BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TUTUKLULUK SÜREM SONA ERDİ TUTUKSUZ YARGILANACAĞIM :)
HAPİSTEYKEN SİZE HEDİYECİKLER YAPTIM KIZLAR hani hapisteki tutuklular yapar ya
hoşgeldinnn kuzuuummm:92::92::92::92:
katalog ürünü olan saat canım bu gelir merak etme ellerinde kalmamıştır bir dahaki siparişinde gelir yada ilerleyen siparişlerinde
mapus günleri kötü kızlar yaa hele ki benim gibi gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan biri için
sanal ortamdaki arkadaşların yeter :) yanlış anlama ama neden gerçek hayatta hiç arkadaşın yok?
mapus günleri kötü kızlar yaa hele ki benim gibi gerçek hayatta hiç arkadaşı olmayan biri için
sanal ortamdaki arkadaşların yeter :) yanlış anlama ama neden gerçek hayatta hiç arkadaşın yok?
kızlar ben şimdi k6dan vericem ya siparişlerimi fatura tutarı 150 tlyi geçiyor böyle durumda 1 ay vadeli ödeyebiliyorum dimi..
yani mesela ayın 15inde faturalandı diyelim haziran 15ine kadar yatırma vaktim var dimi ?
şimdi yeni yani olduğum için sorular bitmiyo..:)
1.si: iş bankasında hesap açtırdım ama otomatik havaleden falan hiç konuşmdım.çünkü istemiyorum.kendim gidip ödemek istiyorum.şimdi ödeme yaparken artık benden bi ücret talep etmezler değil mi?
2.si: takım öncülüğüm başladı :) ama bişeyi unuttum.fatura numarasını vergi dairesi kısmınamı vergi no kısmınamı yazıyorduk?
3.sü: k5 in bitmesine çok az kaldı.k5 döneminde kayıt yaptırdığım temsilciler illede k5 te sipariş vermek zorundalar mı?
4.sü: bi tane şehir dışından kaydım var.kayıt formunda kişinin bölge nosuna da mı kendi no mu yazıcam.çünkü istanbul da değil ya kafam karıştı açıkçası..
cevaplarsanız çok çok sevinirim..
eğer işbankasına otomatik ödeme talimatı vermezsen primlerin aktarılmıyor diye biliyorum cnm
kızlar ben şimdi k6dan vericem ya siparişlerimi fatura tutarı 150 tlyi geçiyor böyle durumda 1 ay vadeli ödeyebiliyorum dimi..
yani mesela ayın 15inde faturalandı diyelim haziran 15ine kadar yatırma vaktim var dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?