AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

döndüm canım döndüm

of kızlar geçen aydan gelicek olan çatal bıçak takımım hala gönderilemeyen ürünler arasında gösteriliyor :95:

Son düzenleme:
avonu aradım kızlar çatal bıçak setimin ne zaman gönderilecek olduğunu sordum stokta kalmamış 6. kampanyada gönderceklermiş halen gönderilemeyen arkadaşlar varsa onlarında bilgisi olsun

kızlar gönderilemeyen ürün olarak
02640 FOUNDATION SHADE TOOL
29541 WEDDING REVERSIBLE CLUTCH faturada var bunlar ne kızlar ya ben bulamdım siprsim de de yoktu..

merhaba ark.lar.. sıze bı sorum olucak ya.. anneme vermıştım avon parasını yatırsn dıye unutmuş.. , mesaj geldi şimdi ınternetten yatırın fılan dıyo.. günü geçince bankaya yatırılmıyor mu yahu .. anlamadım .. yardımcı olursanz sevıncem :26:

yatırılıyor canım

selam kızlar bikaç gündür yoktum serelim gidip gelmiş hoşgelmiş dersanacım sen de hoşgeldin aramıza umarım ilkşah da en kısa zamanda döner
ben şehir dışındaydım gelince de işle uğraştım bi de bebeğe zaman ayırdım aşısı filan anca gelebildim aklım da hep sizdeydi ayrıcaaaaaa

bana da avon hediye saç boyası için şu telefona mesaj atın diye en son kargomdan bi yazı çıkmıştı onu yapıcam 13üne kadar sonmuş
bu cuma yeni kampanya başlıyo ama bu sefer hemen sipariş vermicem
şimdilik bikaç sipariş var yeni duş jeli kalıcı ruj hmm bunlar geldi aklıma daha siparişim gelir diyorum ama bilemiyorum ben

slm kızlar...

bende temsilciliğe başladım ve kredi kartıyla ödediğimi,z zaman ek bi ücret alınıyomu

hoşbulduk sende hoşgeldin tatlım

tatlım gönder o halde değişim olarak .. sana geri göndermeleri için senin sipariş vermen şart güzelim egerki yüklü miktarda bi ürün ise özel gönderi olarak göndermelerini rica edersin .. artık iadeleri kabul etmiorlar o şekilde illaki gönderen kişin adına koli gelmiş olması gerek ..

a4 kağıdında bilgilendrme yazısı wardı kazanmak için yapmnız gerekenler die temslci no boya kodu ve numara ile galiba 20 mayısa kadr gönderiliyrdu denedm oldu geldii :) diğerini bekliyorumm

bana a4 kağıdıda gelmedi canım galiba herkese göndermiyolar ben ne şanssızım yaww sen bide iki tanemi kazandıııın:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…