AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

dudak dolgunlaştırıcısını bende kullanıorum,nemlendirio güzel ama dolgunluktan eser yook malesef

bende aldım kapatıcısını göz altı için bak onu yazmayı unuttum canım uff ama şu an avonun kapatıcısını kullanıyorum ilk geldiğinde duramayıp sürmüştüm bir kere :96: anewin ürünleri evet tatlım gerçekten güzel kremlerindende aldım ben 25 yaş üstü ama hiç kullanmadım ambalajıyla duruyor kaz ayağı içinde aldım zaten ben alırım kullanmam durur

Selam kızlar,serelimmmmmmmmm hoşgelmişsin ya seni gördüğüme çokkk sevindimm

kızlaaar çıkıp ders çalışmam lazım kaldım gidemiyorum kovun beni bari de gideyim artıkın

Genel anlamda tavsiyelerde bulunayım:

Pata Krem Fondöten

Harika bi krem fondöten gerçekten cok ama cok güzel hatta birçok normal tüpte vb. fondötenden daha güzel.
Beyaz Ten: İvory
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Shell
Esmer Ten: Nutmeg

Calming Effects Rahatlatıcı ve Işıltı Veren Fondöten

Gerçekten çok ama çok güzel bir fondöten yalnız biraz yağlı ama cok güzel kapatıyor.
Buğday Ten: Almond
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream
Esmer Ten: Honey

MagiX Kaşmir Dokusunda Fondöten

Buda çok güzel ve doğal kapatıyor..
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream Natural
Esmer Ten: Soft Honey

Avon Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştirici Fondöten

Pahalı ama verdiğiniz paraya emin olun deyecek bi fondöten.
Buğday Ten: Shell
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Medium Beige
Esmer Ten: Soft Honey

Son düzenleme:
şu yeni koku slip into ydu sanırım onun için ne düşünüyorsunuz? çok mu kadınsı bir kokusu var yada bana mı öyle geldi

Selam kızlar,serelimmmmmmmmm hoşgelmişsin ya seni gördüğüme çokkk sevindimm

ay benim canımmmmm gelmiş kız nerelerdesin merak ettim dedim yokluğumda bensiz yapamadı da terkmi etti acaba burayı diye üzülüyordum kuşum sana ulaşacak bir yerde yok sende hoşgeldin bi tanem

aaa hiç yakıştırmadım bunu sana şimdi :=) paraları veriyosn sonra bekletiyorsun oldumu şimdi bu =:) canım bende senin gibi yapıyordum ama artık bitene kadar almıyorum sonuna kadar bekliyorum yoksa bşka şeyler aldıkça hevesimin geçtiğini köşede bırakıyorum.

ay benim canımmmmm gelmiş kız nerelerdesin merak ettim dedim yokluğumda bensiz yapamadı da terkmi etti acaba burayı diye üzülüyordum kuşum sana ulaşacak bir yerde yok sende hoşgeldin bi tanem

Sağol hayatım hoşbuldum,birkaç gündür pc de sorun vardı giremiyordum,ama daha önce girdiğim zamanlar topiğe bakmak gelmiyordu içimdenn çok üzülmüştüm banlanmana,neyseki artık aramızdasın,en kısa zamanda ilkşahımızda gelir inşallahh

Kızlar teşekkür ederim ama ablam aldı anewin fondotenini koku var ve kapatıcılığını begenmedik

ben kullanmadım tatlım anewin fondotenini yorumlara göre alıcaktım kapatıcı özelliğimi yok acaba yoksa uygun rengimi seçmedi acaba ablan bilmiyorum ki tatlım ben tercih ettiğim fondoteni söylemiştim cilt tonuyla uyumlu likit fondoten benim favorim

kızlar bende calming effecst fondöten alacam indirime girmesini bekliyordum,k6 da fiyatı uygun ama dahada düşermiki fiyatı,alsammı beklesemmi :44:

ebruli göz altı kapatıcı dediğin hangisi ben bulamadım ???:76:

canım ilkşahda geldi haberin yokmu dersenada geldi kadro tamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…