AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ayy teşekkür ederim çok açıklayıcı :)

kızlar bendaha katalogdan 5 den itibaren başladım temsilciliğe.... avon rozeti istemedim ama bana 10tl ye satmışlar. bu nasıl bir mantık belki almıcam. sizede geldi mi bu rozetten?

kızlar bendaha katalogdan 5 den itibaren başladım temsilciliğe.... avon rozeti istemedim ama bana 10tl ye satmışlar. bu nasıl bir mantık belki almıcam. sizede geldi mi bu rozetten?

Kuşum ücretsiz gönderiliyor o ilk kazandıgın hediye ile birlikte .. faturanı kontrol et faturada koyu renk çarpı işaretli olanlar ücretsizdir her zaman

arkadaşlar ben yeni üye oldum..
ve avona üye olmak üzereyim..yardımlarınıza ihtiyacım var acil olarak..
beni üye yapıcak olan kişi bir arkadaşımın annesi ve başka şehirde oturuyor..
ben k6'dan üye olmak istedim..bana bugün telefon etti ve ona k6dan 85 liralık siparişini söyle ben vericem sana üyeliğinle beraber kolin gelcek ondan sonra sen vermeye başlıcaksın dedi.. bende kataloğu burda gördüğüm kadarıyla siparişlerimi tamamladım..
böyle bir sistemin olması doğrumu..
bana o koliyle beraber üye şifrem gelicek dimi ben sonrasında kendi siparişlerimi girebilicem dimi ?
birde tekrar k6 kataloğu gelirmi yeni üyeyim diye yoksa her zamanki gibi k7 kataloğumu gelir..benim için çok önemli eğer bi daha k6 gelirse zaten sipariş vericem bir daha verememki o zamanda k7 elimde olmaz..
ne olur yardım edin kızlar hiçbir şey bilmiyorum..

evet ilk siparişi takım öncüsü verir sonra sana şifre gelir ve artık kendin girersin siparişleirni. sana k7 kataloğu gelir ordan verirsin yeni siparişini

Canım aslında eskiden takım öncün veriyodu şimdik sende verebiliyorsun ilk siparişini aslında üye olduğunda sana sms geliyor temsilci numaranı yolluyorlar siteden de şifreni temin ediyorsun. ama bildgm kadryla onlar versede sorun olmaz. K6 siprşlerini verdiğinde 1 Adet (ilk sipariş paketi )adı altında K7 kataloguda ücretsiz olarak sana yollanıyor. bol satışlar Hoşgeldin Diyelim şimdiden Avon ailesine.

kızlar bişi sorucam k5 den sipariş verdim ama bi saat vardı o gönderilemeyen ürün olarak görünüyor siparişim sevkiyata hazırlanıyor aşamasında yani şimdi o ürün bana gelmeyecek mi ?

kızlar bişi sorucam k5 den sipariş verdim ama bi saat vardı o gönderilemeyen ürün olarak görünüyor siparişim sevkiyata hazırlanıyor aşamasında yani şimdi o ürün bana gelmeyecek mi ?

siparişin indirim broşüründenmiydi canım yoksa katalogtanmıydı eğer indirim broşüründense gelmez sanırım ama katalogtansa diğer siparişinle yada daha sonra gelir faturan gelince incele tatlım gönderilemeyen ürününün yan tarafında ne yazdığına bak canım daha sonraki siparişinizle gelicektir yazıyorsa gelir saatin

evet ilk siparişi takım öncüsü verir sonra sana şifre gelir ve artık kendin girersin siparişleirni. sana k7 kataloğu gelir ordan verirsin yeni siparişini

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar
k7 gelicekse problem yok demektir.
artık kargom gelincede ben şifremi değiştirir sonra kendi siparişlerimi girerim.
bu kargoda temsilci için ne gelmesi gerekiyorsa herşey gelir kzlar dimi :44:
kusura bakmayın bu konularda hiçbi bilgim yok öğrenene kadar sizin başınızı ağrıtabilirim..:26:
ilginiz için tekrardan teşekkürler

indrim broşüründe değildi canım k5deydi simdi netten baktımda canım şöyle gösteriyor

bi dahaki siparişinde gelir saat tatlım

niyeki şmdi gelmiyo yaa

rica ederim ne demek :) kargo gelmeden temsilci numaram gelmişti mesajla sonra da şifre alıyosun işte. temsilci için gereken şeyleri gönderiyolar başarı kitabı, iade kağıdı falan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…