AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Evet gerçekten calming effects biraz yağlı bir fondöten o yüzden kuru ciltlere iyi gelir.. Bide bi bilgi daha vereyim gerçekten beyaz tenliyseniz ivory'i alın derim cünkü ivory gerçekten çok çok acık bir renk. Buğday tenli iseniz; Almond iyi gider.. Cream'da olabilir tene göre değişir.

Ablam arada kullanıyor canım onu sürüyor önce üstünede fondöten sürüyor pek etkisi yok ama boşa gitmesin diye

Son düzenleme:
aynen benimde. alnım kuruluktan soyuluo resmen.

ozaman tam sana gore ıste dedıgım gıbı ben kendı cıldıme daha ıyı uyum saglayanını gormedım

gecen gorumcemın dugununde kuaforde makyaj yapılırkne bır fondoten suruldu ılk suruldugunde katı katı sankı soyulacak gıbıydı bır saat gecmesı lazım normal gorunum olması ıcın dedıler bır saat sonra bır gorsenız bebek gıbı oldu cıldı profesyonel bıseydı bır bulsam ondan

Fondöten yağlıysa altına magix transparan sürmek iyi oluyor çünkü magix kuru Bi o konuda işe yarıyor canım başkada bişey yaptğı yok

kızlar hassas tartıdan alan varmı kiloyu fazla falan göstermiyor demi malum yaz geliyor benim gibi tombiş olanlar için ideal o tartı bir alsam da rejime başlasam artık çok şişmanladım ya geç bile kaldım rejim için

hassas tartılar bi garip yahu dün tartıldım 55.7 çıktı şimdi sabah tartıldım 54.3 :44: niye böyle anlamadım.en iyisi analog anneanneme gideyim de orda tartılayım ne varsa eskide var

selam kızlar avondan glazewear lipstick rujun sunset rengini aldım harika çok memnunum ürünün boyutları ufak olsada açık tenliyim ve çok güzel duruyor. biraz yapışkanlık hissi veriyor ama sanki parlatıcı ile kullanmışsınız gibi bir his yaratıyor güzel yani tavsiye ederim.

hassas tartılar bi garip yahu dün tartıldım 55.7 çıktı şimdi sabah tartıldım 54.3 :44: niye böyle anlamadım.en iyisi analog anneanneme gideyim de orda tartılayım ne varsa eskide var

ben 55 çıksam kurban keserim canım ay nerde 55 o günler gelicekmi acaba benim için :97:

kızlar banada yardım benim yüzümde dikiş izi var burnumun yanında ve cildim yağlı hangi fondoteni tavsiye edersiniz bende alacam fondoten kapatıcılığı güzel olması gerekli

o rujdan burdaki arkadaşlarda çok bahsetti çok merak ettim resmi falan varsa koyarmısın tatlım sipariş giriyorum da olmassa o rujdanda ekliyim

benim cildim de akneli..ve buğday tenliyim çok esmer sayılmam ama beyaz da deilim önerebileceğiniz bir renk ve ürün var mı fondoten ve pudra olarak

bende aldım onu minicik bişey şaşırdım ilk gördüğümde ama rengi tam turuncu gibiydi azranın dudağında,değil tam olarak daha bi pembemsi ben pek memnun kalmadım oyüzden:44:
ben 55 çıksam kurban keserim canım ay nerde 55 o günler gelicekmi acaba benim için :97:

inş.gelir canıım :)

kızlar banada yardım benim yüzümde dikiş izi var burnumun yanında ve cildim yağlı hangi fondoteni tavsiye edersiniz bende alacam fondoten kapatıcılığı güzel olması gerekli

avonun fondötenleri genel olarak iyi ama avon kataloglarındada satışa sunulan anew ürünlerini görmüşsündür. oradaki kapatıcı ve fondötenleri şiddetle tavsiye ediyorum biraz cık pahalı ama indirime girdiği zamanları yakala ten rengini bilmiyorum ama anewin göz altı kapatıcısı bile benim yanağımdaki yara izini kapatmıştı. dene derim.

anewin ben dudak dolgunlaştırıcısını kullandım şişirdi dudağımı memnunum ince çizgilerin görünümünü düzgünleştiren dudak kalemini aldım ama hiç kullanmadım beni bekliyor göz kalemini kullanıyorum çok memnunum ama fondotenini hiç almadım onuda denemek lazım bi yüzde 50 insin o zaman bende alayım bakalım

Son düzenleme:

Son düzenleme:

bende dudak dolgunlaştırıcısını denemek istiyordum tesadüf oldu demek memnunsun bende deneyeyim ben onun bir pudrasını birde dediğim gibi sadece göz altı kapatıcısını aldım ama deki göz altınamı sürüyorsun :=) hayır tüm yüzüme uyguluyorum o kadarda doğal duruyorki anlatamam. anew iyi bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…