Kızlar avona ödeme yapıcam bugün ama acaba ücretsiz bir ödeme yöntemi var mı? [ /QUOTE]
yapı kredi atm den yatırabilirsin ücretsiz bi şekilde ben öyle yapıyorum ek bi ücret alınmıyo
yapı kredi atm den yatırabilirsin ücretsiz bi şekilde ben öyle yapıyorum ek bi ücret alınmıyo
Nasıl yatırcam canım bi anlatır mısın?
kapsama alanı İÇİNDEYİZ ilgili hatunlara duyurulur:82::82::82:
Nasıl yatırcam canım bi anlatır mısın?
selam kızlar..
k5 ten hiç siparişim yok ilginç
ben de k6 katalog siparişi verdim bari yeni katalogu dağıtayım belki onsan sipariş gelir bakalım
Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;
Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.
canım 13 mayıstan önce nasıl sipariş verdin ki K6dan ben cuma gününü bekliyorum....
Kızlar bu cuma k6 siparişe açılıyor ya.. Yine saat 4.30'damı başlayacak ?
~~
Bu arada;
Hoşgeldin ablacımm, geri dönmene sevindimdarısı diğer kızların başına^^
arkadaşlar. o kadar uğraştım epilatör almak için . bıçakları yanlış gelmiş.bir aparattan 2 tane gelmiş. bir aparat eksik. bide yavaş bölümü bozuk. avonu aradım . yetkili servise yönlerdirdi beni şimdide onunla uğraş.sizler böyle bir sorunla karşilaştınız mı?
canım 13 mayıstan önce nasıl sipariş verdin ki K6dan ben cuma gününü bekliyorum....
ben kredi kartıyla ödüyorum. ek bir ücret alınır mıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?