AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bugün bi arkdş aldığı bi ürünü iade etti bunda sorun yok, yalnız kampanyasını hatırlayamadım faturayı buldum işaretledim filan da k3 mü 4 mü anlayamadım k3 olsa da gönderebiliyomuyduk yahuu:)

gönderebiliyorsun canım ben k3 ten de iade yolladım ama 3 kampanyayı geçirmemek koşuluyla iade kabul ediyorlar geçirirsen eğer etmezler

Son düzenleme:
kızlar bişi sorucam bu ay 4. siparişlerimi vericem faturamın son ödeme tarihine daha var fatura bedelim 680 tl ben bu parayı ödemeden yeni ürünlerim gelir mi geçen sefer ödeme günüme vardı ama kredi limitine takıldı yine aynı şey olmasınn:18::18:

gönderebiliyorsun canım ben k3 ten de iade yolladım ama 3 kampanyayı geçirmemek koşuluyla iade kabul ediyorlar geçirirsen eğer etmezler
ben bu kampanyayı bitirdim cuma günü yeni kampanya başlıcak ya o zaman göndericem amaaaan geçerse geçsin kabul etmesinler ben ne yapıyim o göz altı kremini... :)

cnm eğer vaden dolmadan faturalanırsa gelir ama aksi takdirde borcunu ödemen gerekir die biliyorum

eğer otomatik ödeme talimatın varsa 1 ay cnm

teşekkür ederim arkadaşlar otomatik ödeme talimatım olmadığı için yine 15 gün vadeli yatırıcam o zaman...

afedersin sana hötü şeyler hatırlattım üzgünüm. umarım hayat sana istediklerini verir

iş bankası kredi kartından nasıl ödeme yapıyoruz bilen var mı? ben atm den yatıryodum artık iş bankası kredi kartından yatırıcam ama nasıl oluyo bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çoook teşekkürler

ben bankaya gidip yatırıyorum ya da yatırtıyorum o yüzden bilgim dışında canım cvp veremiyorum

Son düzenleme:
kızlar bir kaç gün içinde saçımı boyayacağım avon boyası ile hemen foto çekip düşüncelerimi paylaşırm

Son düzenleme:
teşekkürler :) peki ek bi ücret ödüyo musn canm

ben zamanı gelmeden 1 gün önce ödeme yapıyorum tatlım o zaman banka benden herhangi bir ücret istemiyor fakat zamanı geldiği gün ödersem 2 tl ücret alıyor o yüzden bende son ödeme günümden 1 gün önce ödememi yapıyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…