozuldu,aynaya baktıkça sinir oluyordum,doktora gittim krem kullanıyorum 1 aydır geçmedi,ve o markayı bir daha kullanmamaya karar verdim,ama karalamadım,cildim hassastır bana yaramadı diye düşündüm,sonuçta bişeyi bir defa kullanırsın memnun kalmazsan kullanmazsın olay budur,avona geçtim baya müşterim var,denildiği kadar kötü bir marka ise bu insanların canlarına kasıtlarımı varki bir defa aldıklarını yine istesinler,emin olun eşimin 4 tane doktor yeğeni var dördüde parfüm sipariş ettiler,hemşire gelinimiz yine öyle hani kanserojen madde içeriyorsa sağlıkçılar kullanmazdı dimi...

bak hiranur lütfen snnlede kötü olmayalım.. ben yüzüme denedm kıl yaptı kolyesini aldm karardı parfümünü aldm uctu gtti yani hatır için cok para döktügümü fakat işe yaramadıgını söledim..yine hatır için oriflame aldm o güzel cıktı ama cok övmedm ynede.. evet oriflame sana yüzüne bnu ypmıss bnce iyi degilki yaptı yani.. ndn digerleri yapmadı.. benim amacm kötülemek yargılamak deil avon adı altına eleştrimi yazp cıkmaktı yaa kim topikle kötü olmak istyerki durduk yere

Bende bir sağlıkcıyım cnm ve sana katılıyorum..kimse canı pahasına bir ürünü sırf almak için almaz..
kimsenin bu devirde sokağa atıcak parası yok..
Bu tür ürünler tercih meselesi,cildine yarar,hoşuna gider,tenine yakışır alırsın..
Beğenmiyorsan canı sağolsun der başka bir ürünü tercih edersin olur biter..

İncelensin benim istegimde o zaten.. ben kişilere bişi yazmamısım.. avonu eleştirmişim tüylenme yaptı die.. nyse iyi gcler

biz gördük yazılanları daha fazla açıklama yapmana gerek yok bizlere dediğin o çirkin laflara ne demeli site yönetimi görür senin yazdıklarını kim haklı kim haksız kararı onlar verince görürsün

Ben şahsım adına bu sözü beklemiştim bana bi akıl vermenizide.. belki szlerden kücügüm ama uzadıkca uzadı bnm hatamda oldu özürde diledm bnu da şikayete yönelttnz yani ben ndn durduk yere sizleri karsıma alayımki?? avon hkknda tercihimi yazdm ya nie bukadar abartıldıki anlamıyorum arkadasım bana bugün sac boyalarını övdügünde bile söledim fikrimi ama alınmadı yani sizler neden bukadar alındınız anlayamadım

ben mesajımı genel anlamda yazdım,daha öncede çok tartışma çıktı,daldılar topiğe karalayıp kötüleyip gittiler,kimseyle kötü olma gibi bir arayış içindede değilim helallikte istedim sizden hatırlatırım,

tabikidee baksınlar.. sizde alttan almamıssınız valla kültürsüz seviyesiz cahil bunları siz bana yazdınız sizide atarlar belki..bunlara hiç gerek yokru bilgün karıstırdı ortalıgı saolsun.. tartsmakta bişeydir hemen şikayet.. ne saçma

bnde sizden istedim.. sizi cok sewdim ben nedense.. tüm samimiyetmle sizlerin iyi olmasını isterm ben küfür bile etseydiniz şikayetim olmazdı.. Hayırlı geceeler birdaha girmem topiğe ama lütfen arkamdan artk denilmesin bişe.. Allah yolunu acık etsin

İşin içinden bu şekilde sıyrılmaya çalışmayın lütfen..
Şikayet edilmeden önce de keşke bu kadar masummuş gibi konuşsaydınız kimse tepki göstermezdi..
burdaki kimse size neden memnun kalmadın demedi diyemezde siz bizi insanları kandırmakla suçladınız..
dikkatinizi çekerim siz avonun ürünlerini beğenmediğiniz için değil bize suçlama yaptığınız için bu durumdasınız...!!

bir sorum daha olucak. parmüm numuneleri almak istiyorum ama bu numune setlerinin içinde tüm parfümler var mı? satış temsilci formunda parfüm numune setleri bölümü var . birde ayrı bir bölümde 5 li paket ayrı parfüm numuneleri var. 5 li paketlerdeki hepsini almaya kalksan çok pahalı tutuyor ne yapmalıyım?

çok şükür yarabbimmcanlar eşime parfüm alacam k6 dan,ama karar veremiyorum,biraz ağır ve kalıcı olsun istiyorum hani böyle traş losyonu tarzında olmasın,hangisini tavsiye edersiniz.?

parfümünü tenine göre almassan uçup gider tabi avonun merak ettikleriniz kısmından parfüm seçimi hakkında bilgi alabilirdin mesela açık renk tip cilt tonuna sahip olan sarışınlar çiçeksi kokuları tercih edebilirler daha kalıcı olur sen bunları bilmeden parfüm alırda kullanırsan kalıcı olmaması doğaldır ayrıca parfümleri edt seçersen kalıcığı edplere göre daha az olur bunları bilip bilmeden avonu karalayamassın kolyesininde karaması parfüm sıkarsan kolyeye tabiki kararır yada dışardan aldığımız herhangi bir kolye kararma yapmıyormu sanki avonu karalamadan önce kendi hatalarını bir gözden geçir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…