Genel anlamda tavsiyelerde bulunayım:
Pata Krem Fondöten
Harika bi krem fondöten gerçekten cok ama cok güzel hatta birçok normal tüpte vb. fondötenden daha güzel.
Beyaz Ten: İvory
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Shell
Esmer Ten: Nutmeg
Calming Effects Rahatlatıcı ve Işıltı Veren Fondöten
Gerçekten çok ama çok güzel bir fondöten yalnız biraz yağlı ama cok güzel kapatıyor.
Buğday Ten: Almond
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream
Esmer Ten: Honey
MagiX Kaşmir Dokusunda Fondöten
Buda çok güzel ve doğal kapatıyor..
Buğday Ten: Natural Beige
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Cream Natural
Esmer Ten: Soft Honey
Avon Anew Yaşlanma Etkilerini Düzgünleştirici Fondöten
Pahalı ama verdiğiniz paraya emin olun deyecek bi fondöten.
Buğday Ten: Shell
Esmer-Buğday Arası (Bronz) Ten: Medium Beige
Esmer Ten: Soft Honey
canım ilkşahda geldi haberin yokmu dersanede geldi kadro tamam
aaaaa ilkşah geldimiidersenanın geldiğini biliyorum..
kızlar bende calming effecst fondöten alacam indirime girmesini bekliyordum,k6 da fiyatı uygun ama dahada düşermiki fiyatı,alsammı beklesemmi :44:
kızlar fikriniz yokmu bu konuda...?
ebruli göz altı kapatıcı dediğin hangisi ben bulamadım ???:76:
Daha düşer canım tabikide ama ne zaman olur bilemicem. 13,14 tl'ye düştüğü zamanları biliyorm cünkü..
ürün adı anew beatuy age-yaşlanma etkilerini düzgünleştirici kapatıcı son k. 92.sayfada
ay fiyatınımı sordun canım ben nasıl diye sordun sandım avonun siparişlerini ayarlıyordum da tatlım pardon yanlış cvp vermişim
teşekkür ederim ebruli sen hangisini tercih ettin peki fair ve medium var ben buğdaya yakınım ama hangisini almalıyım[/QUOT
canım bende buğday tenliyim çok esmerliğim yok ama ben her zaman tenimin bir koyu rengini alırım iyi bir kapatıcılık yakalamak için o yüzdn medium kullanıyorum zaten likit ve kolay sürülebilir sen yoğun kullanmazsan koyu durmaz. hemde indirimdeymiş bu k.da
hanımlar selam bi yandan geçmişi okuyup bi yandan yazıyorum vaktim az maalesef bi sorum var ama
hani o 45lik paket var ya bi tane gireyim dedim bi de arkadaşlar k5ten bişeyler istemişlerdi dün ben de son gün artık sipariş girmicem demiştim sonradan da içime sinmedi hadi kırmayayım hatırlarını gireyim dedim ama ben bi önceki borcumu son gün 13ü sandım yatırmadım meğer dünmüş son günü gece inetrnetten hesabımızdn havale yapalım dedik olmadı ben siparişi girdim eşim sabah erkenden atmden havale yaptı ama bana bugün akşamüstü avon dan mesaj geldi gecikmiş borcunuz var diye
şimdi benm sorum bu biliyorum pzt ye kadar bu borç düşer sorun değil ne var ki bugün k5in son günü acaba benm sipariş kabul olurmu faturalanırmı ne diyorsunuz?
pek emin değilim ama sen gir siparişlerini ver bakiye kontrolünde çekerler yetişir o zaman
cnm çok sğaol ben şansımı denedim dün gece girdim sipariş zaten kredi bakiye kontrolünde de hani son gün ya bugün akşama kadar muhtemelen atmden yatırdığım için düşmeyecek bu aralar hep unutuyorum borcumun vadelerini ya nolduysa bana bu iadeler çok karıştırıyor kafamı!
kızlar saçımı boyadm avon boyası ile 12.01 bakalım neolacak diplerim çıkmıştı eğer açarsa helal olsun dieceğim açamazsa :113:
kızlar saçımı boyadm avon boyası ile 12.01 bakalım neolacak diplerim çıkmıştı eğer açarsa helal olsun dieceğim açamazsa :113:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?