AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ben bi iki saat sonra vericem sipariş . Panaromadan girceğim bişey yok o yüzden korkmda yok stokla ilgili

kızlar saçımı yıkadm fön çektim inanılmaz güzel birtek kokusunu beğenmedm ama kesinlikle tavsiye ediyorum diğer renkleride güzeldir kesin foto çekicm sonra okiş

kızlar saçımı yıkadm fön çektim inanılmaz güzel birtek kokusunu beğenmedm ama kesinlikle tavsiye ediyorum diğer renkleride güzeldir kesin foto çekicm sonra okiş

Güle güle kullan canım yeni saçını. mahşallah nekadar hızlısın fönüde çektin çabucak :))) Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Son düzenleme:
ayy bende bali blise yetişemedim Avon Care E Vitamini İçeren Pırıltılı Vücut Losyonu - 400ml bunu aldım fırsat köşesinde black suede touch dinah çanta pur blanca blossom vardı onlardanda aldım

ayy bende bali blise yetişemedim Avon Care E Vitamini İçeren Pırıltılı Vücut Losyonu - 400ml bunu aldım fırsat köşesinde black suede touch dinah çanta pur blanca blossom vardı onlardanda aldım

Bali blisten heralde 2 tane koyuolar stoğa ilk dakikalar içnde bttgne göre :)))))

4449999 u ara cnm

acaba ne zaman faturalanır bazen hafta sonları da çalısyr avon bu hafta sonu da çalışır belki.

çalışır cnm pazar akşam faturalanır die tahmin ediorum

AVON 12.01 PLATİN SARI BOYADIM 15 DAKİKA TUTTUM SONUÇ BU KIZLAR MUHTEŞEMMMMMM

Son düzenleme:
eşim bile bundan sonra kuaföre gitmek yok bu renk boyuosun her ay dedi saç rengi takıntısı vardırda o beğendiyse tamamdr yane

eşim bile bundan sonra kuaföre gitmek yok bu renk boyuosun her ay dedi saç rengi takıntısı vardırda o beğendiyse tamamdr yane

eski saç renginde güzelmiş ama bu da
sana yakısmıs canımm yaa değişik geldi gözüme

Son düzenleme:

wawww gerçekten süper duruyor. çok heveslendim yarın boyayım bende :) ışıl ışıl valla avonu bir kez daha tebrik ediyorum.

Güle güle kullan canım :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…