AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar tek tek cevap vermek zor oluyor cünkü neredeyse herkes önceki sayfalara bakmadan aynı soruları soruyor. Bunlar benim favorilerim. Avonun Extra Lastıng Likit Fondöteni hariç bütün hepsini denedim. Denemediğimide en yakın zamanda denicem merak ediyorm çünkü.

Anew'a gelince benim üstte tavsiye ettiğim cok güzel bi fondöten renk acısından belki ablan yanlış seçim yapmşta olabilir veya benm dediğim fondöten olmayadabilir..

Son düzenleme:
hanımlar selam bi yandan geçmişi okuyup bi yandan yazıyorum vaktim az maalesef bi sorum var ama
hani o 45lik paket var ya bi tane gireyim dedim bi de arkadaşlar k5ten bişeyler istemişlerdi dün ben de son gün artık sipariş girmicem demiştim sonradan da içime sinmedi hadi kırmayayım hatırlarını gireyim dedim ama ben bi önceki borcumu son gün 13ü sandım yatırmadım meğer dünmüş son günü gece inetrnetten hesabımızdn havale yapalım dedik olmadı ben siparişi girdim eşim sabah erkenden atmden havale yaptı ama bana bugün akşamüstü avon dan mesaj geldi gecikmiş borcunuz var diye
şimdi benm sorum bu biliyorum pzt ye kadar bu borç düşer sorun değil ne var ki bugün k5in son günü acaba benm sipariş kabul olurmu faturalanırmı ne diyorsunuz?

pek emin değilim ama sen gir siparişlerini ver bakiye kontrolünde çekerler yetişir o zaman

pek emin değilim ama sen gir siparişlerini ver bakiye kontrolünde çekerler yetişir o zaman

cnm çok sğaol ben şansımı denedim dün gece girdim sipariş zaten kredi bakiye kontrolünde de hani son gün ya bugün akşama kadar muhtemelen atmden yatırdığım için düşmeyecek bu aralar hep unutuyorum borcumun vadelerini ya nolduysa bana bu iadeler çok karıştırıyor kafamı!

ara olmazsa bişeyler yaparlar heralde ya :44:

kızlar saçımı boyadm avon boyası ile 12.01 bakalım neolacak diplerim çıkmıştı eğer açarsa helal olsun dieceğim açamazsa :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…