AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

ilkşahcım geçmiş olsun hoşgeldin,seni tekrardan burada çok çokkk güzell:))

Konu: K6 süresince gerçekleştirilecek Solutions Yüz Ürünleri satışları, 2011 Yıldızlar Kulübü üyeliği için çift sayılacak.

Değerli Takım Öncümüz,

K6 süresince gerçekleştirilecek Solutions Yüz Ürünleri satışları, 2011 Yıldızlar Kulübü üyeliği için çift sayılacak.

Program Kuralları:

- Program, K6 süresince (13 Mayıs Cuma saat 16:00|dan, 10 Haziran Cuma saat 16:00|a kadar) verilen siparişler için geçerlidir.
- K6 Kataloğu sayfa 6 - 17 arasında yer alan Yenilenen Solutions Yüz Ürünleri satışları, 2011 YK üyeliği için çift sayılacaktır.
- K5 Panoraması|nda yer alan Solutions Ürünleri|ne ait Örnek Ürün satışları çift sayma programına dahil değildir.
- K6 faturalarında yer alan, (K6 Kataloğu sayfa 6 – 17 arasından sipariş edilmiş) Solutions ürünlerine ait ürün iadeleri ve/veya koli iptallerine ait tutarlar, 2011 yılı YK satışından çift düşülecektir.

Bilgilerinize sunarız.

AVON

ya ben de transparanı istemiştim bi bakıcam nasıldır diye benim cildim de yağlı ve sivilceli
Aslında Avon un teni şöyle pürüzsüz gösteren bi fondöteni yok mu ya.. :26:
evet yokmuuuuu
kızlar herkezı cok ozledım sekercık nurdı nevar neyok umarım ıyısınızdır unutmadım sızlerı calısmaya basladım oyuzden cok gıremıyorum artık
nerde çalışıyosun cnm hayırlı olsun ben de özlediydim seniii gel arada unutma bizleriii
görümcem çok methetti o transparan fond kullanıyormuş ben yüzümde kalıp gibi dursun rengini değiştirsin istemiyorum sadece sorunları azaltsın kapatmasa bile...
evet ben de almıştım sivilce yaptı görümceme verdim birine versin kullansınlar dedimmm

ya kızlar ben sormuştum ya dün borcum vardı gecikmiş gece sipariş girdim sabah atmden yatırdık k5 siparişim gelirmi die kesin gelir dimi:) bide avon 19 mayıs ta olmasa da 20sinde çalışır dimi

bi de ben bu yeni solutıonslardan bi gündüz bi gece kremi alayım diyorum ama panoramdaki çanta hediyesi hoş duruyor acaba 6ya tamamlamasam mı ne diyosunuz kızlar?

kızlar bir tutamını boyamıştım yıkadm kuruttum süper oldu açtı dipleri hem 10 dakika falan tuttum eşimde beğendi şimdi tamamını boyadm saçımın bakalım 20-25 dakika tutucm grileşme olmasn die

Son düzenleme:
kızlar bir tutamını boyamıştım yıkadm kuruttum süper oldu açtı dipleri hem 10 dakika falan tuttum eşimde beğendi şimdi tamamını boyadm saçımın bakalım 20-25 dakika tutucm grileşme olmasn die

hadi bakalım tatlım boyada göster bize merak ettim canım

bi de ben bu yeni solutıonslardan bi gündüz bi gece kremi alayım diyorum ama panoramdaki çanta hediyesi hoş duruyor acaba 6ya tamamlamasam mı ne diyosunuz kızlar?

ben önce çantayı çok beğendim ama kremler pahalı yüzde 50 iner kremler ilerleyen aylarda o yüzden vazgeçtim çanta için kremleri almaktan canım

Son düzenleme:
Kızlar siparişleri verecekmisiniz bende vereyim diyorum fırın kabını aldım şükür zaten bu ayki hediyeler güzel değil hoşuma gitmedi

bende bu ayki hediyeleri beğenmedim. fırın kabını bende alabiliyorum. inş gelen katalogdaki hediyeler güzeldir.....

kızlar o kadar doluyum ki suan da su kargoya ya carsamba gününden beri kolim dagıtımda... ne zaman kargoyu arasam dagıtımda bugün gelicek dedi salak kız nefref ettirdi kendinden... arıyorum arıyorum acmıyolarda.... herkes soruyuo nerde diye kuzenim girmisti zaten onun ürünleri benim adımdan girdik.. kız deli oldu pişman oldu herkese mahcup oldum gidip alıcam yerlerinden ama koliniz dagırımda diyo.. aglıcam artık sikayet icin bi numara verdiler o da sürekli mesgul acan yok... ama cok kızdımmmmmm

uff nasıl biter saniyesinde u by ungaro nemlendirici ve sıkılaştırıcı vücut losyonu kırmızı gül ve şeftali özlü pırıltılı duş jeli anında bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…