çok üzüldüm serelime inşallah geçici bi durumdur temelli banlanmamıştır
Günaydın arkadaşlar..
akşamki gereksiz konu yüzünden serelim banlandı sanırsam...:26:
kapsama alanı İÇİNDEYİZ ilgili hatunlara duyurulur:82::82::82:
İnşallah en yakın zamanda buraya döner..
Aslında bu tür durumlar birer örnek..
kimseye uymamak gerekir..
çünkü bazı insanlara verilecek en iyi cevap susmak oluyor..
kendi kendine konuştuğunu anladığı an amacına ulaşamıcaktır zaten..
ama işte işin içine hakaret girince kimse sessiz kalamıyor..
umarım bu olay bu şekilde son bulmaz serelim buraya döner ve paylaşımlarına devam eder..
yöneticiler bunun kararını en iyi şekilde vermeliler..
Evet serelimde hakaretleri kaldıramadı zaten doğal olarak,kendini ve hakaret edilen arkadaşlarını savundu,keşke böyle olmasaydı,inşallah en kısa zamanda aramıza döner
hoşgeldinn şekerimmm :78::78::78::78:
kızlar gönderilemeyen ürün olarak
02640 FOUNDATION SHADE TOOL
29541 WEDDING REVERSIBLE CLUTCH faturada var bunlar ne kızlar ya ben bulamdım siprsim de de yoktu..
merhaba ark.lar.. sıze bı sorum olucak ya.. anneme vermıştım avon parasını yatırsn dıye unutmuş.. , mesaj geldi şimdi ınternetten yatırın fılan dıyo.. günü geçince bankaya yatırılmıyor mu yahu .. anlamadım .. yardımcı olursanz sevıncem :26:
yatırılıyor canım
selam kızlar bikaç gündür yoktum serelim gidip gelmiş hoşgelmiş dersanacım sen de hoşgeldin aramıza umarım ilkşah da en kısa zamanda döner
ben şehir dışındaydım gelince de işle uğraştım bi de bebeğe zaman ayırdım aşısı filan anca gelebildim aklım da hep sizdeydi ayrıcaaaaaa
bana da avon hediye saç boyası için şu telefona mesaj atın diye en son kargomdan bi yazı çıkmıştı onu yapıcam 13üne kadar sonmuş
bu cuma yeni kampanya başlıyo ama bu sefer hemen sipariş vermicem
şimdilik bikaç sipariş var yeni duş jeli kalıcı ruj hmm bunlar geldi aklıma daha siparişim gelir diyorum ama bilemiyorum ben
Kullanıcı hatası deil en fazla 2 ay oldu kullanan kişiyi sürekli göryorum tanıyorum. Aksine çok özenli kullanan biridir. ama avon buna kullanıcı hatası der büyük ihtimal :/ Peki bana onu geri göndermeleri için illa ki sipariş mi vermem lazım sipariş vermesem de gönerirler mi ? Bu aralar sipariş vermeyebilirm çünkü. Tkım öncüme versem fturayı saati o benim adıma gönderebilir mi? o sürekli sipariş veriyodur çünkü. İlla benm mi göndermem lazım benm adıma alınmış ürünü?
kızlar gönderilemeyen ürün olarak
02640 FOUNDATION SHADE TOOL
29541 WEDDING REVERSIBLE CLUTCH faturada var bunlar ne kızlar ya ben bulamdım siprsim de de yoktu..
slm kızlar...
bende temsilciliğe başladım ve kredi kartıyla ödediğimi,z zaman ek bi ücret alınıyomu
a4 kağıdında bilgilendrme yazısı wardı kazanmak için yapmnız gerekenler die temslci no boya kodu ve numara ile galiba 20 mayısa kadr gönderiliyrdu denedm oldu geldii :) diğerini bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?