AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hesap açtrmadın mı ?? ozmn ücretsiz gönderiyrsun
takım öncün kimse onn hesabına yatır o hawale yapsın
cep anahtar ile havale yaparsa ücret almıyor normal havale olursa 0,75 havale ücreti alıyor

Nasıl yatırcam canım bi anlatır mısın?

Garanti ATM'lerinden yapabileceğiniz işlemler;

Garanti Bankası Paramatiklerinden (hesabı olan ve olmayan Temsilciler) kartsız olarak Temsilci numaranızı girerek, istediğiniz tutarı gönderebilirsiniz. Garanti paramatiklerden kartsız ödemeyi Garanti Bankası'na ait kredi kartı ile yapabilirsiniz. Bu işlemde, banka tarafından işlem ücreti alınmaktadır.

Kızlar bu cuma k6 siparişe açılıyor ya.. Yine saat 4.30'damı başlayacak ?

~~
Bu arada;

kapsama alanı İÇİNDEYİZ ilgili hatunlara duyurulur:82::82::82:

Hoşgeldin ablacımm, geri dönmene sevindim darısı diğer kızların başına^^

Son düzenleme:
şimdi yeni yani olduğum için sorular bitmiyo..:)
1.si: iş bankasında hesap açtırdım ama otomatik havaleden falan hiç konuşmdım.çünkü istemiyorum.kendim gidip ödemek istiyorum.şimdi ödeme yaparken artık benden bi ücret talep etmezler değil mi?
2.si: takım öncülüğüm başladı :) ama bişeyi unuttum.fatura numarasını vergi dairesi kısmınamı vergi no kısmınamı yazıyorduk?
3.sü: k5 in bitmesine çok az kaldı.k5 döneminde kayıt yaptırdığım temsilciler illede k5 te sipariş vermek zorundalar mı?
4.sü: bi tane şehir dışından kaydım var.kayıt formunda kişinin bölge nosuna da mı kendi no mu yazıcam.çünkü istanbul da değil ya kafam karıştı açıkçası..

cevaplarsanız çok çok sevinirim..

Nasıl yatırcam canım bi anlatır mısın?

canm yapı kredi atm den fatura ödemelerine gir avon kodu 006 ya da 004 onu gir tam hatırlamıyorum orda kodu var bakarsın. sonra bayi kodu dio bunada temsilci numaranı gir onay ver. tc kimlik nosu istiyo onu gir sonra adın soyadın temsilci numaran falan çıkyo ondan sonra da paranı yatır bu kadar :)

ben kredi kartıyla ödüyorum. ek bir ücret alınır mıki?

arkadaşlar. o kadar uğraştım epilatör almak için . bıçakları yanlış gelmiş.bir aparattan 2 tane gelmiş. bir aparat eksik. bide yavaş bölümü bozuk. avonu aradım . yetkili servise yönlerdirdi beni şimdide onunla uğraş.sizler böyle bir sorunla karşilaştınız mı?

bence hasarlı olarak gönder avon ugraşsın sen neden ugraşasın ki yanlış yapmışsın .. faturaya hasarlı olarak yollayacaktın not olarakta aparatların aynı oldugunu yazacaktın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…