AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

anladım tatlım çok saol teşekkürler verdğin bilgiler için :)

kızlar bir kaç gün içinde saçımı boyayacağım avon boyası ile hemen foto çekip düşüncelerimi paylaşırm

Benimde bu ay 8 tane siparişim var saç boyalarından bir de bana hediye olarak gelecek olan var ama bir arakadaş dedi ki daha yeni çıktığı için güvenme dedi bende çok kararsız kaldım. Annem falan da sip. etti . Arkadaşın lafı takıldı kafama o yüzden ne yapıcam bilmiyorum . Sen bir ana önce boya hepimiz seni bekliyoruz :44::44::44:

cnm istedim geldi saç boyam ama müşterim alacakmış acill yardım ilkşahcım sen bilirsin

evet kuzum cuma günü sipariş verebilrsn boyalardan istediğin kadar verilio panaromadan ben sırf maşayı denemek içn gireceğim sonra satamassam iade edicm 12sinide

kızlar k7 kataloğunu çok merak ediyorum cuma şiparişler veriliyor kataloğu ilkşah döndüğüne göre o ekleyecek galiba kataloğu yani ilkşah yükler mi salı falan canlarım

AYYY canım benim yaa inan çok duygulandım hoşgeldin aramıza OH bee Sorularımız cevapsız topiğimiz neşesiz kalmıcak artık :) Herkes burda sonunda

arkadaşlar bu 00824 k05 internet paketi nedir acaba ?
ayrıca ilkşah döndüğüne çok sevindim canım yokluğunda buralar biraz ıssız oluyor
tekrar hoşgeldin

paketler var ya hani cnm onlardan grmiş arkadş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…