siteye girilmior kii
Tekrar tekrar dene cnm,yoğunluktan açılmıyordur,ben ısrarla denedim ve katıldım:)
ne face nede diğerini kullanıyorum tatlım malesef katılamadım:82:
kızlarr hani bedava sac boyası geliyordu nasıl yapıyorduk temcilci noyu yazık kaca msj atıyoduk canlarımmmm
canım o kampanya geçti die biliyorum ben
yok datlum gecmemis az evvel gönderdim msj tebrik etti beni avon kazandınız diye:))
yok datlum gecmemis az evvel gönderdim msj tebrik etti beni avon kazandınız diye:))
ben 2.ye gönderdim tebrikler kazandınz dedi
birkaç tne daha gönderim bari bütün aile temsilci nasılsa
hangi numaraya ne yazıp gönderiyoruz bende isteyim yardım edin
arkadaşlar takım öncüsü olmak istiyorum ama duydumki temsilcilerin soyadları ve takım öncüsü soyadı farklı olması gerekiyomuş. yani ben takım öncüsü olsam annemi temsilci yapabilr miyim soyisimlerimiz aynı yaa yardımcı olursanız çoook sevinirim çok takıldı aklıma
:97: ....
yazacaktım kuzum ama site içinde numara falan vermek yasak yanlış anlaşılır reklam yapıorum falan sanırılır yine ban yemeyim sonra
hyr canımcım yaa benm annem abilerim yengem eşim hepsi temsilcibenim altımda sadece kayıt formunu gönderirken adresi farlı yazacaksn akrabanın adresi falan
kızlar facebook adresinden anket varmıs hangi sayfada konusmustunuz onu ya da hangi anket link verebilecek var mı please :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?