AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar boşverin ya belli tartışma çıkarmaya gelmiş sinirinizi bozmaya değmez
ben küçük beyinli diye yazdığı mesajı şikayet ettim sizde edin bence kimseye bu şekilde hitap edemez

Aynen öyle.. Sadece şikayet edilir durum ve gerekenin yapılması beklenir..

bana ilk kültürsüz seviyesiz bilmem ne diyen onlardıı başlatan onlar oldu

Böyle karşılıklı hakaret içeren sayfalar dolusu sayısız mesaj yazılmaz..Her iki taraf da Kötü İçerikden şikayette bulunmasına rağmen,şikayette bulunmanın verdiği rahatlıkla,ortamda ki tartışmatı kapatmak yerine inatla sürdürmüşler..

Forum da karşılıklı yazışmalar olduğu taktirde,haklı haksız göz etmeksizin, iki taraf da ceza alır..Yapın şikayetinizi bekleyin arkadaşlar..Bu işlem bu kadar zor mu?

günaydın kızlarr
ödememi ödeme sayfasında kredi kartıyla yapıcaktım.. ama öde gibi bi yer yok kredi kart bilgilerimi giriyoum en sonda banka adı yazıyo ama yazabilceğim kutu yok.. ödemeyi gerçekleştiriceğim bi tık ta yok ve tüm paramı k.kartına yatırdım ordan öderim diye napıcam ben

cnm hafta sonu ödeme butonu aktif değil,benimde geçen hafta öyle olmuştu,yarın aktifleşir..

İnşallah en yakın zamanda buraya döner..
Aslında bu tür durumlar birer örnek..
kimseye uymamak gerekir..
çünkü bazı insanlara verilecek en iyi cevap susmak oluyor..
kendi kendine konuştuğunu anladığı an amacına ulaşamıcaktır zaten..
ama işte işin içine hakaret girince kimse sessiz kalamıyor..
umarım bu olay bu şekilde son bulmaz serelim buraya döner ve paylaşımlarına devam eder..
yöneticiler bunun kararını en iyi şekilde vermeliler..

Son düzenleme:
Evet serelimde hakaretleri kaldıramadı zaten doğal olarak,kendini ve hakaret edilen arkadaşlarını savundu,keşke böyle olmasaydı,inşallah en kısa zamanda aramıza döner

[B]arkadaşlar sorumu yineliyorum kusura bakmayın bu ay sipariş vermedim avon bana katolog gönderirmi gönderirse kargo ücreti ödermiyimi [/B]

Son düzenleme:

büyük dolu numune çantasını aldım ben içinden 50 ye yakın parfüm numunesi çıktı bi 10 tane falan eksik onları da kendin alırsın 5'lileri var ben onlardan alıyorum zaten yeni bir parfüm çıktığında avon numunesini gönderiyo

kızlar bir sorum olucak ben mayıs ayında iadem var bir dahaki siparişlerimde yani haziran ayının siparişleri geldngde kargoya vercgm iadeleri bu mayıs ayının iadeleri haziran faturasında mı düşer yoksa temuzda mı

kızlar parayı yatırdım otomatik olarak çekti ama 0.58 tl gecikmiş borç yazıo spariş girdim dün sırf bu yüzden sparişimin gelmeme durumu olur mu gidip yatırsam mı biraz daha??

slm canım benimde bu konu ile ilgili bi sorum olacak bende kendime bu ay parfüm cilt bakım bide makyaj numune seti aldım acaba bu cilt bakım ve makyaj numunelrini içerisinde neler var fikri olan varsa paylaşabilir mi makyaj da sadece ruj mu var parfüm bayan erkek karışık değil mi cilt bakım numunesinde tüm yaşlar için mi birşeyler var sorularıma cevap verirseniz sevinirim

Son düzenleme:

haziranda düşmesi lazım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…