kızlar saçımı boyadm avon boyası ile 12.01 bakalım neolacak diplerim çıkmıştı eğer açarsa helal olsun dieceğim açamazsa :113:
ya ben de transparanı istemiştim bi bakıcam nasıldır diye benim cildim de yağlı ve sivilceliMagix transparan hiçbir işe yaramıyor bildiğin krem yüzü bi acayip yapıyor kurutuyo gibi değişik birşey tavsiye etmem..
Calming Effects'in rahatlatıcı fondöteni gayet iyi bance şuan kullanıyorum ben.. Ten rengini yazarsan renk tavsiyesinde bulunabilirim
Fondöten çok kullandığım için artık o konuda baya bilgim var maalesef
evet yokmuuuuuAslında Avon un teni şöyle pürüzsüz gösteren bi fondöteni yok mu ya.. :26:
nerde çalışıyosun cnm hayırlı olsun ben de özlediydim seniii gel arada unutma bizleriiikızlar herkezı cok ozledım sekercık nurdı nevar neyok umarım ıyısınızdır unutmadım sızlerı calısmaya basladım oyuzden cok gıremıyorum artık
görümcem çok methetti o transparan fond kullanıyormuş ben yüzümde kalıp gibi dursun rengini değiştirsin istemiyorum sadece sorunları azaltsın kapatmasa bile...Evet canım tabikide öyle göreceli bir kavram bu.. Ben sadece kendi kullandıklarım hakkında tavsiye ediyorum, yorum yapıyorum , transparan fondötene gelnce gerçekten öyle yaa hala duruyor evde daha yeni aldık küfür ediyorla resmen bize, hiç ama hiç bi özelliği yok gözeneklere bi faydası olsa dicem onuda kapatmıyor.. Kimseye tavsiye etmem
evet ben de almıştım sivilce yaptı görümceme verdim birine versin kullansınlar dedimmmo fondoten güzel evet bende indirimdeyken 3 tane aldım ama yağlı ciltler için uygun değil benim cildimde yağlı fakat yinede aldım çünkü kapatıcılığı güzel gerçekten memnun kaldım ama benim favorim yinede cilt tonuyla uyumlu likit fondoten
kızlar bir tutamını boyamıştım yıkadm kuruttum süper oldu açtı dipleri hem 10 dakika falan tuttum eşimde beğendi şimdi tamamını boyadm saçımın bakalım 20-25 dakika tutucm grileşme olmasn die
Bende mesaj göndemiştim,bana niye gelmedi boyaaa:95:
bi de ben bu yeni solutıonslardan bi gündüz bi gece kremi alayım diyorum ama panoramdaki çanta hediyesi hoş duruyor acaba 6ya tamamlamasam mı ne diyosunuz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?