AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ben makyaj da ruj oldgnu bılıyorum sadece. parfüm seti bende almıstım bayan erkek karısık cnm

slm tatlım parfümler karışık kadın-erkek var sonra anew numuneleri her yaş için var fondoten numuneleri var bi 10 tane rujlardan da baya bi çeşit var 40 tane falan. ben büyük numune çantası aldım onun içinde bunlar ayrı ayrı almadım tatlım

Son düzenleme:

teşekkürler tatlım....

Aaa Dersena gelmiş hoşgelmişsin inşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın ayrıca arkadaşların dileklerine katılıyorum darısı İlkşah ve Serelim'in başına

hoşbuldukk canlarımm özledim sizlerii :78::78::78:evt ilkşah ve serelimin başına inşaALLH en kısa zamanda dönerlerr

Dersenacım sen bilirsin bu k6 katalogundaki güneş gözlüklerin gelişi varmı ? yoksa 12.90 mı bizede gelişi. Emin olmak istiyorumda :)

canım makyaj numunesinin içinde rujların yanı sıra fondötenler de var .. parfümler de bayan erkek karısık...

Son düzenleme:
merhaba kızlar. avondan satıs yapamadıgım icin pek ugramıyorum artık buralara.. nasılsınız bakalım dila ilkay ne oldu canlarım ne geldi başınıza. msn de acmıyorum iyice iletisimi kopardık yaaa

merhaba kızlar. avondan satıs yapamadıgım icin pek ugramıyorum artık buralara.. nasılsınız bakalım dila ilkay ne oldu canlarım ne geldi başınıza. msn de acmıyorum iyice iletisimi kopardık yaaa

kapsama alanı dışındaydık tatlım :) artık buralardayız

Arkadaşlar saç boyası gelen ve kullanmış olanınız var mı?
Benim geldi ama bir türlğ vakit bulup boyayamadım inşallah rengim tutar sonra kuaförün yolunu tutmak zorunda kalmam.

selam kızlar..

k5 ten hiç siparişim yok ilginç

ben de k6 katalog siparişi verdim bari yeni katalogu dağıtayım belki onsan sipariş gelir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…