çok şükür yarabbimmcanlar eşime parfüm alacam k6 dan,ama karar veremiyorum,biraz ağır ve kalıcı olsun istiyorum hani böyle traş losyonu tarzında olmasın,hangisini tavsiye edersiniz.?
kızlar boşverin ya belli tartışma çıkarmaya gelmiş sinirinizi bozmaya değmez
ben küçük beyinli diye yazdığı mesajı şikayet ettim sizde edin bence kimseye bu şekilde hitap edemez
bana ilk kültürsüz seviyesiz bilmem ne diyen onlardıı başlatan onlar oldu
arkandan sayma işini senin gibi terbiyesi olmayan insanlar yapar bize ters o olay ayrıca sen kültürün ne demek olduğunu biliyormusun da bizlere öğretiyorsun senin yerinde her kim olursa olsun şurada bir dakika daha durmazdı bu kadar yüzsüzlük sana yakışır ama demi vurguna gelince sen yemişsin galiba vurgunun büyüğünü gelip bizden çıkartıyorsun cahil olan sensin karşında koskoca bir öğretmen var konuşmalarına dikkat et uyarılarıda ihlal etme senin gibi kültür seviyesi olmayan insanlar sadece burada değil toplumumuzdada yer sahibi olamazlar sen benim gibi ol bakalım olabiliyormusun seviyen yetmez ama demi hadi git artık güle güle dedik ya hala ne arıyorsun burda
günaydın kızlarr
ödememi ödeme sayfasında kredi kartıyla yapıcaktım.. ama öde gibi bi yer yok kredi kart bilgilerimi giriyoum en sonda banka adı yazıyo ama yazabilceğim kutu yok.. ödemeyi gerçekleştiriceğim bi tık ta yok ve tüm paramı k.kartına yatırdım ordan öderim diye napıcam ben
Günaydın arkadaşlar..
akşamki gereksiz konu yüzünden serelim banlandı sanırsam...:26:
Günaydın arkadaşlar..
akşamki gereksiz konu yüzünden serelim banlandı sanırsam...:26:
[B]arkadaşlar sorumu yineliyorum kusura bakmayın bu ay sipariş vermedim avon bana katolog gönderirmi gönderirse kargo ücreti ödermiyimi [/B]
bir sorum daha olucak. parmüm numuneleri almak istiyorum ama bu numune setlerinin içinde tüm parfümler var mı? satış temsilci formunda parfüm numune setleri bölümü var . birde ayrı bir bölümde 5 li paket ayrı parfüm numuneleri var. 5 li paketlerdeki hepsini almaya kalksan çok pahalı tutuyor ne yapmalıyım?
büyük dolu numune çantasını aldım ben içinden 50 ye yakın parfüm numunesi çıktı bi 10 tane falan eksik onları da kendin alırsın 5'lileri var ben onlardan alıyorum zaten yeni bir parfüm çıktığında avon numunesini gönderiyo
kızlar bir sorum olucak ben mayıs ayında iadem var bir dahaki siparişlerimde yani haziran ayının siparişleri geldngde kargoya vercgm iadeleri bu mayıs ayının iadeleri haziran faturasında mı düşer yoksa temuzda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?