AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

mrb ben panaromadan sipariş verdim küçük birşey geliyor sürülecek hiç birşeyde yok biri bana elle alıp sürüyorsun dedi

enteresan şirket bunu düşünememş mi neyle sürülecek.. canım ne desem boş hiç sipariş vermedim ondan gelmedi .. ama saçma yani onu düşünmemiş olmaları

hoşgeldinn şekerimmm :78::78::78::78:

kızlar ben avona üye oldm ve ilk siparşlerimi beni üye yapan temsilcye verdim.ama bazı şeyleri merk ediyorm kredii kartyla yada hesap açark ödeme yapılabileceğini söyledii.sizce kredi kartylamı ödim yksa hesapmı açtrm annemn adına üye olmştm.hangisyle dha kolaylık olrrr ?birde siparşlerimn c.tesi gelebileciğini syled,ii kargoyu getrn kişinn yanndamı kontrol ediyorzz kolii eksk bşy yada fzla bşy olrsaa ona sylüyomuyzz napıyorzz?aklmda birsürü soru işareti vr.

yapı kredi atm lerinden ekstra bi ücret ödemeden paranı yatırabilrisn.garanti atm akbank iş bankasi ve ptt ücret alıyo maksimum 5 liraya kadar. kargo kontrolu ilk seferde yaparsın ya da hangi ürünün gelip gelmediğini takım öncüne sor canm. ikinci siparişinde ise siparişte gelecek ürünlerin olduğuu bi liste var ona da avon sitesine girip sipariş takibinden bakabilirsin

canım hesap açmama gerk yokmu yanii atmden yatrsam oluyomu sadece?

canım hesap açmama gerk yokmu yanii atmden yatrsam oluyomu sadece?
hesap açtırmana gerek yok atm ye git fatura ödemelerine gir fatura ödenecek kurum kodu soruyo avonun kodu 004 ya da 006 ydı galiba orda var zaten bakarsın sonra tc kimlik nonu ve bayi kodunu istiyo. bayi kodu temsilci numaran. sonra paranı yatır çok kolay bende geçen gün ilk defa yatırdım yapı kredi atm den. avonun hesabına bi gün sonra geçiyo. avon sayfasından cari ödeme sayfasından takip edebilrsn

canım çok teşekkr edermm dünden beri napıcmı dşünüyordumm :) çok sğl yardımcı olduğun için :)

canım çok teşekkr edermm dünden beri napıcmı dşünüyordumm :) çok sğl yardımcı olduğun için :)

rica ederim ne demek her zaman elimden geldiğince yardıma hazırım canmm :) bende yeni sayılırım ama yavaş yavaş öğreniliyo bunlar. bi sorun olduğunda yaz buraya mutlaka bilen biri oluyo seviyorum kadınlar kulübünü :) çook şey öğrendim burdan kısa zaman içinde

merhaba kızlarrr
kafayı yemek üzereyim cumartesi verdiğim siparişim hala gelmedi kargom mersinde görünüyor aradım dağıtımda deniyor ama bu saat oldu neden hala gelmedi bir fikriniz varmı

merhaba kızlarrr
kafayı yemek üzereyim cumartesi verdiğim siparişim hala gelmedi kargom mersinde görünüyor aradım dağıtımda deniyor ama bu saat oldu neden hala gelmedi bir fikriniz varmı

şekerim saat 7 ye kadar dagıtım yapılıyor bana kaç defa saat 9 da kargo geldi endişelenme dagıtımda ise gelir daha erken

Kullanıcı hatası deil en fazla 2 ay oldu kullanan kişiyi sürekli göryorum tanıyorum. Aksine çok özenli kullanan biridir. ama avon buna kullanıcı hatası der büyük ihtimal :/ Peki bana onu geri göndermeleri için illa ki sipariş mi vermem lazım sipariş vermesem de gönerirler mi ? Bu aralar sipariş vermeyebilirm çünkü. Tkım öncüme versem fturayı saati o benim adıma gönderebilir mi? o sürekli sipariş veriyodur çünkü. İlla benm mi göndermem lazım benm adıma alınmış ürünü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…