slm canım benimde bu konu ile ilgili bi sorum olacak bende kendime bu ay parfüm cilt bakım bide makyaj numune seti aldım acaba bu cilt bakım ve makyaj numunelrini içerisinde neler var fikri olan varsa paylaşabilir mi makyaj da sadece ruj mu var parfüm bayan erkek karışık değil mi cilt bakım numunesinde tüm yaşlar için mi birşeyler var sorularıma cevap verirseniz sevinirim
slm canım benimde bu konu ile ilgili bi sorum olacak bende kendime bu ay parfüm cilt bakım bide makyaj numune seti aldım acaba bu cilt bakım ve makyaj numunelrini içerisinde neler var fikri olan varsa paylaşabilir mi makyaj da sadece ruj mu var parfüm bayan erkek karışık değil mi cilt bakım numunesinde tüm yaşlar için mi birşeyler var sorularıma cevap verirseniz sevinirim
büyük dolu numune çantasını aldım ben içinden 50 ye yakın parfüm numunesi çıktı bi 10 tane falan eksik onları da kendin alırsın 5'lileri var ben onlardan alıyorum zaten yeni bir parfüm çıktığında avon numunesini gönderiyo
teşekkürler tatlım....
kapsama alanı İÇİNDEYİZ ilgili hatunlara duyurulur:82::82::82:
Hoşgeldin cnm,darısı serelim ve ilkşahın başına..
Anaammm Hoşgeldin şekerim çokkkkk sevindim :))))
hoşgeldin dersena darısı ilkşah ve serelimin başına
hoşbuldukk canlarımm özledim sizlerii :78::78::78:evt ilkşah ve serelimin başına inşaALLH en kısa zamanda dönerlerr
Aaa Dersena gelmiş hoşgelmişsin inşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın ayrıca arkadaşların dileklerine katılıyorum darısı İlkşah ve Serelim'in başına
Dersenacım sen bilirsin bu k6 katalogundaki güneş gözlüklerin gelişi varmı ? yoksa 12.90 mı bizede gelişi. Emin olmak istiyorumda :)
gelişi yok fiyat aynı şekerimm
merhaba kızlar. avondan satıs yapamadıgım icin pek ugramıyorum artık buralara.. nasılsınız bakalım dila ilkay ne oldu canlarım ne geldi başınıza. msn de acmıyorum iyice iletisimi kopardık yaaa
Benim hiç bilgim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?