AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM

TUTUKLULUK SÜREM SONA ERDİ TUTUKSUZ YARGILANACAĞIM :)

HAPİSTEYKEN SİZE HEDİYECİKLER YAPTIM KIZLAR hani hapisteki tutuklular yapar ya

hoşgeldinnn kuzuuummm:92::92::92::92:

ay canım benim tatlım hoşgeldin ayağım uğurlu geldi tatlım ben geldim peşimden sen geldin dileklerim kabul oldu yaşasın oh oh

bana ne yaptın canım bana ne yaptın gemi benim olsun ay çok sevindim ya yaşasın ilkşahımızda geldi kadro tamam yuppi

mapus günleri kötü kızlar yaa hele ki benim gibi gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan biri için

sanal ortamdaki arkadaşların yeter :) yanlış anlama ama neden gerçek hayatta hiç arkadaşın yok?

lise son sınıfa kadar en çok arkadaş çevresi olanlardan biriydim kuzum birgün en yakın kardeş gibi sevdiğim arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı günlerce karakollarda kaldım günlerce sorgulandım psikolojim bozuldu sonrada hattımı değiştrdm okulumu değiştrdm başka şehire geçtm ve hepsini suçu olan olmayan herkesi sildim yemin ettim kimseye güvenmeyeceğim diye evlenene kadarda evden dışarı çıkmadım nişanlım hariç 1 yıl öncede evlendim istanbula taşındım burdada kimseyi tanımıorum tanımakta istemiyorum böyle işte

Son düzenleme:
mapus günleri kötü kızlar yaa hele ki benim gibi gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan biri için

canımmm hoşgeldinnnn:)))) sensiz tadı kalmadıydı buranınn dertlenip duruyodukkkk

şekerim seni anlıyorum benm de gerçek hayatta görüştüğüm arkadaşlarım yokkk
kk benim için bambaşka bi anlam taşıyo:

evlendim çocuğum olmadı kkyla paylaştım
hamile kaldım ilk sevincimi yazdım
çocuğun gelişimiydi doğumdu bebek bakımıydı hep kkdaydım
iş sıkıntılarımı anlattım
dert yandım tarif yazdım sonra canım sıkıldı avona gireyim dedim aaa avoncular kkda da varmışşş burayı buldum burası avon ailesi evet ama aynı zamanda arkdaşlıklarımız da şekillendi
hepinizi çok seviyorum benn

kızlar ben şimdi k6dan vericem ya siparişlerimi fatura tutarı 150 tlyi geçiyor böyle durumda 1 ay vadeli ödeyebiliyorum dimi..
yani mesela ayın 15inde faturalandı diyelim haziran 15ine kadar yatırma vaktim var dimi ?

kızlar ben şimdi k6dan vericem ya siparişlerimi fatura tutarı 150 tlyi geçiyor böyle durumda 1 ay vadeli ödeyebiliyorum dimi..
yani mesela ayın 15inde faturalandı diyelim haziran 15ine kadar yatırma vaktim var dimi ?

kredi kartı ile ödeme yapıyorsan bir bilgim yok canım onda taksit falan oluyor ama direk bankaya yaptığın ödemelerde tutarın ne olursa olsun zamanın geldiğinde ödüyorsun 15 gün içersinde falan oluyor yani ödemen faturanda yazar zaten son ödeme tarihin

eğer işbankasına otomatik ödeme talimatı vermezsen primlerin aktarılmıyor diye biliyorum cnm

eğer otomatik ödeme talimatın varsa 1 ay cnm

kızlar ben 20 tane katalog sipariş vermiştim avona daha sonra iadelerimle beraber 10 tane kataloğu iade için yolladım bir baktım iadelerime 20 tane katalog ücreti düşmüşler :96:

bugün bi arkdş aldığı bi ürünü iade etti bunda sorun yok, yalnız kampanyasını hatırlayamadım faturayı buldum işaretledim filan da k3 mü 4 mü anlayamadım k3 olsa da gönderebiliyomuyduk yahuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…