kızlar bendaha katalogdan 5 den itibaren başladım temsilciliğe.... avon rozeti istemedim ama bana 10tl ye satmışlar. bu nasıl bir mantık belki almıcam. sizede geldi mi bu rozetten?
avondan ilk defa hediye kazandıysan hediyenin yanında bi de rozet gönderiyolar. irsailyene bak rozetin tutarının karşısında xxxxx yazması gerekiyo yani bi ücreti yok hediye olarak gönderiyolar[/QUteşekkür ederim tatlım. faturayı inceledim. hediye gelmiş...
rica ederim ne demek banada gelmişti ordan biliyorum :)
ben zamanı gelmeden 1 gün önce ödeme yapıyorum tatlım o zaman banka benden herhangi bir ücret istemiyor fakat zamanı geldiği gün ödersem 2 tl ücret alıyor o yüzden bende son ödeme günümden 1 gün önce ödememi yapıyorum tatlım
çok saol cnm benim
anladım tatlım çok saol teşekkürler verdğin bilgiler için :)
kızlar bir kaç gün içinde saçımı boyayacağım avon boyası ile hemen foto çekip düşüncelerimi paylaşırm
cnm istedim geldi saç boyam ama müşterim alacakmış acill yardım ilkşahcım sen bilirsin
evet kuzum cuma günü sipariş verebilrsn boyalardan istediğin kadar verilio panaromadan ben sırf maşayı denemek içn gireceğim sonra satamassam iade edicm 12sinide
BEN GELDİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
TUTUKLULUK SÜREM SONA ERDİ TUTUKSUZ YARGILANACAĞIM :)
HAPİSTEYKEN SİZE HEDİYECİKLER YAPTIM KIZLAR hani hapisteki tutuklular yapar ya
arkadaşlar bu 00824 k05 internet paketi nedir acaba ?
ayrıca ilkşah döndüğüne çok sevindim canım yokluğunda buralar biraz ıssız oluyor
tekrar hoşgeldin
kızlar bnm dnşman numaram gheldii msjlaa sfreyii avonun sitesndenmi alıyormm?
Evet canım siteden yeni şifre yazan yere tıkla.
temsilci no geçersiz diyo yaaa :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?