AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar saç boyası gelen ve kullanmış olanınız var mı?
Benim geldi ama bir türlğ vakit bulup boyayamadım inşallah rengim tutar sonra kuaförün yolunu tutmak zorunda kalmam.

Geldi ama boyamadım henüz:) temsilcilerime gelmedi ama

arkadaşlar panaroma da 15 .sayfada bulunan erkek parfümünün urban edge kokusu nasıl sipariş vericem acil cevaplandırırsanız sevinirim

Son düzenleme:
5 gerçekten çok sönüktü 85e tamamlamak için canım çıktı (sadece kendime çalışıorum bi arada ) yarın falan gelir heralde 6yı çok merak ediorum

slm kızlarr.. bişey sormak istiyorumm.. k6da sayfa 88 clear skin ürünlerinden geniş gözenekli görünümle mücadele ürünlerinden ferahlatıcı sıkılaştırıcı tonikten kullanan var mı?? müşterim soruyoda kullanan varsa bilgi verebilir mii??

Müşterim serisini kullanıyor tonik gözle görülür bi değişiklik yapmıyor ama diğer ürünleri güzel demişti .. ben profesyonel serisini öneririm ..

Avon kullanan ve satan arkadaşlar bir ricam olucaktı.Bazı ürünler kaldırılıyor bazı ürünlerde Türkiye'de satılan kataloglarda bulunmuyor(Mark K.,Luxe lace serisi serisi örneğin)

Acaba hepimiz istediğimiz ürünlerin tekrar konmasını ya da yeniler eklenmesini istesek nasıl olur..Göndereceğimiz maillerin etkili olucağını düşünüyorum..

Bazı rujları çoğunuzun sevdiğini ama kaldırıldığını biliyorum(Apricot glow,Nude Peach vb.)Mambo melon oje vb.farklı ürünlerin..Çok uygun fiyatlı ve değişik takıları var avon'un onların satılmasını istiyoruz..İlgi ve alakalarınızı bekliyrım!...

Luxe lace ruj pout

moon shimmer gift set

Mark K. ruj sweetie pie

Bu da aşkım tüylü bela amerika da yaşıyor

Son düzenleme:
topiğimiz ne kadar sessiz ilkşah ve serelim olmayınca
şükür dersena geri döndü

onlarda kısa zamanda inşaALLAH geri dönerler.. birileri eksik olunca hiç tadı olmuyor buraların .. herkez tam ve eksiksiz olur umarım kısa süre içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…