AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben kampanya 5 teki siyah saatli net paketişnden sipariş verdim fakat boya gelmedi neden acaba boya gelmesi için ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim

güzelim boya için mesaj geldimi sana şu tarihler arasında sipariş gönderin hediye boya kazanın diye gelmedi ise belli temsilcilere mesaj gitti tümüne değil bu yüzden gelmemiştir.. geldi ise boya kodunu yazıp avona gönderdin mi mesaj olarak .. gönderdi isen k6 daki siparişine eklenecektir..

güzelim bankamatik kartı çıkarttırıp interaktif bankacılıgı kullanaır isen fatura ödemelerindew kesinti yapılmaz şayet bankadan gider ödersen her seferinde 4.5 tl kadar bi ücret verirsin ..
fatura numarasını en altta tavsiye eden kişi bilgilerinin alt kısmında bi boşluk var üstteki boşluga ne faturası oldugunu alttaki boşlugada numarayı yazıorsun ..
bu kampanya gönderdiğin temsilcilerin bu kampanya sipariş vermeleri şart değil ..
bölge numarası kısmını her zaman boş bırakıyorsun temsicli bilgileri kısmında sorulan bölge nosunu yazmıyorsun ..

kızlar ben kampanya 5 teki siyah saatli net paketişnden sipariş verdim fakat boya gelmedi neden acaba boya gelmesi için ne yapmam gerek cevaplarsanız sevinirim

kolinde boya ile ilgili bilgilendrme kağıdı çıkmadımı boyayı kazanmak için yapman gereknlere dair
tabii her temsilciye gelmiyormuş ayrı konu belirli kişilere geliyormuş sana gelmemiş olablir:/

ben ödemelerimi kredi kartıyla yapıyorum.kesinti olmuyor.soran arkadaş vardı galiba...

bence hasarlı olarak gönder avon ugraşsın sen neden ugraşasın ki yanlış yapmışsın .. faturaya hasarlı olarak yollayacaktın not olarakta aparatların aynı oldugunu yazacaktın ..

nasıl yollıcamki? ben yenide başladım. hiç ürün de iade etmedim. çoğu kişilerinde bu yolla çözüm bulduğunu söylediler.bana bir yol gösterirmisiniz? bide kargo parası mı öderim geri göndermek için??

tatlım egerki sipariş verdiğinde gelen kargo görevlisine teslim eder bu benim iadem dersen para vermezsin ama kargo görevlisini çagırırsan veya şubeden gönderim yaparsan bu ücrete tabi .. gelen ürünün faturasını bul aslı veya suretini gelen hasarlı olan ürüü bul değişim yerine çarpı koy adetine bir yaz sebep kodunada a yaz imzanı at alt taraftaki imza kısmına.. tc kimlik nonu yaz boş bi yere .. bu kadar

kendin halledemior isen takım öncünden yardım iste o yardım edecektir sana ..

Kızlar ben bir kaç ay önce şu square mı neydi o erkek saatinden sipariş almıştım ama ortadan ikiye ayrılmış kordonu. Bunu iadeye göndersem kanul edicekler mi şimdi?

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ama kolimden şifre falan çıkmadı malesef net paketinde boyada vardı hatırladığım kadarıyla ama belkide yanlış hatırlıyorum iyi geceler herkese

kızlar kısa bi ayrılık yaşadık ve geldim beni soran merak eden arkadaşlarım sizlere geldim diyebilmek için uyumadım banın açılma saatinin gelmesini bekledim ama geldiğimde kimse yoktu ve şu an çok uykum var gündüz hepinize teker teker cvp yazıp teşekkürlerimi bildireceğim görüşmek üzere iyi geceler öpüldünüz

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar ama kolimden şifre falan çıkmadı malesef net paketinde boyada vardı hatırladığım kadarıyla ama belkide yanlış hatırlıyorum iyi geceler herkese

a4 kağıdında bilgilendrme yazısı wardı kazanmak için yapmnız gerekenler die temslci no boya kodu ve numara ile galiba 20 mayısa kadr gönderiliyrdu denedm oldu geldii :) diğerini bekliyorumm

hoş geldinnnnnn:119::119::119::119::119:

Hoşgeldin canım benim. İlkşahda geldimi Yoklama Tamamlancak İnş. :)

Kızlar ben bir kaç ay önce şu square mı neydi o erkek saatinden sipariş almıştım ama ortadan ikiye ayrılmış kordonu. Bunu iadeye göndersem kanul edicekler mi şimdi?

kullanıcı hatasından dolayı ise tamamen sorun yasayabilirsin ..ama ürünün kalitesizliğinden ötürü bi durum ise sorun olmaz bi şansını dene tatlım .. böyle bişi yaşamadım en fazla geri aynı ürünü göndeririler sana ama büyk ihtimal sağlamını yollarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…