bugün bi arkdş aldığı bi ürünü iade etti bunda sorun yok, yalnız kampanyasını hatırlayamadım faturayı buldum işaretledim filan da k3 mü 4 mü anlayamadım k3 olsa da gönderebiliyomuyduk yahuu:)
ben bu kampanyayı bitirdim cuma günü yeni kampanya başlıcak ya o zaman göndericem amaaaan geçerse geçsin kabul etmesinler ben ne yapıyim o göz altı kremini... :)gönderebiliyorsun canım ben k3 ten de iade yolladım ama 3 kampanyayı geçirmemek koşuluyla iade kabul ediyorlar geçirirsen eğer etmezler
kızlar bişi sorucam bu ay 4. siparişlerimi vericem faturamın son ödeme tarihine daha var fatura bedelim 680 tl ben bu parayı ödemeden yeni ürünlerim gelir mi geçen sefer ödeme günüme vardı ama kredi limitine takıldı yine aynı şey olmasınn:18::18:
eğer otomatik ödeme talimatın varsa 1 ay cnm
kredi kartı ile ödeme yapıyorsan bir bilgim yok canım onda taksit falan oluyor ama direk bankaya yaptığın ödemelerde tutarın ne olursa olsun zamanın geldiğinde ödüyorsun 15 gün içersinde falan oluyor yani ödemen faturanda yazar zaten son ödeme tarihin
lise son sınıfa kadar en çok arkadaş çevresi olanlardan biriydim kuzum birgün en yakın kardeş gibi sevdiğim arkadaşım beni sırtımdan bıçakladı günlerce karakollarda kaldım günlerce sorgulandım psikolojim bozuldu sonrada hattımı değiştrdm okulumu değiştrdm başka şehire geçtm ve hepsini suçu olan olmayan herkesi sildim yemin ettim kimseye güvenmeyeceğim diye evlenene kadarda evden dışarı çıkmadım nişanlım hariç 1 yıl öncede evlendim istanbula taşındım burdada kimseyi tanımıorum tanımakta istemiyorum böyle işte
hangimizin var kikendi adıma konuşayım benimde yok sanaldakilerle daha ii diyalogumda sohbetimde..
kızlar saç boyası sipariş verebiliyormuyuz acil yardım
iş bankası kredi kartından nasıl ödeme yapıyoruz bilen var mı? ben atm den yatıryodum artık iş bankası kredi kartından yatırıcam ama nasıl oluyo bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden çoook teşekkürler
ben bankaya gidip yatırıyorum ya da yatırtıyorum o yüzden bilgim dışında canım cvp veremiyorum
kızlar bendaha katalogdan 5 den itibaren başladım temsilciliğe.... avon rozeti istemedim ama bana 10tl ye satmışlar. bu nasıl bir mantık belki almıcam. sizede geldi mi bu rozetten?
avondan ilk defa hediye kazandıysan hediyenin yanında bi de rozet gönderiyolar. irsailyene bak rozetin tutarının karşısında xxxxx yazması gerekiyo yani bi ücreti yok hediye olarak gönderiyolar[/QUteşekkür ederim tatlım. faturayı inceledim. hediye gelmiş...
cnm istedim geldi saç boyam ama müşterim alacakmış acill yardım ilkşahcım sen bilirsin
teşekkürler :) peki ek bi ücret ödüyo musn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?