bende dudak dolgunlaştırıcısını denemek istiyordum tesadüf oldu demek memnunsun bende deneyeyim ben onun bir pudrasını birde dediğim gibi sadece göz altı kapatıcısını aldım ama deki göz altınamı sürüyorsun :=) hayır tüm yüzüme uyguluyorum o kadarda doğal duruyorki anlatamam. anew iyi bu konuda
bende dudak dolgunlaştırıcısını denemek istiyordum tesadüf oldu demek memnunsun bende deneyeyim ben onun bir pudrasını birde dediğim gibi sadece göz altı kapatıcısını aldım ama deki göz altınamı sürüyorsun :=) hayır tüm yüzüme uyguluyorum o kadarda doğal duruyorki anlatamam. anew iyi bu konuda
dudak dolgunlaştırıcısını bende kullanıorum,nemlendirio güzel ama dolgunluktan eser yook malesef
kızlaaar çıkıp ders çalışmam lazım kaldım gidemiyorum kovun beni bari de gideyim artıkın
burda kovmak olmaz tatlım ama çalışcaksan derslerine hadi bakayım çalış sonra bize çalıştıklarını anlat sözlü yapıcaz seni
Selam kızlar,serelimmmmmmmmm hoşgelmişsin ya seni gördüğüme çokkk sevindimm
şu yeni koku slip into ydu sanırım onun için ne düşünüyorsunuz? çok mu kadınsı bir kokusu var yada bana mı öyle geldi
tamam tamam gidioruum görüşürüzz
bende aldım kapatıcısını göz altı için bak onu yazmayı unuttum canım uff ama şu an avonun kapatıcısını kullanıyorum ilk geldiğinde duramayıp sürmüştüm bir kere:96: anewin ürünleri evet tatlım gerçekten güzel kremlerindende aldım ben 25 yaş üstü ama hiç kullanmadım ambalajıyla duruyor kaz ayağı içinde aldım zaten ben alırım kullanmam durur
ay benim canımmmmm gelmiş kız nerelerdesin merak ettimdedim yokluğumda bensiz yapamadı da terkmi etti acaba burayı diye üzülüyordum kuşum sana ulaşacak bir yerde yok sende hoşgeldin bi tanem
buna da cevap vereyim gidiorumbence çok sıradan bi parfüm pek beğenmedim ben... yenilerden love to the fullest ı tekk geçerim
Kızlar teşekkür ederim ama ablam aldı anewin fondotenini koku var ve kapatıcılığını begenmedik
canım ilkşahda geldi haberin yokmu dersenada geldi kadro tamamSağol hayatım hoşbuldum,birkaç gündür pc de sorun vardı giremiyordum,ama daha önce girdiğim zamanlar topiğe bakmak gelmiyordu içimdenn çok üzülmüştüm banlanmana,neyseki artık aramızdasın,en kısa zamanda ilkşahımızda gelir inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?