mrb ben panaromadan sipariş verdim küçük birşey geliyor sürülecek hiç birşeyde yok biri bana elle alıp sürüyorsun dedi
kızlar kısa bi ayrılık yaşadık ve geldimbeni soran merak eden arkadaşlarım sizlere geldim diyebilmek için uyumadım banın açılma saatinin gelmesini bekledim ama geldiğimde kimse yoktu ve şu an çok uykum var gündüz hepinize teker teker cvp yazıp teşekkürlerimi bildireceğim görüşmek üzere iyi geceler öpüldünüz
kızlar avon katalogları ücretlimi bu konuda bilgi verirmisiniz lütfennnn
kızlar ben avona üye oldm ve ilk siparşlerimi beni üye yapan temsilcye verdim.ama bazı şeyleri merk ediyorm kredii kartyla yada hesap açark ödeme yapılabileceğini söyledii.sizce kredi kartylamı ödim yksa hesapmı açtrm annemn adına üye olmştm.hangisyle dha kolaylık olrrr ?birde siparşlerimn c.tesi gelebileciğini syled,ii kargoyu getrn kişinn yanndamı kontrol ediyorzz kolii eksk bşy yada fzla bşy olrsaa ona sylüyomuyzz napıyorzz?aklmda birsürü soru işareti vr.
enteresan şirket bunu düşünememş mi neyle sürülecek.. canım ne desem boş hiç sipariş vermedim ondan gelmedi .. ama saçma yani onu düşünmemiş olmaları
yapı kredi atm lerinden ekstra bi ücret ödemeden paranı yatırabilrisn.garanti atm akbank iş bankasi ve ptt ücret alıyo maksimum 5 liraya kadar. kargo kontrolu ilk seferde yaparsın ya da hangi ürünün gelip gelmediğini takım öncüne sor canm. ikinci siparişinde ise siparişte gelecek ürünlerin olduğuu bi liste var ona da avon sitesine girip sipariş takibinden bakabilirsin
hesap açtırmana gerek yok atm ye git fatura ödemelerine gir fatura ödenecek kurum kodu soruyo avonun kodu 004 ya da 006 ydı galiba orda var zaten bakarsın sonra tc kimlik nonu ve bayi kodunu istiyo. bayi kodu temsilci numaran. sonra paranı yatır çok kolay bende geçen gün ilk defa yatırdım yapı kredi atm den. avonun hesabına bi gün sonra geçiyo. avon sayfasından cari ödeme sayfasından takip edebilrsncanım hesap açmama gerk yokmu yanii atmden yatrsam oluyomu sadece?
hesap açtırmana gerek yok atm ye git fatura ödemelerine gir fatura ödenecek kurum kodu soruyo avonun kodu 004 ya da 006 ydı galiba orda var zaten bakarsın sonra tc kimlik nonu ve bayi kodunu istiyo. bayi kodu temsilci numaran. sonra paranı yatır çok kolay bende geçen gün ilk defa yatırdım yapı kredi atm den. avonun hesabına bi gün sonra geçiyo. avon sayfasından cari ödeme sayfasından takip edebilrsn
canım çok teşekkr edermm dünden beri napıcmı dşünüyordumm :) çok sğl yardımcı olduğun için :)
merhaba kızlarrr
kafayı yemek üzereyim cumartesi verdiğim siparişim hala gelmedi kargom mersinde görünüyor aradım dağıtımda deniyor ama bu saat oldu neden hala gelmedi bir fikriniz varmı
merhaba kızlarrr
kafayı yemek üzereyim cumartesi verdiğim siparişim hala gelmedi kargom mersinde görünüyor aradım dağıtımda deniyor ama bu saat oldu neden hala gelmedi bir fikriniz varmı
kullanıcı hatasından dolayı ise tamamen sorun yasayabilirsin ..ama ürünün kalitesizliğinden ötürü bi durum ise sorun olmaz bi şansını dene tatlım .. böyle bişi yaşamadım en fazla geri aynı ürünü göndeririler sana ama büyk ihtimal sağlamını yollarlar
hoş geldinnnnnn:119::119::119::119::119:
Hoşgeldin canım benim. İlkşahda geldimi Yoklama Tamamlancak İnş. :)
Hoşgeldin cnm,darısı serelim ve ilkşahın başına..
hoşgeldin dersena darısı ilkşah ve serelimin başına
Aaa Dersena gelmiş hoşgelmişsin inşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın ayrıca arkadaşların dileklerine katılıyorum darısı İlkşah ve Serelim'in başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?