kızlar saçımı yıkadm fön çektim inanılmaz güzel birtek kokusunu beğenmedm ama kesinlikle tavsiye ediyorum diğer renkleride güzeldir kesin foto çekicm sonra okiş
ayy bende bali blise yetişemedim Avon Care E Vitamini İçeren Pırıltılı Vücut Losyonu - 400ml bunu aldım fırsat köşesinde black suede touch dinah çanta pur blanca blossom vardı onlardanda aldım
kızlar o kadar doluyum ki suan da su kargoya ya carsamba gününden beri kolim dagıtımda... ne zaman kargoyu arasam dagıtımda bugün gelicek dedi salak kız nefref ettirdi kendinden... arıyorum arıyorum acmıyolarda.... herkes soruyuo nerde diye kuzenim girmisti zaten onun ürünleri benim adımdan girdik.. kız deli oldu pişman oldu herkese mahcup oldum gidip alıcam yerlerinden ama koliniz dagırımda diyo.. aglıcam artık sikayet icin bi numara verdiler o da sürekli mesgul acan yok... ama cok kızdımmmmmm
acaba ne zaman faturalanır bazen hafta sonları da çalısyr avon bu hafta sonu da çalışır belki.
eşim bile bundan sonra kuaföre gitmek yok bu renk boyuosun her ay dedi saç rengi takıntısı vardırda o beğendiyse tamamdr yane
eşim bile bundan sonra kuaföre gitmek yok bu renk boyuosun her ay dedi saç rengi takıntısı vardırda o beğendiyse tamamdr yane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?