kızlar ben kampanya 5 teki siyah saatli net paketişnden sipariş verdim fakat boya gelmedi neden acaba boya gelmesi için ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim
şimdi yeni yani olduğum için sorular bitmiyo..:)
1.si: iş bankasında hesap açtırdım ama otomatik havaleden falan hiç konuşmdım.çünkü istemiyorum.kendim gidip ödemek istiyorum.şimdi ödeme yaparken artık benden bi ücret talep etmezler değil mi?
2.si: takım öncülüğüm başladı :) ama bişeyi unuttum.fatura numarasını vergi dairesi kısmınamı vergi no kısmınamı yazıyorduk?
3.sü: k5 in bitmesine çok az kaldı.k5 döneminde kayıt yaptırdığım temsilciler illede k5 te sipariş vermek zorundalar mı?
4.sü: bi tane şehir dışından kaydım var.kayıt formunda kişinin bölge nosuna da mı kendi no mu yazıcam.çünkü istanbul da değil ya kafam karıştı açıkçası..
cevaplarsanız çok çok sevinirim..
ha bide k6 daki sayfa 68 deki göz farlarının aplikatörğ falan yok mu? parmağımızlamı sürücez yani?
kızlar ben kampanya 5 teki siyah saatli net paketişnden sipariş verdim fakat boya gelmedi neden acaba boya gelmesi için ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim
kızlar love to the fullest alan var mı,çok hoşuma gitti kokusu,durdukça daha güzel oluo
bence hasarlı olarak gönder avon ugraşsın sen neden ugraşasın ki yanlış yapmışsın .. faturaya hasarlı olarak yollayacaktın not olarakta aparatların aynı oldugunu yazacaktın ..
nasıl yollıcamki? ben yenide başladım. hiç ürün de iade etmedim. çoğu kişilerinde bu yolla çözüm bulduğunu söylediler.bana bir yol gösterirmisiniz? bide kargo parası mı öderimgeri göndermek için??
nasıl yollıcamki? ben yenide başladım. hiç ürün de iade etmedim. çoğu kişilerinde bu yolla çözüm bulduğunu söylediler.bana bir yol gösterirmisiniz? bide kargo parası mı öderimgeri göndermek için??
mrb ben panaromadan sipariş verdim küçük birşey geliyor sürülecek hiç birşeyde yok biri bana elle alıp sürüyorsun dedisipariş vermedim ama mutlaka vardır ..
mrb ben panaromadan sipariş verdim küçük birşey geliyor sürülecek hiç birşeyde yok biri bana elle alıp sürüyorsun dedi k6 sf 68 ürünler için
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ama kolimden şifre falan çıkmadı malesef net paketinde boyada vardı hatırladığım kadarıyla ama belkide yanlış hatırlıyorum iyi geceler herkese
kızlar kısa bi ayrılık yaşadık ve geldimbeni soran merak eden arkadaşlarım sizlere geldim diyebilmek için uyumadım banın açılma saatinin gelmesini bekledim ama geldiğimde kimse yoktu ve şu an çok uykum var gündüz hepinize teker teker cvp yazıp teşekkürlerimi bildireceğim görüşmek üzere iyi geceler öpüldünüz
kızlar kısa bi ayrılık yaşadık ve geldimbeni soran merak eden arkadaşlarım sizlere geldim diyebilmek için uyumadım banın açılma saatinin gelmesini bekledim ama geldiğimde kimse yoktu ve şu an çok uykum var gündüz hepinize teker teker cvp yazıp teşekkürlerimi bildireceğim görüşmek üzere iyi geceler öpüldünüz
Kızlar ben bir kaç ay önce şu square mı neydi o erkek saatinden sipariş almıştım ama ortadan ikiye ayrılmış kordonu. Bunu iadeye göndersem kanul edicekler mi şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?